Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο πουσης γιατι αλλαζει χρωματα σαν σηματοδοτης?
*P
Τον ρωτησα και μου ειπε οτι τα εβαλε με τον μαρινακη και τον εφαγαν τα συμφέροντα. Ειναι ο μαρινακης μελος εδω;
ο πουσης γιατι αλλαζει χρωματα σαν σηματοδοτης?
*P
Φαρμακομούνα η πουτάνα... :S
οχι αλλα εχει ερεισμα...Τον ρωτησα και μου ειπε οτι τα εβαλε με τον μαρινακη και τον εφαγαν τα συμφέροντα. Ειναι ο μαρινακης μελος εδω;
οχι αλλα εχει ερεισμα...
μπαν ειναι τωρα
δεν θα μαθουμε ποτε αν βγηκε με την τυπισσα απο το παρτυ
Η ιστορική φράση του Βελουχιώτη "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ", δεν αποτελεί δόκιμο όρο για εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, τους σύγχρονους Ευρωπαίους.
Τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και νηφαλιότητα και όχι με εκρήξεις θυμού και ραντεβού θανάτου.
Ας μου επιτραπεί, λοιπόν - και μάλιστα στα πλαίσια της οικολογίας και του σεβασμού στα δικαιώματα των ζωών - ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΟΥΝΑΣ που εκβαρβαρίζει τον πολιτισμό μας και υποσκάπτει τον Ευρωπαίκό προσανατολισμό της χώρας μας.
Ευχαριστώ.
Παππουδι φαινεσαι καλος ανθρωπος,θα με βοηθησεις σε κατι; εχω πολλες προτασεις για αυταρχικο αλλα δε εχω πειρα . θα με αφησεις να εξασκηθω πανω σου;
Νομιζω οτι ομιλεις απαξιωτικα και δε σεβεσαι ουτε τα χρονια του.
Παππουδι φαινεσαι καλος ανθρωπος,θα με βοηθησεις σε κατι; εχω πολλες προτασεις για αυταρχικο αλλα δε εχω πειρα . θα με αφησεις να εξασκηθω πανω σου;
Τον ρωτησα και μου ειπε οτι τα εβαλε με τον μαρινακη και τον εφαγαν τα συμφέροντα. Ειναι ο μαρινακης μελος εδω;
μπΡόκολε βαριόμαστε να διαβάζουμε τις παπαριές σου
Θυμιστε μου σε ποιο στρατοπεδο ειστε για να ξερω αν θα σας γλειψω ή θα σας βρισω πρωτα
Δώρα μου, με σκλαβώνεις.Νομιζω εισθε η αδελφη ψυχη μου
Με το νόμο του Picker αντιστρέφουμε το κλίμα. Αφήνουμε μακριά μαλλιά, φοράμε make-up και περιμένουμε τα βρωμόμουνα να μας την πέσουν. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αρκεί πλέον να περιμένουν. Πρέπει να κάνουν και την πρώτη κίνηση εκείνες.
Μοναχικέ μπουρδελιάρη ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχει πιο σιχαμένο πράγμα από το φλερτ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να περιμένει μια γκόμενα να της την πέσεις κι εσύ να τη φτύνεις γιατί ξέρεις ότι αύριο θα γαμήσεις ξανά.
Γελοία υποκείμενα ήταν και θα είναι. Συνηθισμένα ανθρωπάκια για τον πούτσο που δεν σκέφτονται ποτέ πέρα από τα καθιερωμένα. Εμείς είμαστε η επανάσταση, είμαστε η ανώτερη λογική. Εφαρμόζουμε το νόμο του Picker!