Νέα

Ο Μπουτάρης άρχισε να εισπράττει συγχαρητήρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• δοσιλογος.png
    δοσιλογος.png
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 18

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:offtopic:
Αν καταλήξατε σε ιατρικό πόρισμα για τον μάστερ ΠΠ να πάρουμε κ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί σειρά για διάγνωση;;; :helpplea:

εσύ παπαζόλη ήδη εζυγίσθεις, εμετρήθεις και βρέθηκες λειψός...

Επισκέπτης
καλημερα σας,
μια επισημανση στους κ.κ. Πορνοπαπο και supermouse

κοιταχτε να δειτε, το διαβασμα απο μονο του δεν αποτελει επ ουδενι λογο ανοιχτομυαλιας ποσο μαλλον ορθης κρισης!

να σας το εξηγησω:
εαν καποιος διαβαζει μονο μικυ μαους, και τιποτε αλλο, ειναι δεδομενο πως σε μερικα χρονια θα πεισθει πως οι ανθρωποι ειναι μαυροι με στρογγυλα αυτια και φορουν λευκα γαντια...

εαν καποιος διαβαζει μονο playboy και τιποτε αλλο, ειναι δεδομενο πως σε μερικα χρονια θα πεισθει πως οι γυναικες ειναι επιπεδες και ιλλουστρασιον! (αυτο το πηρα απο τον Αρκα)

και στις δυο περιπτωσεις, ανεξαρτητα απο το "διαβασμα" σαν διαδικασια, τελικα τα βιβλια και οι δημοσιευσεις που επιλεγετε εσεις οι αριστεροι να διαβαζετε, σας κανουν να παρουσιαζετε τον κοσμο και την πραγματικοτητα κατω απο το πρισμα που σας βολευει και μονον! Και ειναι λυπηρο πως δεν μπαίνετε καν στον κόπο να ακούσετε την άλλη άποψη! λες και οι αριστεροι συντακτες και συγγραφείς έχουν γράψει τελικά καμία βίνλο που δεν επιδεχεται αμφισβήτησης... μπούρδες! όταν κάποιος είναι φανατικός, ότι και να γράψει είναι σίγουρο πως μέσα του θα περάσει στοιχεία του φανατισμού του! Αυτομάτως παυει να ειναι αντικειμενικος!

Επειδή είστε δε ολιγο "ζωντανα" να σα το αναλύσω λίγο ακόμη μπας και ξεστραβωθείτε...

Εαν κάποιος διαβάζει μονον "ΦΩΣ' και "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" και τυγχανει να είναι και ολυμπιακός, πόσο αντικειμενικός πιστεύετε οτι μπορεί να είναι στα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο?

το ίδιο ακριβώς έχετε πάθει κι εσείς! Διαβάζετε και επικαλείστε ΜΟΝΟΝ στοιχεία που "χαϊδευουν" την άποψη που ήδη έχετε στο μυαλό σας! Αυτό πάντως δεν σας κάνει επ ουδενι αντικειμενικούς! Το αντίθετο! Σας κάνει φανατισμένους κοντόφθαλμους οπαδούς μιας πολιτικής οργάνωσης!

Αντε ξυπνήστε λοιπόν και κοψτε τις μπουρδες περι ιδιοκτησίας της αλήθειας! Κομματικά όργανα είστε και αρα ανάξιοι σοβαρού σχολιασμού απο τους υπολοίπους!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:offtopic:
Αν καταλήξατε σε ιατρικό πόρισμα για τον μάστερ ΠΠ να πάρουμε κ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί σειρά για διάγνωση;;; :helpplea:

Ο Γιάνεβαν δεν είναι κτηνίατρος- εντομολόγος ρε!

Επισκέπτης
εσύ παπαζόλη ήδη εζυγίσθεις, εμετρήθεις και βρέθηκες λειψός...
Ο Γιάνεβαν δεν είναι κτηνίατρος- εντομολόγος ρε!
Είπα κι εγώ! Που είναι το "ιππικό";
Ρε αεί στο διάολο,μιλάω σοβαρά κ σεις κάνετε πλάκα!!! :birdman: :s&m_3:

Αλήθεια θέλω ιντερνετοδιάγνωση κ θεραπεία,δεν είμαι να ξοδεύομαι!!! :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

Αλήθεια θέλω ιντερνετοδιάγνωση κ θεραπεία δεν είμαι να ξοδεύομαι!!! :2funny:

ρε κομμουνι αφραγκος εισαι παλι?
αντε να δουλεψεις κοπριτη που ολη μερα ξοδευεις το χρονο σου στο ιντερνετ

Επισκέπτης

Αλήθεια θέλω ιντερνετοδιάγνωση κ θεραπεία,δεν είμαι να ξοδεύομαι!!! :2funny:
θελετε διαγνωση?

για πειτε μας λοιπον τι βλεπετε στην εικονα του προφιλ σας εκτος απο μια κουραδα που την τραβαει η αποχετευση?

Επισκέπτης
ρε κομμουνι αφραγκος εισαι παλι?
αντε να δουλεψεις κοπριτη που ολη μερα ξοδευεις το χρονο σου στο ιντερνετ
Αρκετό καιρό δούλευα σε νετ καφέ,για αυτό κ ξημερωβραδιαζόμαι εδώ στο site...

Αλλά έκλεισε γμτ(χεστήκα για το αφεντικό εννοείται,το εισοδήμα που δεν έχω πλέον με ενοχλεί)!!! >:(

Ααα δεν φταίω εγώ,αλήθεια!!! :2funny:

Επισκέπτης
θελετε διαγνωση?

για πειτε μας λοιπον τι βλεπετε στην εικονα του προφιλ σας εκτος απο μια κουραδα που την τραβαει η αποχετευση?
Ρε πουλάκι μου,ρε χρύσο μου,ρε χαζό μου,δεν είναι όλοι κοπρολάγνοι να βλέπουνε παντού κουράδεεες!!! :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αρκετό καιρό δούλευα σε νετ καφέ,για αυτό κ ξημερωβραδιαζόμαι εδώ στο site...

Αλλά έκλεισε γμτ(χεστήκα για το αφεντικό εννοείται,το εισοδήμα που δεν έχω πλέον με ενοχλεί)!!! >:(

Ααα δεν φταίω εγώ,αλήθεια!!! :2funny:

ρε κοπρα να σε παρω στο μαγαζι να βγαζεις μεροκαματακι? σκαμπαζεις απο υδραυλικα καθολου?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο ρουφιανο- τράνυ το παίζει υπεράνω και κάνει οτι δε βλέπει τις μάσκες του δοσίλογου, που θα τον συνοδεύουν πλέον για μια ζωή.
Δεν πειράζει όμως, όλο το σάιτ τον ...καμάρωσε να δηλώνει περιχαρής που είναι ρουφιάνος.

Συνημμένα

• ΠΑΟ Ρουφ.jpg
    ΠΑΟ Ρουφ.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 9

Επισκέπτης
Ρε πουλάκι μου,ρε χρύσο μου,ρε χαζό μου,δεν είναι όλοι κοπρολάγνοι να βλέπουνε παντού κουράδεεες!!! :2funny:
το ποιος ειναι κοπρολαγνος, ειναι προφανες απο το ποιος εχει επιλεξει μια κουραδα να τον χαρακτηριζει!

Επισκέπτης
το ποιος ειναι κοπρολαγνος, ειναι προφανες απο το ποιος εχει επιλεξει μια κουραδα να τον χαρακτηριζει!
Αν δεν είναι κουράδα όμως αλλά κάποιος την βλέπει έτσι,ποιος είναι κοπρολάγνος μετά;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom