Que sera, sera...
Είπαμε, παχύσαρκος, αγύμναστος, που δεν ξέρει να ρίξει ούτε γροθιά...
Στη δεύτερη καρπαζιά θα παρακαλαω για έλεος...
Θες να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι;
Que sera, sera...
Είπαμε, παχύσαρκος, αγύμναστος, που δεν ξέρει να ρίξει ούτε γροθιά...
Στη δεύτερη καρπαζιά θα παρακαλαω για έλεος...
Για πόσες γροθιές θα αντέξει;;;Θες να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι;
Για πόσες γροθιές θα αντέξει;;;
Ποντάρω 2e ότι θα αντέξει 2!!!
Ίσιε γερά να βγάλω κανένα φράγκο!!!
Θα του δημιουργήσεις κανένα ψυχολογικό στο τέλος κ θα αισθάνεται ότι όλο τον παρακολουθούνε!!!Οτι θα τον βρω.
Και τότε...
Καλά σου κανέ τα θέλει ο κώλος σου(που κ που)!!!
Με τον σύντροφο Φεθρύ δεν τα πηγαίνανε καλά εεε;;;
Θες να βάλουμε κανένα στοιχηματάκι;
Οτι θα τον βρω.
Και τότε...
Τι να γίνανε άραγε και οι δοσίλογοι της ευρύτερης περιοχής του Μελιγαλά;
τεκμήρια θέλεις ??? τα πόσταρα αλλά δεν τα διάβασες.. ή μάλλον τα διάβασες αλλά δεν σε συμφέρουν και τα προσπέρασες...
Εντύπωση μου κάνει πάντως γιατί ο Πλε είναι σχετικά συντροφάκι....Ας πούμε ότι ο Πλε τον περνούσε γενιές δεκατέσσερις και ο Φέθρυ δεν τολμούσε να πει τίποτα για καλαμάκια και τοίχο- τοίχο...
Απλά κλαψούριζε που δεν τον υπερασπιζόμουν...
Ωραίες εποχές.
Ο Ψαρός, αποταγμένος το 36 βενιζελικός αξιωματικός και προσωπικός φίλος του Μπακιρτζή (Προέδρου της ΠΕΑΑ) ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την εποχή ήταν δοσίλογος;
Πρώτα τους δολοφονούμε και μετά τους σπιλώνουμε κι όλας!! Και ΓΕΛΑΜΕ!!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!! Είστε άξιοι συνεχιστές της λογικής και του έργου του Στάλιν.
Και να μιλάει κανείς μαζί σας, αξία σας δίνει καραγκιόζηδες.
Και ναι ρε καραγκιόζη ΗΜΟΥΝ στο Πολυτεχνείο και τώρα που διαβάζω εσένα να λές παπαριές λέω τι μαλακία έκανα;
Για να λέει ο κάθε κομπλεξικός μαλάκας τις αρχιδιές του είχα πάει...
Ας πούμε ότι ο Πλε τον περνούσε γενιές δεκατέσσερις και ο Φέθρυ δεν τολμούσε να πει τίποτα για καλαμάκια και τοίχο- τοίχο...
Ο Ψαρός, αποταγμένος το 36 βενιζελικός αξιωματικός και προσωπικός φίλος του Μπακιρτζή (Προέδρου της ΠΕΑΑ) ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την εποχή ήταν δοσίλογος;
Και ναι ρε καραγκιόζη ΗΜΟΥΝ στο Πολυτεχνείο και τώρα που διαβάζω εσένα να λές παπαριές λέω τι μαλακία έκανα;
Για να λέει ο κάθε κομπλεξικός μαλάκας τις αρχιδιές του είχα πάει;...
Εντύπωση μου κάνει πάντως γιατί ο Πλε είναι σχετικά συντροφάκι....
Υ.Γ. Και αν εσύ ήσουνα στο Πολυτεχνείο, εγώ είμαι ο Στάλιν αυτοπροσώπως.
Mήπως ήσουνα απ'έξω κ μετά μπήκες μέσα μαζί με κάτι άλλα ''καλόπαιδα'';;;Και ναι ρε καραγκιόζη ΗΜΟΥΝ στο Πολυτεχνείο και τώρα που διαβάζω εσένα να λές παπαριές λέω τι μαλακία έκανα;
Ασφάλεια ζωής έχεις;;;Ο πλε δεν το πήγαινε κομματικα- παραταξιακά ούτε έκανε σκόντο σε όποιον ήταν στον ίδιο χώρο αν τον έκοβε για μαλάκα...
Καμια φορά έχανε το μέτρο αλλά όντως ήταν μορφή.
ησουν και εσυ στο Πολυτεχνειο;Και ναι ρε καραγκιόζη ΗΜΟΥΝ στο Πολυτεχνείο και τώρα που διαβάζω εσένα να λές παπαριές λέω τι μαλακία έκανα;
ησουν και εσυ στο Πολυτεχνειο;
τι σκατα,ολοι οι Ελληνες προβοκατορες ηταν;
Ο Ψαρρός σκοτώθηκε στο Μελιγαλά και δεν το ήξερα;
Υ.Γ. Και αν εσύ ήσουνα στο Πολυτεχνείο, εγώ είμαι ο Στάλιν αυτοπροσώπως;
Το χιουμοράκι σου υπονοούσε πως ΚΑΙ ο Ψαρρός έπαθε ότι και οι "λοιποί δοσίλογοι".
Μήπως το παρεξήγησα και θέλεις τώρα να μας πεις την άποψη σου για το ΤΙ ακριβώς συνέβει στον Ψαρρό και στους άνδρες του;
Σε περιμένουμε εναγωνίως.
Το δεύτερο θέμα (της παρουσίας μου στο Πολυτεχνείο ή μη) το έχουμε εξαντλήσει. Και χέστηκα αν δεν με πιστεύεις. Τόσο μυαλό έχεις τόσο φτάνει να σκεφτείς! Πως ΜΟΝΟ αριστεροί ήταν στο Πολυτεχνείο. Πως είχε περάσει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος (αυτός που είχε πει πριν κάποια χρόνια για τους νέους Παρθενώνες, όχι και πολύ άδικα! ;) ) το ξέρεις; Κι αυτός αριστερός ήταν;
Και φυσικά το πιστεύω πως (θα ήθελες να) είσαι ο Στάλιν αυτοπροσώπως...
ποια η γνώμη σου για την δολοφονία του Ψαρρού;Ποτε και κανένας δεν είπε οτι ο Ψαρρός ήταν δοσίλογος.
Και το οτι σκοτώθηκε έτσι όπως σκοτωθηκε θα έπρεπε να σου γεννάει υποψίες, αλλά που να πάρεις χαμπάρι εσύ.
Και δοκτωρ απανταει...Τι να γίνανε άραγε και οι δοσίλογοι της ευρύτερης περιοχής του Μελιγαλά;
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα...Ο Ψαρός, αποταγμένος το 36 βενιζελικός αξιωματικός και προσωπικός φίλος του Μπακιρτζή (Προέδρου της ΠΕΑΑ) ΕΚΕΙΝΗ ακριβώς την εποχή ήταν δοσίλογος;
Εχω ΑΗΔΙΑΣΕΙ να ακουω για την"γενια του Πολυτεχνειου".Και ναι ρε καραγκιόζη ΗΜΟΥΝ στο Πολυτεχνείο και τώρα που διαβάζω εσένα να λές παπαριές λέω τι μαλακία έκανα;