Νέα

Ο νομοθέτης τρελάθηκε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μερικοί ηλίθιοι Εθνικοί νόμοι, σε ορισμένες χώρες που νομίζω είναι και
αστείοι.
Ελβετία:
- τις Κυριακές. απαγορεύεται το στέγνωμα ρούχων
- τις Κυριακές. απαγορεύεται το πλύσιμο του αυτοκίνητου.
- Παράνομο είναι να κόψεις το γρασίδι του κήπου την Κυριακή.
- Παράνομο είναι να τραβήξεις το καζανάκι μετά τις 22:00 ώρα. Αν κατοικείς
σε διαμέρισμα.
- Είναι υποχρεωτικό όταν έχει χιόνι τα αυτοκίνητα να έχουν ελαστικά για
χιόνι, πρέπει όμως να αναρτήσουν μια πινακίδα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου
που να λεει ότι η ταχύτητα του δεν θα υπερβεί τα 160 κλμ/ωρα
- Το ανώτατο ώριο στους αυτοκινητόδρομους είναι 120κλμ/ωρα.

Κίνα:
- νόμιμο είναι μόνο το ένα παιδί, πληρώνεις μεγάλο πρόστιμο για περισσότερα.
- Για να φοιτήσεις σε πανεπιστήμιο πρέπει να είσαι ιδιοφυΐα.
- Οδηγοί οχημάτων που δίνουν προτεραιότητα σε πεζούς πληρώνουν πρόστιμο 5
γουαν, κανόνας 40 του αυτοκινητιστικού κώδικα του Πεκίνου.

Γερμανία:
- κάθε γραφείο πρέπει να έχει θέα τον ουρανό, φυσικό φως.
- Παρανομία είναι να φοράς μάσκα.
- Το μαξιλάρι θεωρείτε αμυντικό όπλο.

Ιταλία:
- Είναι παρανομία να είσαι τσαρλατάνος.
- Αν ένας άνδρας φοράει γυναικεία φούστα οπωσδήποτε κινδυνεύει να συλληφθεί.
- χτυπώντας κάποιον με την γροθιά θεωρείται κακουργία.

Ολλανδία:
- είναι νόμιμο να καπνίζεις άργιλε, επίσης είναι νόμιμο να έχεις λιγότερο
από 5 γραμμάρια μαζί σου.
- Οι πουτάνες είναι νόμιμες, αλλά πληρώνουνε φόρο για τα χρήματα που
κερδίζουνε.

Γαλλία:
- Είναι παράνομο για ζευγαράκια να φιλιούνται σε σταθμό τραίνων.
- Απαγορεύεται να ονομάσεις ένα γουρουνάκι Ναπολέων.
- Μεταξύ 8 το πρωί και 20 το βράδυ, η μουσική στο ραδιόφωνο πρέπει να είναι
70% στη γαλλική γλώσσα.

Σιγκαπούρη:
- είναι παράνομο να μασάς τσίχλα σε σταθμό υπογείων τραίνων, η ποινή είναι
πρόστιμο ακόμη και φυλακή. Εξαρτάτε από τον τρόπο που μασουλάς την τσίχλα.
- Απαγορεύεται το πούλημα της τσίχλας.
- Απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να ζούνε στην χώρα.
- Ο πεοθηλασμός είναι παράνομος, εκτός αν πρόκειται για προκαταρτικό.
- Η πορνογραφία είναι παράνομη.
- Θεωρείτε πορνογραφία να κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι σου, με ποινή
πρόστιμο.
- Υψηλό πρόστιμο, Αν σε δημόσια ουρητήρια δεν τραβήξεις το καζανάκι.
- Παρανομία το να έχεις στην κατοχή σου τσιγάρα σε δημόσια κτήρια.
- Αν έχεις τρεις φορές πετάξει σκουπίδια στο δρόμο. Η ποινή είναι να
καθαρίσεις τους δρόμους τις Κυριακές με μια πινακίδα στην πλάτη που να λεει
Είμαι βρομιάρης. Επίσης θα αναφέρουν το όνομα σου στον τοπικό τύπο.
- Παράνομο είναι να κατουρήσεις στο ασανσέρ.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
"- Αν έχεις τρεις φορές πετάξει σκουπίδια στο δρόμο. Η ποινή είναι να
καθαρίσεις τους δρόμους τις Κυριακές με μια πινακίδα στην πλάτη που να λεει <<Είμαι βρομιάρης>>. Επίσης θα αναφέρουν το όνομα σου στον τοπικό τύπο."
Αυτο ΜΑΚΑΡΙ να εφαρμοστει και στην Ελλαδα

"- Οι πουτάνες είναι νόμιμες, αλλά πληρώνουνε φόρο για τα χρήματα που κερδίζουνε."
Αν εφαρμοζοταν αυτο στην Ελλαδα, θα κλειναμε το δημοσιο χρεος!

"- Είναι παρανομία να είσαι τσαρλατάνος."
Στην Ελλαδα αυτο ειναι απαραιτητη προυποθεση για να ασχοληθει καποιος με τη δημοσιογραφια

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
    * Το κλίμα έχει ωριμάσει για να αρθεί αυτή η απαγόρευση που ισχύει από σύστασης του κράτους (1932)
    * Υπάρχουν αντιδράσεις από τους φανατικούς και αντικειμενικές δυσκολίες

Όπως ίσως γνωρίζετε, στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται στις γυναίκες να κυκλοφορούν ασυνόδευτες χωρίς να έχουν καλυμμένο το πρόσωπό τους. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι επίσης απαγορεύεται στις γυναίκες να βρεθούν στη θέση του οδηγού.
Τον τελευταίο καιρό ωστόσο έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να προχωρήσει σιγά σιγά το κράτος σε άρση αυτής της απαγόρευσης, η οποία ισχύει από το 1932 και την σύσταση του κράτους.
Όπως είναι αναμενόμενο, υπάρχουν αντιδράσεις από τους φανατικούς για το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης, αλλά αυτές πλέον έχουν ηπιότερο ύφος απ’ ότι όταν ξεκίνησε η συζήτηση για την άρση. Φυσικά, ακόμη κι αν επιτραπεί στις γυναίκες να οδηγούν, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να βρεθεί η πρώτη πίσω από το τιμόνι. Θα χρειαστεί πρώτα να ξεπεραστούν προβλήματα, όπως η αποκάλυψη ολόκληρου του προσώπου τους, ώστε να βλέπουν γύρω τους και να μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια. Επίσης, θα πρέπει να επινοηθεί και ένα σύστημα εξέτασης για την απόκτηση διπλώματος που να μην προσβάλει τα ήθη και έθιμα του κράτους. Το σημαντικό πάντως είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει θετικό κλίμα ώστε να αρθεί αυτή η απαράδεκτη (για τον δυτικό κόσμο) απαγόρευση…

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Άρθρο 14 του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας:
..
4. Eφόσoν μεγάλα ζώα ή αγέλες ή κoπάδια κινoύνται κατά τη διάρκεια της
νύκτας στις oδoύς, oι oδηγoί τoυς υπoχρεoύνται να επισημαίνoυν τα ζώα, ως
και την αρχή και τo τέλoς της αγέλης ή τoυ κoπαδιoύ με ευδιάκριτα φώτα
.
Δηλαδή το τελευταίο πρόβατο καιτο πρώτο πρέπει να έχουν φλας και να μην αλλάζουν θέση γιατί αν πάει άλλο τελευταίο πρέπει αυτό να έχει το ευδιάκριτο φως.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά ρε μη τους βάλουν και φώτα ομίχλης!!!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Απαγορεύεται το δημόσιο ξύσιμο!  :grin:

Ένα νέο μέτρο αποφάσισαν να εφαρμόσουν, στην Ιταλία, μετά από δικαστική απόφαση και αφορά τον ανδρικό πληθυσμό που του απαγορεύει το δημόσιο ξύσιμο σε απόκρυφα σημεία!

Σύμφωνα με το νέο μέτρο απαγορεύεται στον αρσενικό πληθυσμό της χώρας να ξύνονται δημοσίως και ιδίως στα σημεία κάτω από την κοιλιά και μέχρι τα γόνατα.

Ο νόμος προβλέπει ότι ακόμα και εάν έχουν φαγούρα, δεν επιτρέπεται να την καταπολεμήσουν, παρά μόνον σε ιδιωτικό χώρο, αφού το αντίθετο αποτελεί "πράξη που αντιτίθεται στη δημόσια ευπρέπεια και σεμνότητα".

Το εν λόγω θέαμα συναντάται συχνά στους δρόμους της Ιταλίας μάλιστα, είναι τόσο σύνηθες , που οι Ιταλοί το θεωρούν και δείγμα καλής τύχης.

Η έμπνευση για το εν λόγω μέτρο ήλθε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ενός 42χρονου άνδρα από το Como. Οι δικαστές απεφάνθησαν ότι ο άνδρας "δεν σταμάτησε ούτε στιγμή τη δημόσια επαφή με τα γεννητικά του όργανα και αυτό είναι σημάδι κακών τρόπων συμπεριφοράς και κακού παραδείγματος στην κοινωνία".

Στον κύριο αυτό επεβλήθη πρόστιμο 200 ευρώ για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους δικαστές τον περασμένο Μάϊο ενώ από τα τέλη Φλεβάρη, οι αστυνομικοί που εκτελούν περιπολίες στην Ιταλία επιβάλλουν πρόστιμο 200 ευρώ σε όποιον προβεί σε ανάλογη πράξη.

e-go.gr

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αν περάσει κανείς στις πλατείες και στις καφετέριες εδώ στην Ελλάδα  και δει τι ξύσιμο πέφτει θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα του Κράτους.
Μην βάζετε ιδέες στον Αλογοσκούφη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Νόμος κατά των... κατεβασμένων παντελονιών

Νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τα… κατεβασμένα παντελόνια στα σχολεία, ετοίμασε η Γερουσία της Φλόριντα και σκοπεύει να το στείλει στην Ουάσινγκτον προκειμένου να ψηφιστεί και να γίνει νόμος.

Στόχος των αρχών της Φλόριντα, όπως προηγουμένως και άλλων πόλεων στις πιο νότιες περιοχές των Η.Π.Α., είναι να ποινικοποιήσουν τη μόδα που θέλει τους νεαρούς να φορούν παντελόνια που ξεκινούν όχι από τη μέση τους αλλά από τη… μέση των οπισθίων τους, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κοινή θέα είτε μπόλικο… δέρμα είτε το εσώρουχό τους.

Οι υποστηρικτές αυτού του νομοσχεδίου θεωρούν ότι πολλές φορές τα σχολεία δεν ορίζουν κάποιους κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι μαθητές ενώ τονίζουν ότι οι γονείς δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει.

Από την άλλη, οι πολέμιοι αυτού του νομοσχεδίου, υποστηρίζουν ότι η εμφάνιση και το ντύσιμο θα πρέπει να είναι καθαρά ευθύνη των σχολείων και των γονιών και όχι ενός νόμου.

Προφανώς ο εισηγητής του νομοσχεδίου, ο δημοκρατικός γερουσιαστής Gary Siplin, έχει γίνει αποδέκτης πολλών αστείων (μπορεί κανείς να φανταστεί, τι… είδους).

Επιμένει πάντως στην άποψη ότι η μόδα αυτή ξεκίνησε από καλλιτέχνες της ραπ που βρίσκονταν στη φυλακή και με αυτό τον τρόπο ντυσίματος έδειχναν ότι αναζητούσαν σεξ. «Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η μόδα αυτή δεν προέρχεται από κάτι καλό και προσπαθούμε να δώσουμε το παράδειγμα μέσα από τα σχολεία», τονίζει ο γερουσιαστής.

Πάντως την Τρίτη 11/3, η πόλη Ριβιέρα Μπιτς, της πολιτείας της Φλόριντα, είχε περάσει το δικό της σχετικό νόμο, που επισύρει έως και 60 ημέρες φυλάκισης για παραβάτες που επαναλαμβάνουν το "έγκλημά" τους.

Συνημμένα

• pants21703.jpg
    pants21703.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 58

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Καλα κανουν με τα κατεβασμενα παντελονια / μαλακιες των Αμερικανων / μου τη σπαει οταν βλεπω μαλακισμενα με μαλλια emo και παντελονια κατω / κακογουστια / εγω στα χρονια μου φοραγαμε τα σκισμενα τζιν,γκετα,καπνιζαμε φουντα και γαμουσαμε γκομενες στις καταληψεις - DIKY μ' ακους ???? / τωρα εχουμε τα ipod,κινητα 3g,emo και αγαμια / αϊ στο διαολο

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Καλα κανουν με τα κατεβασμενα παντελονια / μαλακιες των Αμερικανων / μου τη σπαει οταν βλεπω μαλακισμενα με μαλλια emo και παντελονια κατω / κακογουστια / εγω στα χρονια μου φοραγαμε τα σκισμενα τζιν,γκετα,καπνιζαμε φουντα και γαμουσαμε γκομενες στις καταληψεις - DIKY μ' ακους ???? / τωρα εχουμε τα ipod,κινητα 3g,emo και αγαμια / αϊ στο διαολο

εχουμε επαρκεια υλικων αγαθων αλλα βυζακι δυσκολα πιανουμε υπουργε..βεβαια ουτε στις καταληψεις εμεις γαμαγαμε αλλα τεσπα. εγω το χω πει, να γυρναγε ο χρονος πισω και να διορθωνα μερικα λαθη μου! παντως δινω την καταρα μου στοα emo σημερα παραλιγο να με τρακαρει στον δρομο ενα μαλακισμενο και οταν γυρναω να το βρισω ηταν ενα 18χρονο με μαλλι emo..θανατος!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
παντως δινω την καταρα μου στοα emo σημερα παραλιγο να με τρακαρει στον δρομο ενα μαλακισμενο και οταν γυρναω να το βρισω ηταν ενα 18χρονο με μαλλι emo..θανατος!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :S
Εγώ βλέπω ένα στο δρόμο κάθε μέρα το οποίο, πραγματικά απορώ από πού βλέπει.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
δεν πειραζει DIKY μου / θα γυρισουμε τα χρονια πισω ..... το Μαϊο - ξερεις που ..... / total recall θα κανουμε χεχεχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom