Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
A ναι, έχεις δίκιο, αυτόν τον είχα ξεχάσει.
Τώρα σοβαρά, τι πιθανότητες δίνεις αυτοί οι 5 να είναι διαφορετικά πρόσωπα;

Όλα τα μουνόπανα δουλεύουνε μαζί, βλέπω.
Και εφαρμόζουν την τακτική του μέντορά τους, του Γκαίμπελς.
Που έλεγε "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει".
Χου ρε μουνόπανα.

Συνημμένα

• μουνοπανο.jpg
    μουνοπανο.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 15

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όλα τα μουνόπανα δουλεύουνε μαζί, βλέπω.
Και εφαρμόζουν την τακτική του μέντορά τους, του Γκαίμπελς.
Που έλεγε "συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει".
Χου ρε μουνόπανα.
μην γινεσαι μαλακας τωρα, εδω σου ειπα ποιος ειναι ο μαγκανας και την πεταξες πριν καν σκεφτεις, μετα μουγκα οταν καταλαβες οτι ειχες πει παπαρια, το γκεμπελικο το κατεχεις, μην κατηγορεις τους αλλους για κατι που κανεις εσυ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μην γινεσαι μαλακας τωρα, εδω σου ειπα ποιος ειναι ο μαγκανας και την πεταξες πριν καν σκεφτεις, μετα μουγκα οταν καταλαβες οτι ειχες πει παπαρια, το γκεμπελικο το κατεχεις, μην κατηγορεις τους αλλους για κατι που κανεις εσυ

Μην ανακατεύεσαι.
Με τους άλλους δύο υπάρχει ένα θεματάκι, που δεν υπάρχει με σένα.
Μη μπαίνεις στη μέση λοιπόν.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Κι εγώ είχα κάνει το λάθος να πιστέψω πως ο Φέθρυ και ο Μάστερ ΠΠ (yeah, u know me) ήταν το ένα πρόσωπο και το αυτό και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Βασικά ευθύνεται το ιδεολογικό πρίσμα, το οποίο εφαρμόζουν απ΄ευθείας από τον ερυθρό Γκώλο στην οπτική τους, με αποτέλεσμα να είναι τόσο -μα τόσο- προβλέψιμοι και όμοιοι στις αντιδράσεις τους.

Παρ΄όλα αυτά βέβαια πιστεύουν πως είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό & ανώτερο εντός της νεο-ελληνικής πλέμπας, ενώ αδιάσειστη παραμένει η πίστη τους στην ισότητα όλων των ανθρώπων - ειδικά εκτός της ελληνικής επικράτειας. Η ειδοποιός διαφορά, η οποία με πείθει πως είναι διαφορετικά άτομα είναι πως:

- Ο ΠΠ αναγνωρίζει τις απαιτήσεις ΟΟΟΟλης της οικουμένης αλλά προσπαθεί να επιβληθεί στην κουβέντα με βρισιές σχετικές με την αμορφωσιά του συνομιλητή (π.χ. ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ-ΑΜΟΡΦΩΤΕ) και με επισήμανση ορθογραφικών λαθών (GRAMMAR NAZI). Καλή η ισότητα των ανθρώπων αλλά αν είσαι απόφοιτος Νομικής, οι γύρω σου μοιάζουν με είλωτες.

- Ο Φέθρυ είναι πιο επιθετικός μετά την επιστροφή στα μπουρδέλα. Φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένος να τακτοποιήσει όλους τους ιδεολογικούς and/or διαδικτυακούς του αντιπάλους. Έχοντας θιγεί φανερά από την φίμωση/ταπείνωση την οποία υπέστη ακόμα και σε τούτην την ηλεκτρονική πλατφόρμα αρέσκεται ιδιαίτερα στην διαπόμπευση αντιπάλων αποκαλώντας τους συχνά ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ & ΚΛΩΝΟΥΣ. Απολαμβάνει εμφανούς ανοχής από τους Αντμιν και δείχνει τελικά πως οι πάπιες δεν είναι μόνο για τάισμα στον Εθνικό Κήπο.

perfecttwins1259022003.jpg

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Υπήρξε και ο Πέτρος Πελεκάνος...
Δεν ξέρω αν κάποιος εκ των χρυς, θεόφιλου και πέτρου πελεκάνου είναι ο φέθρυ- δεν υπάρχει hard evidence και ο Αντισθένης δεν ξέρω αν μπορεί ή αν θέλει να δώσει απάντηση, καθότι οι ip είναι μεταβαλλόμενες και η σύνδεσή της με χρήση ίσως είναι περα και πάνω από τις δυνατότητες του διαχειριστή...

Πάντως ακόμα και το σκούξιμο που βλέπουμε τώρα, ίδιο είναι.

Εντάξει δεν είναι κακό να παραδεχτεί ότι είναι κάποιος ή όλοι απ' αυτούς.
Το καραγκιοζιλίκι ήταν κοινό τους χαρακτηριστικό, οπότε κανείς δεν θα εκπλαγεί.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ομίλησε και ο Σέξπηρ της πούτσας, ο έχων ...ψυχαναλυτικές φιλοδοξίες εσχάτως.
Που κατά τα άλλα δεν διακατέχεται απο κανένα σύνδρομο ανωτερότητας.
Δεν πειράζει, τον έχουμε δει και στο παρελθόν να παπαρολογεί.
Πάντως το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά είναι να γλύφει.
Είναι μια τέχνη που είναι αξεπέραστος, ο σε όλα τα υπόλοιπα θλιβερός.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως ακόμα και το σκούξιμο που βλέπουμε τώρα, ίδιο είναι.

Εντάξει δεν είναι κακό να παραδεχτεί ότι είναι κάποιος ή όλοι απ' αυτούς.
Το καραγκιοζιλίκι ήταν κοινό τους χαρακτηριστικό, οπότε κανείς δεν θα εκπλαγεί.

Μουνόπανο ήσουνα, μουνόπανο παραμένεις.

Συνημμένα

• μουνοπανο.jpg
    μουνοπανο.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 17

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν δεν μπορείς λοιπόν να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου, πουστράκι, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Τα ίδια έλεγες και για τον Πορνόπαπο, δηλαδή οτι κι αυτός ήμουν εγώ, αλλά υποχρεώθηκες να αναγνωρίσεις πανηγυρικά οτι έκανες λάθος.
Είσαι λοιπόν μεγάλο μουνόπανο.
Και στο είπα: να εύχεσαι να μη σε βρω.
Γιατί έτσι και σε βρω....

Μουνόπανο αυτός που παραδέχεται τα λάθη του;
Ό,τι πεις παίχτη...
Και συνέχισε τις απειλές σε δημόσιο φόρουμ...Ή με πμ...
Ό,τι σε φτιάχνει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μουνόπανο αυτός που παραδέχεται τα λάθη του;
Ό,τι πεις παίχτη...
Και συνέχισε τις απειλές σε δημόσιο φόρουμ...Ή με πμ...
Ό,τι σε φτιάχνει.

Που να δεις και απο κοντά πόσο διασκεδαστικά θα είναι.....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
- Ο Φέθρυ είναι πιο επιθετικός μετά την επιστροφή στα μπουρδέλα. Φαίνεται πολύ πιο αποφασισμένος να τακτοποιήσει όλους τους ιδεολογικούς and/or διαδικτυακούς του αντιπάλους. Έχοντας θιγεί φανερά από την φίμωση/ταπείνωση την οποία υπέστη ακόμα και σε τούτην την ηλεκτρονική πλατφόρμα αρέσκεται ιδιαίτερα στην διαπόμπευση αντιπάλων αποκαλώντας τους συχνά ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ & ΚΛΩΝΟΥΣ. Απολαμβάνει εμφανούς ανοχής από τους Αντμιν και δείχνει τελικά πως οι πάπιες δεν είναι μόνο για τάισμα στον Εθνικό Κήπο.

Εντάξει, χεστήκαμε τώρα αν είμαστε στην λίστα του φέθρυ ή αν θεωρεί ότι έχει λογαριασμούς μαζί μας.

Τείνω να πιστέψω ότι φέθρυ και masterΠΠ είναι διαφορετικά άτομα, αν και δεν έχω καταλήξει πλήρως. Εν τέλει όμως, ας αφήσουμε τον master απ' έξω. Δεν ξέρω αν πρόλαβες τους θεόφιλους, πελεκάνους ή τον χρυς. Θα είχε φάση να δούμε αν αυτοί όλοι είναι το ίδιο πρόσωπο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Που να δεις και απο κοντά πόσο διασκεδαστικά θα είναι.....

Θα υποστώ το σκοτεινό μου πεπρωμένο...
Συνέχισε να ψάχνεις και σύντομα θα ανταμειφθείς.
Αν και νόμιζα ότι είχα γλιτώσει το δημόσιο ξυλοδαρμό όταν λύσαμε το ζήτημα με τους γονείς σου...
Μάλλον είναι και άλλα...
Είπαμε, ήρθες with a vegeance...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εντάξει, χεστήκαμε τώρα αν είμαστε στην λίστα του φέθρυ ή αν θεωρεί ότι έχει λογαριασμούς μαζί μας.

Τείνω να πιστέψω ότι φέθρυ και masterΠΠ είναι διαφορετικά άτομα, αν και δεν έχω καταλήξει πλήρως. Εν τέλει όμως, ας αφήσουμε τον master απ' έξω. Δεν ξέρω αν πρόλαβες τους θεόφιλους, πελεκάνους ή τον χρυς. Θα είχε φάση να δούμε αν αυτοί όλοι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Λες και ξαναλές την ίδια παπαριά, ενώ ξέρεις πως δεν ισχύει.
Και μετά φταίω εγώ που μουνόπανο σε ανεβάζω, μουνόπανο σε κατεβάζω.
Χου ρε στράκι!

Συνημμένα

• μουνοπανο.jpg
    μουνοπανο.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα υποστώ το σκοτεινό μου πεπρωμένο...
Συνέχισε να ψάχνεις και σύντομα θα ανταμειφθείς.
Αν και νόμιζα ότι είχα γλιτώσει το δημόσιο ξυλοδαρμό όταν λύσαμε το ζήτημα με τους γονείς σου...
Μάλλον είναι και άλλα...
Είπαμε, ήρθες with a vegeance...

Όσο συνεχίζεις να φέρεσαι πούστικα, καλό θα είναι να βαδίζεις τοίχο- τοίχο πάντως.
Δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιεί φρασεολογία των παλαι ποτε διωκτών του...
Χου ρε στράκι, αχαχαχαχαχαχα και άλλα πλεζουροπερσόνικα.
Σαν κακός παλιός σε στρατιωτική μονάδα που τον έτρεξαν ανηλεώς όταν ήταν νέος και τώρα είναι αποφασιμένος να μην αφήσει κανέναν να του παρει τον αέρα...

Όσο συνεχίζεις να φέρεσαι πούστικα, καλό θα είναι να βαδίζεις τοίχο- τοίχο πάντως.
Δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται.......

Και το τοίχο -τοίχο το χρησιμοποιούσε εκτενώς ο Πλέζουρας...
Μιλάμε τον σημάδεψε το χαζόπαπο...

Και σε ποιες πουστιές αναφέρεσαι;
Γίνε πιο συγκεκριμένος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κι εγώ είχα κάνει το λάθος να πιστέψω πως ο Φέθρυ και ο Μάστερ ΠΠ (yeah, u know me) ήταν το ένα πρόσωπο και το αυτό και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Βασικά ευθύνεται το ιδεολογικό πρίσμα, το οποίο εφαρμόζουν απ΄ευθείας από τον ερυθρό Γκώλο στην οπτική τους, με αποτέλεσμα να είναι τόσο -μα τόσο- προβλέψιμοι και όμοιοι στις αντιδράσεις τους.

Παρ΄όλα αυτά βέβαια πιστεύουν πως είναι κάτι το πολύ ξεχωριστό & ανώτερο εντός της νεο-ελληνικής πλέμπας, ενώ αδιάσειστη παραμένει η πίστη τους στην ισότητα όλων των ανθρώπων - ειδικά εκτός της ελληνικής επικράτειας. Η ειδοποιός διαφορά, η οποία με πείθει πως είναι διαφορετικά άτομα είναι πως:

- Ο ΠΠ αναγνωρίζει τις απαιτήσεις ΟΟΟΟλης της οικουμένης αλλά προσπαθεί να επιβληθεί στην κουβέντα με βρισιές σχετικές με την αμορφωσιά του συνομιλητή (π.χ. ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ-ΑΜΟΡΦΩΤΕ) και με επισήμανση ορθογραφικών λαθών (GRAMMAR NAZI). Καλή η ισότητα των ανθρώπων αλλά αν είσαι απόφοιτος Νομικής, οι γύρω σου μοιάζουν με είλωτες.

perfecttwins1259022003.jpg

Τι εγινε, αποκτησαμε και αφηγητη σαν τον Μικελιδη στην κινηματογραφικη λεσχη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και σε ποιες πουστιές αναφέρεσαι;
Γίνε πιο συγκεκριμένος...

Ξέρεις πολύ καλά τι λέω, πουσταρέλι.
Δεν θα στα κάνω και νιανιά.
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες.
Αλλά ...πρόσεχε, καλού κακού.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ξέρεις πολύ καλά τι λέω, πουσταρέλι.
Δεν θα στα κάνω και νιανιά.
Ότι κατάλαβες, κατάλαβες.
Αλλά ...πρόσεχε, καλού κακού.

Όχι, δεν ξέρω...
Αφού με δείρεις, πες μου να ξέρω γιατί θα τρώω με καλαμάκι τουλάχιστον.

Υ/γραφο: Η απάντηση πάντως θυμίζει υπερβολικά γκόμενα, όταν τη ρωτάς τί έχει, παρά την προσθήκη βαρβατίλας και τσαμπουκα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι, δεν ξέρω...
Αφού με δείρεις, πες μου να ξέρω γιατί θα τρώω με καλαμάκι τουλάχιστον.

Υ/γραφο: Η απάντηση πάντως θυμίζει υπερβολικά γκόμενα, όταν τη ρωτάς τί έχει, παρά την προσθήκη βαρβατίλας και τσαμπουκα...

Πουστάκι,
συνεχίζεις να πετάς, δήθεν με απορημένο και αθώο ύφος, ότι χρησιμοποίησα και άλλα νικς.
Σου λέω απο το 2007 να ρωτήσεις τους υπεύθυνους και ΔΕΝ το κάνεις.
Τολμάς λοιπόν και ...αναρωτιέσαι για τις πουστιές που σου καταλογίζω;
Εσύ το διάλεξες λοιπόν να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.
Μην κλαψομουνιάζεις όμως μετά.
Πάντως, άμα γουστάρεις, κάνε το λάθος να με υποτιμήσεις.
It's up to you.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και το τοίχο -τοίχο το χρησιμοποιούσε εκτενώς ο Πλέζουρας...
Μιλάμε τον σημάδεψε το χαζόπαπο...
Θεωρια συνομωσιας: o fethry ειναι ο πλε, που με την σειρα του ηταν ο περσονας (για το 2ο ειμαι 99% σιγουρος). Εμφανιστηκε οταν ο πλε και ο αλλος εφυγαν, μαλιστα την τελευταια μερα που εγραψε ο περσονας εμφανιστηκε ο fethry. Ειμαι σιγουρος 100%, μια και το φερε η κουβεντα, οτι αυτος που εγραφε ως περσονας ηταν αλλος 3 χρονια πριν και αλλος αυτος που εφυγε προσφατα. Γενικοτερα θεωρω οτι αυτοι που γραφουν συστηματικα ειναι μονο 4-5 ατομα (οπως σε ολα τα ελληνικα forum)  με πολλα κλωναρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom