palermo, ο τελευταίος οπαδός του Κωστάκη!
εσύ τώρα γύρισες από την Πολυτεχνείου,την πιάτσα?
Κωστάκη θα λέτε και θα κλαίτε,ο χαζούλης σας πήρε και τα σώβρακα
έρχεται και νέο μνημόνιο!!!
palermo, ο τελευταίος οπαδός του Κωστάκη!
Στις ευρωεκλογες δεν κρινεται κυβερνηση, δεν μπορεις εκει να βγαλεις συμπερασματα. Και εξαλλου εκει ηταν 37-33 το αποτελεσμα, κατι που δεν λεγεται "μαυρισμα". Μην παρεξηγηθουμε, δεν λεω οτι ο Καραμανλης πηγε καλα. Αυτο που κατακρινω ειναι ο τροπος που επιλεγουν καποιοι την κυβερνηση που θα εκλεξουν. Διαφωνεις οτι το +11 ειχε να κανει με αυτο που λεω?
Και ο δικός σου τα ίδια θα έπρεπε να κάνει πάνω-κάτω και γι' αυτό την πούλεψε!Αυτά τα μέτρα δεν θα μπορούσε να τα περάσει αναίμακτα...εσύ τώρα γύρισες από την Πολυτεχνείου,την πιάτσα?
Eπίσης ξέχασες:Ίμιας κ Οτσαλάν,αίσχος!!!Στα σκάνδαλα που παρέθεσα προηγουμένως δεν έβαλα φυσικά φαινόμενα ή καταστροφές,που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα των κυβερνήσεων πχ Σάμινα,πυρκαγιές κλπ
ούτε άλλα περιστατικά όπως αυτό
Η εμπλοκή του στελέχους του Πασόκ Χρήστου Παπαδόπουλου στην «Εταιρεία Δολοφόνων». Μάλιστα ο Χρήστος Παπαδόπουλος διετέλεσε ιθύνων νους και πρόεδρος της εταιρείας και παράλληλα ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Νέας Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Εξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%!
Εεε άντε τον Σαμαρά με κανένα κιλό malox τον χωνεύεις αλλά όχι κ Κωστάκη ρε συ που κ οπαδοί του τον βρίζουνε,έλεος!!!εσύ τώρα γύρισες από την Πολυτεχνείου,την πιάτσα?
εσύ τώρα γύρισες από την Πολυτεχνείου,την πιάτσα?
φαντασου δλδ τι ηταν οι αντιπαλοι τουΕξελέγη με ποσοστό που υπερέβαινε το 60%![/i]
Εγω παντως ενα ξερω: αν τα μετρα αυτα τα επαιρνε η δεξια, θα ειχαν ξεσηκωθει και οι πετρες. Ενω τωρα δεν κουνιεται φυλλο. Μια ζωη ετσι γινεται. Και το 1990-1993 το ιδιο εγινε. Υστερια και οδυρμος με το παραμικρο. Ενω οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, ότι και να κανει, ολα περνανε στο ντουκου. Τυχαιο? Δεν νομιζω.
Άτυχo;;;έστω δεν είναι τυχαίο...
τι είναι όμως;
όχι μουρό μου,
σε κωλόμπαρα ήμουν...
μαζί με κάτι γνωστούς σου!
κι είχαμε την κουβέντα σου -όταν κάναμε πλάκα- ανάμεσα σε δυο γκόμενες...
είχες λόξυγκα;
άμα ήσουν στα γνωστά κωλόμπαρα,είσαι άξιος της μοίρας σου!!!
ποια είναι τα γνωστά;
Σταμ σου έχω καλύτερη Παραγουανή...σταμάτα να συμμετέχεις στο θρεντ!
όλα γνωστά είναι,και όλα είναι τραγωδία!
εσύ ρε μάγκα που γαμάς (εκτός από παλάμη και ενδεχόμενα καμια άτυχη γκόμενα) και το παίζεις υπεράνω;
εδώ πιο πάνω...