A,ναι...η αριστερα φταιει για ολα-σε αντιθεση με την εντιμη δεξια...
Μονο που καποιοι(εμου περιλαμβανομενου)εδω μεσα,και οχι μονον εδω μεσα,λεγανε οταν οι μεταναστες την εβγαζαν δουλευοντας ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ οτι αυτο δεν ειναι ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ...και οτι ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αυτη η ΜΑΥΡΙΛΑ θα χτυπησει και την πορτα του ελληναρα...
Τοτε,και οχι μονο τοτε,οι μεταναστες"μας παιρναν τις δουλειες",ηταν"μουσουλμανοι που απειλουν τον ελληνισμο"και χιλιες δυο αλλες παπαριες...
Να ομως που η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που οι μεταναστες ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ καθημερινα,ερχεται ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ για να την φαει στην μαπα και ο ελληνας...Και ακομη χειροτερα μαλιστα,ακομη πιο μαυρα.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.Και μεταναστες και ελληνες.
Τι λες ρε Καραγκιοζοπαίχτη ΓΡΑΣΟΠΟΝΤΙΚΑ
είσαι σοβαρός, ή μαλακίστηκες πέραν του δέοντος σήμερα και ΠΕΤΑΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ και τούβλα
Ρε τρόμπα ΓΡΑΣΟΠΟΝΤΙΚΑ -->
ο Αλλοδαπός δεν είναι γενικά καλό που ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΥΡΑ;;
και για ποια πόρτα "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" θα χτυπήσει μιλάς του Έλληνα εργάτη μέσα στη χώρα του;;
αυτό που σε ρώτησα και μεσα ΣΤΗΝ "ΕΔΡΑ ΣΟΥ" και μίλαγες για στρατόπεδα
(ότι εχεις επιλέξει)
άσε που αμφισβητούσες αν είμαι ο RAFMAN και εκανες και verification
εσύ τι είσαι ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΡΑ ή ΑΛΒΑΝΑΡΑ
θα σε δω όταν θα τρως από το σκουπιδοντενεκέ (γιατί εγώ θα είμαι ΠΑΤΤΑΓΙΑ) και τότε θα δούμε πόσο αισθηματίας θα είσαι
για τα πακιστάνα μαλακιστηρι που ξημεροβραδιάζεσαι πρωί βράδυ στο ΜΠΟΥ.ΚΟΜ και το παίζεις και αισθηματίας.
Τέσπα.. Άκου την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ και βούλωσε το.
Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ που εργάζεται μαύρα, είναι γιατί "κάποιοι ΒΑΛΤΟΙ κυβερνητες e.g Γ.Α.Π" το ανέχονται σε βάρος του ΕΛΛΗΝΑ εργάτη.
είναι μέρος του παιχνιδιού η εξαθλίωση σου από όλες τις μεριές.
Οταν εξαθλιωθείς (και τρως από τα σκουπίδια) τότε τα "πάκια" θα φυγουν, αλλά εσύ
πιθανώς θα μείνεις.
και θα μεινεις με τα αισθήματά σου μόνο σαν την προδομένη πουτάνα.
Η μαλακισμένη και προδοτική ΑΡΙΣΤΕΡΑ λοιπόν (σκατά στα μούτρα της) κάνει αρωγή στους αλλοδαπούς
και στην ΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ
ΕΡΓΟΔΟΤΗ και το
ΚΕΦΑΛΑΙΟ
και μετά βγαίνει και σκούζει για τα δικαιώματα του εργάτη και για τα κεκτημένα (σκατά στα μούτρα της)
NOTE: για να μην στα ζωγραφίσω και ΞΕΡΑΣΕΙΣ απλά μόνο στα λέω
αυτά είχα να σου πω, και μόλις βρω την ευκαιρία (βλέπεις εμείς πρέπει να δουλέψουμε κιόλα ;) γιατί θα κάνουμε takeoff σε λίγο
) θα σε ΞΑΝΑΤΑΡΑΞΩ στην έδρα σου
ΑΥΤΗ τη ΦΟΡΑ ΠΙΘΑΝΩΣ δεν θα είμαι ευγενικός όπως στην προηγούμενη
Τσίμπα και μια ΦωΤοΣΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ
I LOVE YOU