Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
πάρε ένα υπογλώσσιο, μη σε χάσουμε

και ξαναδές που ήταν η ΙΙΙη Ορ. ΤΑΞ στις αρχές Δεκέμβρη...

Για μπες στο άλλο θρεντάκι (Δεκεμβριανά και σύγχρονη οικονομική κρίση) και άκου την εκπομπή του Alpha (που φιλοεαμική παρά αμερόληπτη ήταν, διότι κάτι λεπτομέρειες για το πως πάρα πολλοί διαδηλωτές ήταν ένοπλοι και κυρίως για μαζικές δολοφονίες αμάχων από τους λεβέντες της ΟΠΛΑ τις αποσιώπησε) για να μάθεις κι από εκεί ΠΟΤΕ ήρθε η 3η ορεινη.
Γιατί είπαμε πως τον Γ. Ρούσσο τον απορρίπτουμε ως αστό ιστορικό και προσωπικό φίλο του Γ.Π.1...

Επισκέπτης
Για μπες στο άλλο θρεντάκι (Δεκεμβριανά και σύγχρονη οικονομική κρίση) και άκου την εκπομπή του Alpha (που φιλοεαμική παρά αμερόληπτη ήταν, διότι κάτι λεπτομέρειες για το πως πάρα πολλοί διαδηλωτές ήταν ένοπλοι και κυρίως για μαζικές δολοφονίες αμάχων από τους λεβέντες της ΟΠΛΑ τις αποσιώπησε) για να μάθεις κι από εκεί ΠΟΤΕ ήρθε η 3η ορεινη.
Γιατί είπαμε πως τον Γ. Ρούσσο τον απορρίπτουμε ως αστό ιστορικό και προσωπικό φίλο του Γ.Π.1...
Γαμησε τα...

Αλλη πηγη εχεις,εκτος απο την εκπομπη του Alpha και(προφανως)τον Γουγλη?

Και που σαι?Εδω κοτζαμ ΕΡΤ εκανε ΛΑΘΑΡΑ ΧΟΝΤΡΗ στο βιντεο που παρεθεσα προχθες με τον Ραλλη και τα ταγματα στο Συνταγμα...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Προφανώς ύποπτες συνθήκες.
Δεν δολοφονείς για πλάκα έναν τύπο σαν τον Ψαρρό.

Πάλι να τη βγάλεις λάδι για την παράταξή σου προσπαθείς, αλλά το ψάρι στο νερό δεν πνίγεται.
Να έβγαινες να έλεγες μεγάλη πολιτική μαλακία και ηθική βαρβαρότητα να σε παραδεχόμουν, αλλά ΤΙ ακριβώς σημαίνει "ύποπτες συνθήκες";
Δηλαδή σε ΠΟΙΟΥΣ πέφτουν (κατ' εσέ) οι υποψίες;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Αλλη πηγη εχεις,εκτος απο την εκπομπη του Alpha και(προφανως)τον Γουγλη?

Τον Γ. Ρούσσο λέμε, στην "Ιστορία της νεώτερης Ελλάδος", αλλά μάλλον δεν θα τον εμπιστέυεστε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάλι να τη βγάλεις λάδι για την παράταξή σου προσπαθείς, αλλά το ψάρι στο νερό δεν πνίγεται.
Να έβγαινες να έλεγες μεγάλη πολιτική μαλακία και ηθική βαρβαρότητα να σε παραδεχόμουν, αλλά ΤΙ ακριβώς σημαίνει "ύποπτες συνθήκες";
Δηλαδή σε ΠΟΙΟΥΣ πέφτουν (κατ' εσέ) οι υποψίες;

Με τον βλαχογερμανό που τα έχουμε πει μερικές φορές εδώ, να το συζητήσω ευχαρίστως.
Κάτι θα του πω, κάτι θα μου πει, άκρη θα βγάλουμε πάντως.
Για σένα όμως δε χαραμίζω ούτε τη ροχάλα μου.
Γιατί δεν φτάνει που είσαι ψεύτης και άσχετος, είσαι και είρωνας απο πάνω.
Νούμερο!

Επισκέπτης
Τον Γ. Ρούσσο λέμε, στην "Ιστορία της νεώτερης Ελλάδος", αλλά μάλλον δεν θα τον εμπιστέυεστε...
Δεν το εχω το βιβλιο του Ρουσου.

Η Ορεινη ταξιαρχια εφυγε απο την Ιταλια στις 6-7/11/1944 και εφτασε στην Αθηνα στις 9/11/1944.

Με υπερπληρη συνθεση στρατωνιστηκε στο Γουδι,και παρελασε μαλιστα στην Αθηνα(σε παραπεμπω για αυτο στο ημερολογιο της Ελενης Βλαχου-το οποιο εχω φυλομετρησει,δεν το εχω:Ενθουσιωδης η περιγραφη της,αντιθετα για το ΕΑΜ μιλαει για"τσουλολουστραρια",σε προτερη καταχωρηση).

Και ελαβε μερος κανονικοτατα στα Δεκεμβριανα απο την αρχη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Με τον βλαχογερμανό που τα έχουμε πει μερικές φορές εδώ, να το συζητήσω ευχαρίστως.
Κάτι θα του πω, κάτι θα μου πει, άκρη θα βγάλουμε πάντως.
Για σένα όμως δε χαραμίζω ούτε τη ροχάλα μου.
Γιατί δεν φτάνει που είσαι ψεύτης και άσχετος, είσαι και είρωνας απο πάνω.
Νούμερο!

Όταν δεν έχουμε απαντήσεις βρίζουμε! Συνήθης τακτική του συναφιού σου!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• χαρτομαντηλα.jpg
    χαρτομαντηλα.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 12

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Fethry γραφει...Και δοκτωρ απανταει...Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα...Εχω ΑΗΔΙΑΣΕΙ να ακουω για την"γενια του Πολυτεχνειου".
Μπορω να πω οτι εχω αηδιασει ΜΕ την"γενια του Πολυτεχνειου".
Και παροτι υπαρχουν ατομα που δεν εκμεταλευθηκαν την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ τους διαδρομη,δεν εχει σημασια.
Το ζητημα το ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ και το ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΝ για την παρτη ΤΟΥΣ οσοι μας ΣΠΑΝΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ καθε τοσο οτι ηταν στο Πολυτεχνειο και ειδαν το AMX-30 και ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΑΠΝΕΥΣΤΙ,γλειφουν και υπηρετουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την σκατοκατασταση τριγυρω μας.

Αει σιχτιρι επιτελους!

Άρες μάρε κουκουνάρες. Παπαριές καμαρωτές.

Εσύ ρε παπάρα ποιά επαναστατική πράξη έχεις κάνει τώρα τελευταία;;;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Δεν το εχω το βιβλιο του Ρουσου.

Η Ορεινη ταξιαρχια εφυγε απο την Ιταλια στις 6-7/11/1944 και εφτασε στην Αθηνα στις 9/11/1944.

Με υπερπληρη συνθεση στρατωνιστηκε στο Γουδι,και παρελασε μαλιστα στην Αθηνα(σε παραπεμπω για αυτο στο ημερολογιο της Ελενης Βλαχου-το οποιο εχω φυλομετρησει,δεν το εχω:Ενθουσιωδης η περιγραφη της,αντιθετα για το ΕΑΜ μιλαει για"τσουλολουστραρια",σε προτερη καταχωρηση).

Και ελαβε μερος κανονικοτατα στα Δεκεμβριανα απο την αρχη.

Εδώ οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω ΚΑΜΙΑ διαφωνία.
Εγώ είχα πει (και συμφωνούμε) πως η 3η ορεινή ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ που έφυγαν οι Γερνανοί και ήρθαν οι Άγγλοι ακόμα πολεμούσε στα μέτωπα και ήρθε στα μέσα του Δεκέμβρη. Το αν τα μέσα ήταν ακριβώς η 15η ή η 9η που λες δεν το ξέρω, οπότε να δεχθώ το 9. Ομως στις 9 η σύρραξη ήταν ήδη σε εξέλιξη, το συλλαλητήριο (έναυσμα) ειχε γίνει στις 3 και στις 5 οι πολεμικές συρράξεις είχαν γενικευθεί.

Οπότε μάλλον δίκιο έχω πως ήρθε στα πλαίσια των ενισχύσεων, σύμφωνα με τις ημερομηνίες που ΕΣΥ παρέθεσες.
Κάνω κάπου λάθος;

Επισκέπτης
Άρες μάρε κουκουνάρες. Παπαριές καμαρωτές.

Εσύ ρε παπάρα ποιά επαναστατική πράξη έχεις κάνει τώρα τελευταία;;;;;
Το τι εκανα,η δεν εκανα,εγω ειναι ΑΣΧΕΤΟ.

Το ζητημα ειναι οτι κατι Μπιστηδες και λοιποι στησαν καριερα επανω σε αυτο το θεμα.
Και εκμεταλευθηκαν μεχρι ακραιου ξεζουμισματος και ξεπουληματος το παρελθον τους.

Αρκετα κρατησε αυτο το σκηνικο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μια χαρά θυμάται. Και δεν ζητούσες τη βοήθεια αυτουνου μόνο αλλά και του τότε μοντ παπαγιώργη, όπως είδαμε και πριν  :dancing:

Είπαμε, οι μονομανίες είναι διασκεδαστικές, ακόμα και όταν καταντάνε κομπλεξικές.
Κατανοώ λοιπόν οτι έχεις κόμπλεξ με το ύψος σου (που είσαι ένα και ένα ΜΙΛΚΟ) και συμπάσχω μαζί σου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εδώ οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω ΚΑΜΙΑ διαφωνία.
Εγώ είχα πει (και συμφωνούμε) πως ο 3η ορεινή ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ που έφυγαν οι Γερνανοί και ήρθαν οι Άγγλοι ακόμα πολεμούσε στα μέτωπα και ήρθε στα μέσα του Δεκέμβρη. Το αν τα μέσα ήταν ακριβώς η 15η ή η 9η που λες δεν το ξέρω, οπότε να δεχθώ το 9. Ομως στις 9 η σύρραξη ήταν ήδη σε εξέλιξη, το συλλαλητήριο (έναυσμα) ειχε γίνει στις 3 και στις 5 οι πολεμικές συρράξεις είχαν γενικευθεί.

Οπότε μάλλον δίκιο έχω πως ήρθε στα πλαίσια των ενισχύσεων, σύμφωνα με τις ημερομηνίες που ΕΣΥ παρέθεσες.
Κάνω κάπου λάθος;
Τα ματια σου κανουν πουλακια...

Εγραψες οτι η 3η Ορεινη ηρθε στην Αθηνα στα μεσα του Δεκεμβρη...η πραγματικη ημερομηνια ειναι 9/11/1944.

Εννεα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ χιλια εννιακοσια σαραντα τεσσερα.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom