Επισκέπτης
μαζι σου.Να το θέσω ότι υποφέρανε πιο ''ανθρώπινα'';;;
Παρακατω το θεμα ειναι να υποφερουμε "πιο ανθρωπινα" η να κανουμε τη ζωη μας καλητερη?
μαζι σου.Να το θέσω ότι υποφέρανε πιο ''ανθρώπινα'';;;
Σύμφωνοι, αλλά δεν θυμάμαι πάντως να κάνανε αμπαζούρ απο ανθρώπινα κρανία στη Σιβηρία, ούτε είχανε θαλάμους αερίων.
Μιλάμε κ για το 1940- μέχρι το τέλος του ππ,στόχος δεν ήτανε η καλύτερη ζωή του λαού αλλά η αύξηση της εξουσίας κάθε κράτους κ ΚΥΡΙΩΣ των υπερδυνάμεων(Σοβιετική Ένωση,ναζιστική Γερμανία κ Η.Π.Α. μέσα σε όλα όπως πάντα φυσικα).μαζι σου.
Παρακατω το θεμα ειναι να υποφερουμε "πιο ανθρωπινα" η να κανουμε τη ζωη μας καλυτερη?
βλεπεις τι ειναι φασισμος?Μιλάμε κ για το 1940- μέχρι το τέλος του ππ,στόχος δεν ήτανε η καλύτερη ζωή του λαού αλλά η αύξηση της εξουσίας κάθε κράτους κ ΚΥΡΙΩΣ των υπερδυνάμεων(Σοβιετική Ένωση,ναζιστική Γερμανία κ Η.Π.Α. μέσα σε όλα όπως πάντα φυσικα).
Πιάσε όλη την ευρώπη,παντού χεσμένο τον είχανε τον λαό...
Εκτός ίσως από τις χώρες που έμειναν ουδέτερες.
Eεεε όχι ακριβώς,φασισμός με την κυριολεκτική σημασία είναι η επιβολή της ιδεολογίας αυτής δια της βίας.βλεπεις τι ειναι φασισμος?
Ο φασισμος δεν εχει ουτε χρωμα ουτε ιδεολογια απλα υπαρχει, υπαρχει παντου αλλα κυριως στην ανθρωπινη αδυναμια για δοξα και κυριαρχεια τα αλλα ειναι για να περναμε την ωρα μας
Κατά τα άλλα σε θεωρητικό πλαίσιο κ αρκετά φλου είναι η επιβολή οτιδήποτε χωρίς έγκριση(ας πούμε οι περικόπες των μισθών από το ΠΑΣΟΚ κ η αύξηση φόρων).
Το προφανες ειναι οτι η 3η Ορεινη ηρθε στην Αθηνα στα μεσα του ΝΟΕΜΒΡΗ.Άσε που η τρίτη ορεινή, το πλέον αξιόμαχο τμήμα του Ελληνικού στρατού, πολεμούσε στα μέτωπα τον Οκτώβρη και ήρθε στα μέσα του Δεκέμβρη, μαζί με τις λοιπές ενισχύσεις.
Αλλά όταν δεν θέλει κανείς να δει το προφανές...
Κανονικά ναι θα έπρεπε...Δλδ, να ρώταγε πρώτα?
Ειδωλα και αρχιδια.Ααααχ supermouse,το ειδωλό μου,ένα άπιαστο όνειροοο!!!
Yes sir,από φέτος λέω να γκαζώσω...Ειδωλα και αρχιδια.
Ασε το πισι και κοιτα να παρεις το γαμωπτυχιο μια ωρα αρχυτερα.
Yes sir,από φέτος λέω να γκαζώσω...
Φτάνει το ξύσιμο @@!!!
Oσο και να το τρεναρει το αγγουρι θα ειναι εκει και θα τον περιμενει. Γνωμη μου, να το φαει μια ωρα αρχιτερα...Ασε που οσο το αφηνεις μεγαλωνει περισσοτερο.μόλις πάρεις το πτυχίο βέβαια τελειώνουν τα ψέματα:με το που θα βγεις στην αγορά εργασίας αρχίζει ο αγώνας για την επιβίωση...
οπότε όσο μπορείς να το τρενάρεις (=όσο αντέχουν ΄κάποιοι άλλοι να σε συντηρούν), τόσο καλύτερα για σένα (καθυστερείς το αναπόφευκτο, αλλά καθυστερείς)
(η συμβουλή μου δεν είναι "πολιτικώς ορθή", ίσως είναι κυνική, σίγουρα όμως είναι ρεαλιστική)
Φασισμός είναι ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Δεν είναι οτιδήποτε ανελεύθερο. Έλεος ρε παπα.
Μιλάμε για πολύ συγκεκριμένη οργάνωση του κράτους με συντεχνίες (κορπορατισμός), μονοκομματικό καθεστώς, ταύτιση κράτους - κόμματος. Ο κορπορατισμός, η εξύψωση της νεολαίας και η προσπάθεια δημιουργίας ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι σημαντικά χαρακτηριστικά.
Όχι δικτατορία = Φασισμός. Το αντίθετο ισχύει βέβαια, έτσι; Ότι ο Φασισμός ΕΙΝΑΙ δικτατορία.
Ευλόγησον να πουμε
Oσο και να το τρεναρει το αγγουρι θα ειναι εκει και θα τον περιμενει. Γνωμη μου, να το φαει μια ωρα αρχιτερα...Ασε που οσο το αφηνεις μεγαλωνει περισσοτερο.
Τα εισαγωγικά στην ελληνική μου άρεσαν...
Σε λίγο θα μας πεις ότι και οι ριμινίτες/ ιερολοχίτες ήταν... δωσίλογοι...
Oταν θα ερθει η ωρα μπορει να ειναι too late, παραδειγματα χιλιαδες . Αλλωστε το νοημα δεν ειναι να απολαμβανεις αλλα να εξελισσεσαιάσε το παιδί να ζήσει το παρόν μέχρι να φτάσει το μέλλον, ποιός ζει και ποιός πεθαίνει...όταν θα έρθει η ώρα να ανησυχήσει, θα το κάνει...ως τότε μπορεί να απολαμβάνει τα πάσης φύσεως αγαθά δίχως έγνοιες και άγχη...
αυτοί αγγλοντυμένοι, οι άλλοι γερμανοντυμένοι....
Oταν θα ερθει η ωρα μπορει να ειναι too late, παραδειγματα χιλιαδες . Αλλωστε το νοημα δεν ειναι να απολαμβανεις αλλα να εξελισσεσαι
Τους βουλγαροντυμένους τραβεστί ποιοι τους έκαναν;