monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
dimstar , εννοουσα για τον nik30 για το edit.
Γιατι δεν μπορω να κανω edit ρεεεεε
Γιατι δεν μπορω να κανω edit ρεεεεε
μπραβο ρε μαγκα μουτσο!!το επιασες το νοημα!!!
στο επικοινωνιακο κομματι τα παει μια χαρα ο γαυρος!!
σιγουρα καποια σκοπιμοτητα ειχε το θεμα με το ετος ιδρυσης
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο ΠΑΟ υιοθέτησε το πράσινο χρώμα και το τριφύλλι ως έμβλημα το 1918. Ακόμα και τότε βέβαια δεν ονομαζόταν ΠΑΟ, αλλά ΠΠΟ (Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Όμιλος).
Το παρόν όνομα, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση στις 15 Μαρτίου 1924!
Αναρωτιέμαι μήπως κάποιος γνωρίζει ποιά ήταν τα χρώματα της φανέλας πριν το 1918. Έχω ακούζει για κάτι σε ροζάκι ή πορτοκαλί, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Να μιλησουμε ρε φιλαράκι αλλα να μιλήσουμε και για τον Δεδε που ηταν πιο πρίν, τον Δαυιδ, το Ρουμπή, τον Ροτσα από το...Αιγάλεω(!!!), τον Βουρακη, τον Ζλατάνο, τον Απόλλωνα, την Δ. Δράμας, την Κόρινθο, το Μαρκό, τον ΟΦΗ, τον Αγ. Νικόλαο, τα μηδενικά συμβόλαια που εχανε το κρατος δεκαδες εκατομμυρια από φοροδιαφυγή, και όλο αυτό το πράσινο συστημα που υπάρχει.
Απλά από μοναδικός παίκτης ο Βαρδινογιάννης σιγα σιγά εχασε ενα μερίδιο της κυριαρχίας του και ειναι φυσικό να ζοριζεται οπως και εσείς που βλέπεται οτι δεν παιζεται μονοι σας πια...Και ειλικρινα τώρα αξίζατε αυτα τα χρόνια να παρετε πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό??Μιλα αντικειμενικα...
Με 7 αγων. κεκλεισμένων παιζαμε πριν 2 χρόνια κ ο Ντουσαν σας πήρε νταμπλ, και αν δεν ήταν ο Βασσάρας δε θα βγαίνατε ουτε Τσ. Λιγκ, το θυμασαι???
Αν καπου λέω ψέματα πες μου....
Α, και ας κανει καποιος ενα σκαναρισμα το ερμο το καταστατικο να το δω κι εγω... ;)
Για την ημερομηνία ίδρυσης του Πάο που παρέθεσα παραπάνω απ' το επίσημο site της ομάδας δε βλέπω να απαντάει κανείς...
Αγορι μου για κουλαρε !
Καποιος θα το βαλει !
Να εισαι σιγουρος !
Αν ειχα σκανερ θα το ειχα βαλει ηδη !!!!!