Ακόμη το φυσάς και δεν κρυώνει το εν λόγω φιασκο...
Υπήρξαν άλλα και θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα...
Ένα σχολιάκι μόνο: Στην παράθεσή μου:
Όταν ένα κομμούνι γινόταν δωσίλογος, αυτόματα απέβαλε την ιδιότητα του κομμουνιστή και φυσικά το κώμα ουδεμία ευθύνη φέρει...
Όταν ένας αστός γινόταν δωσίλογος, δεν αποβάλει τα παραταξιακά του χαρακτηριστικά και η παράταξή του φέρει μια κάποια ευθύνη...
Όπου σχολιάζεις:
Δυό μέτρα, δύο σταθμά...
Άθελά σου καρφώνεσαι καθότι τα δυο μέτρα δυο σταθμά πάνε στα κομμούνια και αυτό είναι σαφές στο αρχικό ποστ μου αλλά προφανώς δεν το κατάλαβες...
Εγω εχω καταλαβει πολυ καλα και εδω και πολυ καιρο...Οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Εξηγησε μου,πως γινεται οι δεξιοι που χανουν την"ιδιοτητα"τους επειδη εγιναν δοσιλογοι να ανανηπτουν και να γινονται υφυπουργοι και βουλευταδες?
Πως γινεται ενας γερμανοντυμενος αξιωματικος,που εχασε την"ιδιοτητα"του(Ας το δεχτουμε αυτο,για να προχωρησουμε παρακατω)να καταληγει στα εδρανα της ελληνικης βουλης?...στα εδρανα της ΕΡΕ συγκεκριμενα.
Πως γινεται ενας αξιωματικος των Ταγματων να γινεται υποδιοικητης της ΣΣΕ?...Και ενας αλλος υφυπουργος?
Πως γινεται ενας κατοχικος νομαρχης να γινεται στενος συνεργατης του φρυδια?
ΠΟΤΕ ΕΧΑΣΑΝ την"ιδιοτητα"τους(ειπαμε,εγω λεω οτι την ΕΧΑΣΑΝ)και ποτε την ξαναβρηκαν την ρημαδα την"ιδιοτητα"?
Ο υπερηλιθιος σοφιστης στριτουωκερ προτιμα να το βουλωσει...εσυ νομιζεις οτι εγινα εγω ρομπα.
Για αυτο το θεμα οπως και για καθε αλλο σχετικο θεμα οπου θα πετας μαλακιες ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.Αυτο και μονο.
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.