Επισκέπτης
ερώτηση έκανα κυριε! Ειναι πολλοι οι κομουνιστές με αυτό το ονοματεπώνυμο! εσείς ποιον λέτε?Ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορει να εισαι?
Ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΒΛΑΞ?
Ο Παπαιωαννου που αναφερεις πεθανε το 1981,ΗΛΙΘΙΕ.
ερώτηση έκανα κυριε! Ειναι πολλοι οι κομουνιστές με αυτό το ονοματεπώνυμο! εσείς ποιον λέτε?Ποσο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορει να εισαι?
Ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΒΛΑΞ?
Ο Παπαιωαννου που αναφερεις πεθανε το 1981,ΗΛΙΘΙΕ.
Πατησε τον γουγλη το ΒΟΔΙ και επεσε εδω:Κωστας Παπαϊωαννου...του Ε.Α.Μ?
Ψαξε στον γουγλη καμμενε.ερώτηση έκανα κυριε! Ειναι πολλοι οι κομουνιστές μεαυτότο ονοματεπώνυμο! εσείς ποιον λέτε?
Τα δικα μου σκατα κατεληξαν στον βοθρο,τα δικα σου στο κοινοβουλιο και τα υπουργεια.
Θα πρεπει να εξηγησεις πως εγινε κατι τετοιο αφου οι δοσιλογοι απωλεσαν την δεξια τους"ιδιοτητα".
Ειπαμε οι δοσιλογοι ΧΑΝΟΥΝ την οποια ιδεολογικη τους ταυτοτητα,οι αριστεροι γινονται λιπασμα...Οι δεξιοι τι γινονται?
Συγχωροχαρτι,ε?Και χρειαζοταν να πανε στα βουλευτικα εδρανα και στα υπουργεια λογω της"συγχωρεσης"?Δόθηκαν αμνηστίες και συγχωροχάρτια στο όνομα του αντικομμουνιστικού αγώνα...
Όπως αργότερα δόθηκαν αμνηστίες και συγχωροχάρτια σε κομμουνιστές στο όνομα της εθνικής συμφιλίωσης...
Και φυσικά τουμπεκι για το χαρακτηρισμό αυτών που συνεργάστηκαν με γιούγκους και βούλγαρους (προδότες ή δωσίλογοι) και πήραν και αυτοί κάποια στιγμή άφεση...
Το διαβαζες το"ποντικι"πριν το 2005 παπαρα?Οχι βεβαια,αλλιως θα ηξερες τον Παπαιωαννου.Μαλλον εννοειτε αυτον:
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ»
ΟΚώστας Παπαϊωάννου είναι ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος. Πολιτικός ρεπόρτερ στα «ΝΕΑ» από τη μεταπολίτευση ώς το 1986, αρχισυντάκτης του «Αντί» το διάστημα 1975-78 αλλά, κυρίως, εκδότης και διευθυντής του σατιρικού «Ποντικιού» από το 1979 ώς το 2005, οπότε και το μεταβίβασε, εργάστηκε συστηματικά και άοκνα. Η γραφή του, τα επιδέξια ελληνικά του, οι πληροφορίες του και η μεταδοτικότητά του σε λαϊκά ακροατήρια έκαναν το «Ποντίκι», για πολλά χρόνια, βασικό εγχειρίδιο της αντιδεξιάς πολιτικής και δημοσιογραφικής ρητορικής της μεταπολίτευσης
σημειώνωτην επιλογή των λέξεων "αντιδεξιας πολιτικης".... όχι απλά αριστερός δηλαδή, αλλά αντιδεξιόςμε βούλα!
και μετά περιμένετε να σας πάρουμε στα σοβαρά.......καραγκιόζη!
την επόμενη φορά λοιπόν που σε πολιτική κουβέντα θα μου ζητηθούν πηγές, θα παραθέσω κείμενα των Πλεύρη, Μιχαλολιάκου, Λιακόπουλου και μη διαννοηθεί κανείς να μην τα δεχθεί ως αληθή!
αντε μπράβο γελοιοι!
Που τελειωνει η βλακεια του ποσοπαει.Τώρα τι ακριβώς ψάχνετε να βρείτε?
Το διαβαζες το"ποντικι"πριν το 2005 παπαρα?Οχι βεβαια,αλλιως θα ηξερες τον Παπαιωαννου.
Οσο για το επεισοδιο,που αμφισβητεις,οι φρασεις σβηστηκαν απο τα επισημα πρακτικα της βουλης με αποφαση του προεδρειου αλλα υπαρχουν τα ρεπορταζ της 14/3/1963 απο"Βημα","Ελευθερια"και"Αυγη".
η δικια μου ομως καπου τελειωνει...Που τελειωνει η βλακεια του ποσοπαει.
Μόνος σήμερα,οι σύντροφοι πού είναι να δώσουνε ένα χέρι βοήθειας(όχι ότι χρειάζεται δηλαδή αλλά στα πλαίσια της συντροφικότητας);;;Που τελειωνει η βλακεια του ποσοπαει.
...αφιχθη και ο κωλοσφουγγαριος με σημα την επιπλεουσα κουραδα.... εδεσε το γλυκοΜόνος σήμερα,οι σύντροφοι πού είναι να δώσουνε ένα χέρι βοήθειας(όχι ότι χρειάζεται δηλαδή αλλά στα πλαίσια της συντροφικότητας);;;
Έχεις φάει γερό κόλλημα πάντως,απωθημένο ή συνήθεια που έγινε λατρεία δεν ξέρω......αφιχθη και ο κωλοσφουγγαριος με σημα την επιπλεουσα κουραδα.... εδεσε το γλυκο
να μαθετε να υπερασπιζεστε και να αποδεχεστε τις επιλογες σας και την κενοτητα σας αντιστοιχα!Έχεις γερή φαντασίωση πάντως,απωθημένο ή συνήθεια που έγινε λατρεία δεν ξέρω...
Τί φταίω που βλέπετε παντού κουράδες;;;να μαθετε να υπερασπιζεστε και να αποδεχεστε τις επιλογες σας και την κενοτητα σας αντιστοιχα!
Που θες να ξερω?Μόνος σήμερα,οι σύντροφοι πού είναι να δώσουνε ένα χέρι βοήθειας(όχι ότι χρειάζεται δηλαδή αλλά στα πλαίσια της συντροφικότητας);;;
Ναι κάνε τον ανήξερο...Που θες να ξερω?
Ειπαμε,μαλακια κανω που ασχολουμαι,εσχατως εχω αρχισει να βαριεμαι κιολας.