οι ανθέλληνες προδότες είναι πάντα επικίνδυνοι..
...είπε ο Πήλιος Γούσης.
οι ανθέλληνες προδότες είναι πάντα επικίνδυνοι..
Αν καταλήξατε σε ιατρικό πόρισμα για τον μάστερ ΠΠ να πάρουμε κ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί σειρά για διάγνωση;;;
Αν καταλήξατε σε ιατρικό πόρισμα για τον μάστερ ΠΠ να πάρουμε κ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί σειρά για διάγνωση;;;
εσύ παπαζόλη ήδη εζυγίσθεις, εμετρήθεις και βρέθηκες λειψός...
Ο Γιάνεβαν δεν είναι κτηνίατρος- εντομολόγος ρε!
Ρε αεί στο διάολο,μιλάω σοβαρά κ σεις κάνετε πλάκα!!!Είπα κι εγώ! Που είναι το "ιππικό";
Είπα κι εγώ! Που είναι το "ιππικό";
Ζωντάνο πάντως όπως κ να΄χει,ΠΤΩΜΑ!!!τι ιππικό ρε ντόκτορ.. γαιδουρικό είναι αυτό...
Ρε αεί στο διάολο,μιλάω σοβαρά κ σεις κάνετε πλάκα!!!
Αλήθεια θέλω ιντερνετοδιάγνωση κ θεραπεία δεν είμαι να ξοδεύομαι!!!
εσύ παπαζόλη ήδη εζυγίσθεις, εμετρήθεις και βρέθηκες λειψός...
θελετε διαγνωση?Ρε αεί στο διάολο,μιλάω σοβαρά κ σεις κάνετε πλάκα!!!
Αλήθεια θέλω ιντερνετοδιάγνωση κ θεραπεία,δεν είμαι να ξοδεύομαι!!!
Αρκετό καιρό δούλευα σε νετ καφέ,για αυτό κ ξημερωβραδιαζόμαι εδώ στο site...ρε κομμουνι αφραγκος εισαι παλι?
αντε να δουλεψεις κοπριτη που ολη μερα ξοδευεις το χρονο σου στο ιντερνετ
Ρε πουλάκι μου,ρε χρύσο μου,ρε χαζό μου,δεν είναι όλοι κοπρολάγνοι να βλέπουνε παντού κουράδεεες!!!θελετε διαγνωση?
για πειτε μας λοιπον τι βλεπετε στην εικονα του προφιλ σας εκτος απο μια κουραδα που την τραβαει η αποχετευση?
Αρκετό καιρό δούλευα σε νετ καφέ,για αυτό κ ξημερωβραδιαζόμαι εδώ στο site...
Αλλά έκλεισε γμτ(χεστήκα για το αφεντικό εννοείται,το εισοδήμα που δεν έχω πλέον με ενοχλεί)!!! >
Ααα δεν φταίω εγώ,αλήθεια!!!
το ποιος ειναι κοπρολαγνος, ειναι προφανες απο το ποιος εχει επιλεξει μια κουραδα να τον χαρακτηριζει!Ρε πουλάκι μου,ρε χρύσο μου,ρε χαζό μου,δεν είναι όλοι κοπρολάγνοι να βλέπουνε παντού κουράδεεες!!!
Εταιρεία αποχετεύσεων έχεις Αλέκο;;;ρε κοπρα να σε παρω στο μαγαζι να βγαζεις μεροκαματακι? σκαμπαζεις απο υδραυλικα καθολου?
Αν δεν είναι κουράδα όμως αλλά κάποιος την βλέπει έτσι,ποιος είναι κοπρολάγνος μετά;;;το ποιος ειναι κοπρολαγνος, ειναι προφανες απο το ποιος εχει επιλεξει μια κουραδα να τον χαρακτηριζει!
Εταιρεία αποχετεύσεων έχεις Αλέκο;;;
Από υδραυλικά δεν κατέχω,αν θες όμως μπορώ να οδηγάω τον αχόρταγο!!!