tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Δεν λέει για τον Γιωργάκη,για ποιον λέει;;;
εγώ πάντως λέω και για τους δύο...
Δεν λέει για τον Γιωργάκη,για ποιον λέει;;;
Ο άλλος μεγάλος εγκέφαλος που τον καλούν Αγγλία/Αμερική ποιος είναι,θα πεις εσύ ή η πράσινη διάρροια;;;εγώ πάντως λέω και για τους δύο...
Ο άλλος μεγάλος εγκέφαλος που τον καλούν Αγγλία/Αμερική ποιος είναι,θα πεις εσύ ή η πράσινη διάρροια;;;
εγώ πάντως λέω και για τους δύο...
Οι δικοί σας ατσίδες αν είναι τόσο ατσίδες γιατί μένουν Ελλάδα κ δεν πάνε Η.Π.Α./Αγγλία να κάνουν καριέρα να γλιτώσουμε κ εμείς απορίας άξιον....παντως τον δικο σας εγκεφαλο ουτε εξω απο την πορτα δεν θελουν να περασει γιαυτο εκλιπαρει για μια συναντηση
μονο τα κλαματα δεν εχει βαλει
αδελφια ...πάντα καλούν αυτούς που εχουν δουλέψει για το <σύστημα> . Γνωστα τα λόμπυ ,και ξέρουμε πως δουλεύουν .!
εντυπωσιάζετε κανείς ?
Και μετά κάποιοι αυτοβαπτιζόμενοι σοσιαλιστές το τήρησαν κατά γράμμα...το ανηκομεν εις την δυσην παντως καποιοι αυτοβαπτιζομενοι εθναρχες το ειπαν
το ανηκομεν εις την δυσην παντως καποιοι αυτοβαπτιζομενοι εθναρχες το ειπαν
Και μετά κάποιοι αυτοβαπτιζόμενοι σοσιαλιστές το τήρησαν κατά γράμμα...
Εμείς θέλουμε/θέλαμε έθνος ανεξάρτητο...όχι κράτος-δορυφόρο υποθηκευμένο στο αμερικάνικο συμφέρον....καλα εσεις θα θελατε να ανηκομεν στην ανατολην αλλα τι να κανουμε ατυχησατε
Εμείς θέλουμε/θέλαμε έθνος ανεξάρτητο...όχι κράτος-δορυφόρο υποθηκευμένο στο αμερικάνικο συμφέρον....
Και μην ακούσω κιχ...όλο το ανατολικό μπλοκ δεν ήταν υποταγμένο στην μαμά Αμερική κ σήμερα Ρωσία/Κίνα/Κούβα/Βενεζουέλα είναι από τα λίγα κράτη ανένταχτα μη τσιράκια της Αμερικής,πραγματικά ανεξάρτητα ως χώρες-έθνη.
ρε τζονυ αυτα που λες τα πιστεύεις η τα γράφεις γιατι γουστάρεις μπινελίκι,μήπως είσαι λίγο σαδομαζοχισμέ;ναι ρε μαγκα ειναι τοσος βλακας που τον καλουν τα μεγαλυτερα πανεπιστημια αμερικης και αγγλιας
ρε τζονυ αυτα που λες τα πιστεύεις η τα γράφεις γιατι γουστάρεις μπινελίκι,μήπως είσαι λίγο σαδομαζοχισμέ;
Τώρα αυτό γιατί το λες σαν να΄ναι κακό;;;για ποια ρωσια μιλας του γιελτσιν που εβαλε την ρωσια [size=20pt]στο δντ[/size]
του πουτιν της καγκεμπε του g8 μελος προσφατα του παγκοσμιου οργανισμου εμποριου ;
Τώρα αυτό γιατί το λες σαν να΄ναι κακό;;;
Καλό δεν είναι το ΔΝΤ;;;
ρε βλακα που να καταλάβεις εσένα σε φτύνουν και νομιζεις ότι βρέχει στο έχω πει το 99<5 εδώ μέσα σε έχουν για να σπάνε πλάκα και να γελάνε με αυτά που λες....τωρα πόσο πιο ψηλα η χοντρά να στο κάνω το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει....η βλακεία και η μαλακία ειναι ανίκητη τζονυ συνεχισεαντι για εξυπναδουλες που αλλωστε δεν φημιζεσαι δεν το κανεις πιο ψιλα ;
το καλύτερο σε όποια χωρά έχει πάει έχει ευημερήσει αλλα που να το καταλάβει ο βλάκας ..ευτυχώς που υπήρχε και ο Γιωργάκης και μας έβαλε μέσα.εσεις το λετε κακο
ρε βλακα που να καταλάβεις εσένα σε φτύνουν και νομιζεις ότι βρέχει στο έχω πει το 99<5 εδώ μέσα σε έχουν για να σπάνε πλάκα και να γελάνε με αυτά που λες....
τι να σου πω ρε τζονυ είπαμε η βλακεία ειναι ανίκητη σε έχουν πάρει στο ψιλό ...κρίμα και είσαι και μεγάλος άνθρωποςγια πες παραδειγμα