Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο οδηγός αχόρταγου τί επαφή με κουράδες έχει ακριβώς;;;

Οδηγάει το όχημα.

λόγω λιτότητας δεν έχει βοηθό και ανοίγει τον βόθρο , βάζει την σωλήνα, ρουφάει,μαζεύει την σωλήνα...

Ρε μανία με τα σκατά.... :2funny:

με σένα που μπλέξαμε... τι άλλο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δ.Υ. δεν είμαι,δεν με πληρώνουνε ως φοιτητή!!! :birdman:

σε πληρώνουνε για να σπουδάζεις.. ολα τα έξοδα των σπουδών πλην τροφείων... βιβλία, καθηγητές κτίρια... αρα ΔΥ είσαι...

Ούτε στους αιώνιους ανήκω ακόμα,κανονικά στο έτος μου είμαι!!! :birdman:

για πόσα χρόνια... ??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράτει συγχαρητήρια !!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράτει συγχαρητήρια !!
αχαχαχχαχα πριν από κάτι σελίδες είχε πει ένας "ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?"
:2funny:

Επισκέπτης
σε πληρώνουνε για να σπουδάζεις.. ολα τα έξοδα των σπουδών πλην τροφείων... βιβλία, καθηγητές κτίρια... αρα ΔΥ είσαι...

Τί ακριβώς μου πληρώνουνε δηλαδή;;; :think:

για πόσα χρόνια... ??? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Ψόφιο χιούμορ,τυχαίο;;; :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα βιβλία που παίρνεις τζάμπα, τους καθηγητές, τα εργαστήρια , τα κτίρια κλπ κλπ...
και η μεγελυτερη μαγκια ξερεις ποια θα ναι..
μολις αποφοιτησεις να την κανεις για εξωτερικο και να μην παρουν μια απο σενα! ;)

Επισκέπτης
3 ημέρες όλο για σκατά λες,φαγώθηκες με την φωτογραφία προφίλ μου που μόνο κουράδες δεν είναι κ μετά η ψύχωση δική μου κ όχι δική σου!!! :headbang:
βρε παιδακι μου αφου εχεις προβλημα, γιατι το αρνεισαι? δεν σου το λεω μονο εγω!

Επισκέπτης
εργασία που του πάει γάντι.. έχει πλούσια εμπειρία ο παπαζόλης στο άθλημα της πεοπαιξίας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δυστυχώς δεν είμαι τόσο πεοπαίχτης όσο θα έπρεπε,αποτέλεσμα να έχουνε φύγει πολλά λεφτά σε στουντιοκόριτσα τα οποία ακόμα τα κλαίω... :'(

βρε παιδακι μου αφου εχεις προβλημα, γιατι το αρνεισαι? δεν σου το λεω μονο εγω!
Για πες ποιος άλλος;;; :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ο παπαζόλης στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκαθάρι.. σκατομπούμπουρες τα λένε στο χωριό μου..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δυστυχώς δεν είμαι τόσο πεοπαίχτης όσο θα έπρεπε,αποτέλεσμα να έχουνε φύγει πολλά λεφτά σε στουντιοκόριτσα τα οποία ακόμα τα κλαίω... :'(

μπα κάνεις και διαλείμματα στην  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom