You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
μονο μεταξι αλλιως βγαινουμε εκτος προυπολογισμου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
10 ευρω δεν εχει καμια διαφορα αλεξ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Tυποι ο νομος ειναι ξεκαθαρος.αναφερεται σε μπουρδελιαρηδες.οχι σε στουντιακιδες και callgirlακηδες.δεν τους θεωρει αυθεντικους μπουρδελιαρηδες :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ειναι μισο μεροκαματο Γιωργο :S :S :S10 ευρω δεν εχει καμια διαφορα αλεξ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
νασο εγω τα συνδυαζω και τα δυο και μεταξυ φυλης
alexcord80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
10 ευρω δεν εχει καμια διαφορα αλεξ
10 ευρω =ενα γαμησι
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Γιωργο γιατι δεν κανεις αναφορες στο Μεταξι; :S :S :Sνασο εγω τα συνδυαζω και τα δυο και μεταξυ φυλης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
θα αρχισω νασο να κανω αναφορες και στο μεταξυ 10 ευρω φιλε πλακα τα δινεις ενα 20 ευρω δεν ειναι κακο να δινει κανεις μεταξυ νασο δεν εχω στανταρακια φυλης εχω νασο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ok Γιωργο :S :S :Sθα αρχισω νασο να κανω αναφορες και στο μεταξυ 10 ευρω φιλε πλακα τα δινεις ενα 20 ευρω δεν ειναι κακο να δινει κανεις μεταξυ νασο δεν εχω στανταρακια φυλης εχω νασο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
νασο ετοιμασου να συναντηθουμε μεταξυ
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
νασο ετοιμασου να συναντηθουμε μεταξυ
Ο νόμος του Picker μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε μπουρδέλα ή σε στούντιο. Αν κάποιος έχει 850-900 ευρώ το μήνα να διαθέτει μόνο για σεξ, δεν μπορώ εγώ να του απαγορέψω να εφαρμόζει το νόμο σε στούντιο. Με γεια του, με χαρά του να το κάνει.
Τελικά αυτές οι φεμινίστριες μου προκαλούν τόση αηδία που με στρέφουν ξανά προς την κεντροδεξιά. Είμαι άθρησκος, δεν με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά αλλά - και πάλι - χίλιες φορές καλύτεροι οι συντηρητικοί από τις φεμινίστριες.
Δεν μπορώ να φανταστώ το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκαλέσει ο φεμινισμός στα κόμματα της κεντροαριστεράς από τότε που οι ιδέες του εισέβαλαν μέσα τους. Είναι άραγε σύμπτωση που ο σοσιαλισμός στην Ευρώπη συρρικνώνεται διαρκώς;
Στην Αγγλία οι εργατικοί βλέπουν συνέχεια την πλάτη των συντηρητικών, στη Γερμανία οι χριστιανοδημοκράτες δεν έχουν αντίπαλο, στη Γαλλία οι σοσιαλιστές εξαφανίστηκαν αφού ψήφισαν το γάμο των gay και την ποινικοποίηση της αγοράς του σεξ.
Μιλάμε για χώρες με τεράστια ποσοστά αθρησκίας όπου θα περίμενε κανείς η κεντροαριστερά να σαρώνει. Και όμως συμβαίνει το αντίθετο, ο κόσμος δείχνει να μη θέλει τόσο προοδευτισμό. Προτιμά τον φιλελευθερισμό και κυρίως τον συντηρητισμό.
Γιατί όμως ψηφίζουν συντηρητικά άτομα που είναι φιλελεύθερα και άθρησκα; Επειδή ακριβώς σιχάθηκαν τον υπερβολικό προοδευτισμό και τον φεμινισμό. Αν και δεν είναι συντηρητικοί, ψηφίζουν δεξιά γιατί οι σοσιαλιστές το έχουν γαμήσει τελείως.
Υπό τον φόβο του φεμινισμού λοιπόν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία, αν και δηλώνω φιλελεύθερος-κεντρώος και όχι κεντροδεξιός. Όσο η κεντροαριστερά είναι γεμάτη από ελεεινές φεμινίστριες τόσο οι άντρες θα στρέφονται αναγκαστικά προς τη δεξιά.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker
Picker
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 370
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις