monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μάλλον όρεξη για συζήτηση έχουν μερικοί
Το θεμα ειναι οτι ΠΟΛΛΟΙ εχουν ορεξη
Μάλλον όρεξη για συζήτηση έχουν μερικοί
Και επρεπε να φαει 3 ο Παο και μετα να παρουν τηλ ε?Και δεχτηκαν τηλ. και ειπαν ολοι οι παιχτες..ε ας χασουμε... Α δεν παμε καλα..
Παλια μπορει να ηταν παραρτημα αλλα τωρα με τιποτα..
απο το 1995 εχει να νικησει ο οφη ομως.οσο για τον χαραλαμπιδη εσεις τον πληρωνετε ,οπως κ τον τοργκελε για να παρετε το παλτο τον κοντο
Ναι τι να σου πω..ειναι παλτο.. βλεπω ξερεις απο μπαλα και να κρινεις παιχτεςαπο το 1995 εχει να νικησει ο οφη ομως.οσο για τον χαραλαμπιδη εσεις τον πληρωνετε ,οπως κ τον τοργκελε για να παρετε το παλτο τον κοντο
Οι κάτωθι έχουν κάνει κατά το παρελθόν δηλώσεις για την παραρτηματική σχέση ΌΦΗ - ΠΑΟ:
Γκέραρντ, Γκόμεζ, Μαχλάς, Νιόπλιας, Σκάζνι
(και τα ονόματα αυτά μου έρχονται άμεσα, αν το ψάξω, γίνονται ντουζίνα).
Από τότε που πέθανε ο μακαρίτης ο Θόδωρος, μάλλον ισχύει απαρέκκλιτα αυτό. Τουλάχιστον παλαιότερα παίζανε πιο αμφίρροπα.
Αλλά είπαμε, τα παιδιά της αδικίας και τα τέκνα της οργής, έχουν μείνει στο "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε". Γι' αυτό πρέπει να αντικατασταθεί το τριφύλλι με το κουτόχορτο.
δειτε εσεις κανα Παρμπη
Μια ερωτηση βρε παιδια μια και ειπατε για τον Μπαρμπή:Ο ανθρωπος ειπε πως ο ΠΑΟ δεν ιδρύθηκε το 1908 οπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεψουμε αλλα την δεκαετία του ΄20.Το 1908 ιδρύθηκε ένας συλλογος ο οποίος συγχωνευθηκε κ εδωσε τον Παναθ/κο. Και προκάλεσε οποιονδηποτε μπορει να μας δειξει το καταστατικο ιδρυσης του Παναθηναικου το οποιο να γραφει ετος ιδρυσης το ΄08 να μας το δειξει...
Τιποτε κ κανεις ομως. Και προσέξτε:Καταστατικο ιδρυσης του Παν/κου όμως, ΟΧΙ αλλου συλλόγου.
Μήπως καποιος βαζελος έχει κατι να μας δείξει να το πιστεψουμε και εμεις;; Να δειξει χαρτι ομως όχι με τα λόγια...
ΟΚ θα κανω edit και κανε το ιδιο το δικο σου.
Εχω ιστορικα στοιχεια απο τους 2 Τομους Ιστοριας του Π.Α.Ο. 1908 αλλα δεν εχω σκανερ...