You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Ολυμπιακός φέτος θα πάρει το ΟΥΕΦΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα otopikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αν δεν πεσει η εφταρα ομως μην εξαφανιστεις..Να εισαι εδω να σε διαβαζουμε..Σατανικό το κόλπο του Κόκαλη. Σου λέει αντί να τρώω πεντάρες στο Τσάμπιονς Λίνγκ πάω ΟΥΕΦΑ να τις ρίχνω. Είδατε τι έπαθε ο ΠΑΟ ο οποίος ετοιμάζεται γιά την εφτάρα από τη Βέρντερ. Κάλιο πρώτος στο χωριό παρά πάτος στην πόλη.
Ε ;
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Αντι τα ΟΥΕΦΑ εαν παρει τα αρχιδια του θα περαξει ?
Ολυμπιακος ειμαι , αλλα ,μηπως θα πρεπει να φτιαξουμε ομαδα πρωτα ?
Διοτι αυτη την στιγμη ειμαστε και λιγο εως πολυ Παιδικη Χαρα .
Διοτι εαν ειχαμε "αντερα" θα περναγαμε στο Τσαμπιον Λινκγ .
Και εαν ειναι να ειμαστ πρωτοι στο χωριο ...ας μην χαλαμε
λεφτα να φερουμε παιχταραδες....ας τα διναμε για πασατεμπο..........
Ολυμπιακος ειμαι , αλλα ,μηπως θα πρεπει να φτιαξουμε ομαδα πρωτα ?
Διοτι αυτη την στιγμη ειμαστε και λιγο εως πολυ Παιδικη Χαρα .
Διοτι εαν ειχαμε "αντερα" θα περναγαμε στο Τσαμπιον Λινκγ .
Και εαν ειναι να ειμαστ πρωτοι στο χωριο ...ας μην χαλαμε
λεφτα να φερουμε παιχταραδες....ας τα διναμε για πασατεμπο..........
Παληκαρια και παιχτες εχουμε και λεφτα δωσαμε αλλα καλη συνεργασια δεν εχει ο ολυμπιακος. αν δεν αλλαξει μυαλα η ισπανιδα που εχουμε για προπονητη χλωμα πραματα. ειναι νωρις να μιλαμε αν παρουμε το ουεφα δεν εχουμε παιξει ουτε 5 αγωνες ακομα. οσο για το τσαμπιονσ ναι μαλακια που αποκλειστηκαμε οπως αποκλειστηκαμε αλλα και η ανορθωση δεν χαριζε καστανα σε κανεναν οπως ειδαμε ολοι.
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
αν δεν αλλαξει μυαλα η ισπανιδα που εχουμε για προπονητη χλωμα πραματα.
Eίχες ποτέ καλύτερο προπονητή???
Και μου μην πεις τον Κουτσοδόντη Λεμονίτσα Λεμονιά. Να μιλήσουμε σοβαρά!
ΥΓ: Eίναι γνωστό στο Forum τί ομάδα είμαι
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι, ο Ολυμπικαός θα πάρει το ΟΥΕΦΑ, και ο Παναθηναϊκός το νταμπλ (η ΑΕΚ θα είναι ηθική πρωταθλήτρια, και ο ΠΑΟΚ ανήθικος πρωταθλητής), και η Εθνική Ελλάδος το Μουντιάλ το 2010 - με πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης τον Χαριστέα με έξι γκολ. Επίσης, θα παγώσει η Κόλαση, ο Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός, ο Ρεχάγκελ πρώτος μη-Έλλην Πρόεδρος της Δημοκρατίας (παμψηφεί, 300/300), θα ξαναπάρουμε την Πόλη (και την Κόκκινη Μηλιά), θα ξεμαρμαρωθεί ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, και η οδοντόκρεμα θα ξαναμπεί ΟΛΗ μέσα στο σωληνάριο.
Εγώ θα το παίξω και στο στοίχημα.
Sorry, έχω πιει κάτι μπύρες...lol.
Εγώ θα το παίξω και στο στοίχημα.
Sorry, έχω πιει κάτι μπύρες...lol.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Να διώξουμε το μαλάκα τον Ισπανό, για να το πάρουμε ούτε λόγος αλλά μια καλή πορεία είναι απολύτως εφικτή
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Εχω ακουσει απο πολλους κολημενους γαυρους αυτην την ιστορια.."ο ολυμπιακος θα παρει το ουεφα"...και εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα να ξεκολησουμε λιγο απο αυτην την μαλακια και να κοιταξουμε να φτιαξουμε ομαδα,οχι μονο ομαδα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ να φτιαξουμε και ολα τα αλλα γινονται σιγα σιγα!Απο την στιγμη που εχουμε πρωταθλημα για κλαμματα,ομαδουλες που τα "αφεντικα" τους κοιτανε την κονομα πως θα παμε καλα σε ευρωπαικες διοργανωσεις???
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εχει κάτι ομαδάρες το Ουεφα!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω να δεις πως γελαγα χθες που εβλεπα τον παικταρα τον μενδρινο και θυμομουν τι ελεγες για αυτοννα στε καλα ρε παιδες.Με κανατε και γελασα παλι!
ξερεις πολυ μπαλα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω να δεις πως γελαγα χθες που εβλεπα τον παικταρα τον μενδρινο και θυμομουν τι ελεγες για αυτον
ξερεις πολυ μπαλα
καλα μην ασχοληθω με επιστημονες παλι γιατι θα τους ενοχλησω εκει κατω στο cern-karaiskaki που ξεκουραζονται.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν εχεις επειχηρηματα ευχαριστως να τα ακουσωκαλα μην ασχοληθω με επιστημονες παλι γιατι θα τους ενοχλησω εκει κατω στο cern-karaiskaki που ξεκουραζονται.
το να εχεις πει αποδεδειγμενα μαλακιες και να μην εχεις τα αντερα να της μαζεψεις προκαλει γελιο
συγνωμη φιλαρακο αλλα το μονο που θα παρει ο γαυρος στο ουεφακι ειναι τα αρχιδια μου.....Σατανικό το κόλπο του Κόκαλη. Σου λέει αντί να τρώω πεντάρες στο Τσάμπιονς Λίνγκ πάω ΟΥΕΦΑ να τις ρίχνω. Είδατε τι έπαθε ο ΠΑΟ ο οποίος ετοιμάζεται γιά την εφτάρα από τη Βέρντερ. Κάλιο πρώτος στο χωριό παρά πάτος στην πόλη.
Ε ;
Όσο για την ΠΑΝΑΘΑ κανε λίγο κρατει γιατι δεν ξερεις......
Καιπουσαι μην χαθεις μετα ΟΚ;;;;;;
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
συγνωμη φιλαρακο αλλα το μονο που θα παρει ο γαυρος στο ουεφακι ειναι τα αρχιδια μου.....
Ήμαρτον ρε φίλε με αυτή τη καραμέλα που σας κόλλησε η Πάπια "μην χαθείς". Από χθες το βράδυ το γράφετε όλοι οι Παναθηναικοί σε όλα τα post σας. Βάλτε το και πρωτοσέλιδο στην Aθλητική ηχώ. Ένταξει το UEFA είναι "Oυεφάκι" αλλά ούτε εκεί δεν πάτε.Σας περιμένουν 2 ήττες από Βέρντερ. Ξυπνήστε το ότι αντί του Βαλιτσογιάννη, σας διοικούν αυτός και ο Πατέρας-Μάνα, οι αδελφοί κοντορεβυθούληδες και ο Βγένο-Μπαίνω δεν σημαίνει ότι κάνατε και ομάδα... Πολυμετοχικοί...
alkissssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βαζελακια ειστε ευρωπεη παντως μπραβο σας(ακου εκει παναθα χαχαχαχαχαχαχχαχα)συγνωμη φιλαρακο αλλα το μονο που θα παρει ο γαυρος στο ουεφακι ειναι τα αρχιδια μου.....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Σατανικό το κόλπο του Κόκαλη. Σου λέει αντί να τρώω πεντάρες στο Τσάμπιονς Λίνγκ πάω ΟΥΕΦΑ να τις ρίχνω. Είδατε τι έπαθε ο ΠΑΟ ο οποίος ετοιμάζεται γιά την εφτάρα από τη Βέρντερ. Κάλιο πρώτος στο χωριό παρά πάτος στην πόλη.
Ε ;
otopikos ή μηπως outopikos?????!!!!...
εσυ πρεπει να τρως πολυ ψαρι.....συγνωμη φιλαρακο αλλα το μονο που θα παρει ο γαυρος στο ουεφακι ειναι τα αρχιδια μου.....