piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 216
Απλά ο λύμπε είχε δύο ''ιστούς''....και πράσινο και κίτρινο...αχ ρε Νέρι...ακόμα δεν πάτησες το πόδι σου Ουκρανία και ήδη σφάζονται όλοι πλήν των γαύρων...να είσαι καλά,πάντα θα είσαι στις καρδιές μας και ελπίζω να τους δείξεις τα @@@@@ σου όπως τα έδειξες σε κάποιους εδώ....και για αυτό σε βρίζουν.....γιατί τους είχες πονέσει...τώρα πώς ο θρύλος θα έχει πρόβλημα και οι ''άλλοι'' με μεταγραφές της πλάκας και ελεύθερους παίχτες από εμάς είναι καλά...δεν το καταλαβαίνω....
Neri....good luck...........
Ο Καστίγιο τα @@ του τα έχει δείξει και σε κανέναν άλλο εκτός από το Σούρερ?
Μια βασική απορία που έχω είναι η εξής: οι ομάδες της Ισπανίας οι οποίες έχουν ίσως τα καλύτερα scouting-teams παγκοσμίως, στις οποίες ταιριάζει το στυλ παιχνιδιού του Καστίγιο, οι οποίες έχουν και τα γκαφρά για να χωθούν σε μια μεταγραφή, γιατί δεν κινήθηκαν να τον αγοράσουν? Ή δεν τους κάνει λόγω "καλής διαγωγής" ή τον κοστολογούν πολύ χαμηλότερα από το ποσό που έδωσε ο Αχμέτοφ ή δεν είναι για το επίπεδό τους κλπ. κλπ. (η απορία ισχύει και για τις ομάδες άλλων πιο προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών από το δικό μας υπέρλαμπρο πρωτάθλημα)
Όσο για το ποιός σφάζεται... εμένα δε θα μου λείψει καθόλου το goblin.
Εγώ προσωπικά τον βρίζω για τον χαρακτήρα του.
Εδώ ποδοσφαιριστές πολλές κλάσεις παραπάνω από τον Καστίγιο είναι κύριοι (εντός και εκτός χλοοτάπητα) και δε φέρονται όπως τα χαζομαγκάκια στη γειτονιά τους... δε μπορώ να μπω στη λογική να θαυμάσω έναν τσόγλανο επειδή ξέρει καλή μπάλα.
Όσο για το πως θα είναι οι ομάδες με τις μεταγραφές τους θα το δούμε σε λίγο καιρό στις εσωτερικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βιαζόσαστε να απαξιώσετε τους άλλους και να υπερεκτιμήσετε τους δικούς σας πιστεύω. Να δούμε τι θα κάνετε φέτος με την αναβάθμιση προπονητή από τον έχω-πάντα-δικαιολογία-Σόλιντ στον Sir-Takis (sorry παίδες αλλά αυτά που γράφανε ότι "συζητάει ο Λεμονής με Μακελελέ" προσφέρανε πολύ γέλοιο).