streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Μόνο αν τις παντρευτείς!
Τι να κάνω, είμαι άνθρωπος με σοβαρές προθέσεις τύπε...
Πάντως πλάκα πλάκα, ένα φθόνο πέους (μεγαλύτερο από άλλες γυναίκες) τον έχουν.
Μόνο αν τις παντρευτείς!
1. αν όχι ήδη,σε λίγο τα θα 300 είναι το μηνιάτικο πολλών ενδόξων ελλήνων ....
2. έχω ξαναπεί ότι το άγχος να επιβεβαιώνεις τον (όποιον) ανδρισμό σου αλλού παραπέμπει...
γιατί άραγε στα περισσότερα ποστς σου ψάχνεσαι για ωραίους μελαμψούς άνδρες; τυχαίο;
το νικ σου ομοίως ... τυχαίο; ίσως ναι ίσως όχι!
1. αν όχι ήδη, σε λίγο, τα 300 είναι το μηνιάτικο πολλώνενδόξων ελλήνωνανθρωπων που συντηρουν οικογενειες....
Μαλακια εκανα που εβαλα αντρα δικηγορο στο δικαστηριο που εχω.
επιτέλους παραδεχθήκατε οτι δεν ειστε Ελλην!
να ξέρουμε μεποιον εχουμε να κανουμε δηλαδη...
σαν την βουβουζελα τυπε?2. Μίλησα για το που κυκλοφορούν μουνιά και αντέδρασες υστερικά, λες και το θέμα και θέαμα "μουνί" σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα...
Όποτε υπέθεσα ότι ασχολείσαι με άλλα [glow=red,2,300]όργανα[/glow]...
Καρφώνεσαι κουρκουμπίνι μου...
Δεν βρισκω λογο να εισαι σαρκαστικος με τοσο σοβαρα πραγματα. Αυτο ειναι αρχιδια αριστερη κουλτουρα IMO...
Aπο ενοπλη ληστεια και πανω ειχες ελπιδες. Πιο κατω θα σου παιρναν μονο τα φραγκαΜαλακια εκανα που εβαλα αντρα δικηγορο στο δικαστηριο που εχω.
καθείς με τις ονειρώξεις του...
προς το παρόν εθνικάκι έχεις ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ στην "υπερήφανη και ένδοξη" χώρα σου!
δε σε παίρνει για τζάμπα μαγκιές....
Ο ισιος δεν δηλωνει αριστερος, με χαλασε παντως...πάλι επιλεκτικές ευασθησίες ΙΜΗΟ!!!
η ατάκα του ίσιου για τους φτωχούς μακεδόνες δε σε χάλασε, ομοίως;
ποιους φτωχούς ρε ζώο.πάλι επιλεκτικές ευασθησίες ΙΜΗΟ!!!
η ατάκα του ίσιου για τους φτωχούς μακεδόνες δε σε χάλασε, ομοίως;
Έλα μια μέρα πρωί στην ευελπίδων...
Αν ξεπεράσεις το θέαμα των ρομ και των συντροφισσών που κατέβηκαν για συμπαράσταση, θα δεις εξαιρετικά κομμάτια δικηγορίνες, λαμβανομένης υπόψη και της ώρας....
Κατά διαβολική σύμπτωση, οι περισσότερες έχουν κατεστραμμένες προσωπικές ζωές, πεδίον δόξης λαμπρό για όποιν ξεπεράσει το τουπέ τους και χτυήσει στις ανασφάλειές τους...
Ο ισιος δεν δηλωνει αριστερος, με χαλασε παντως...
μενα λες ρε? εγω στα πελε μου τους εχω ολους. και τις μαγκιες τις κανω και με παιρνει παντου με τη παρτη μου και μονο οχι με το διαβατηριο
Δεν ειναι πλουσιοι οπως και να εχει. Δεν εχω παει, αλλα αν ειναι σαν τις υπολοιπες βαλκανικες χωρες που πηγα, ειναι ψιλοχαλι το πραγμα.ποιους φτωχούς ρε ζώο.
εκεί οι γκαρσονιέρες δεν νοικιάζονται με 300, όσο είναι το μηνιάτικο.
ούτε το ψωμί κοστίζει 1,5 ευραίους τα 700 γραμμάρια όπως εδώ.
Το λαμβάνω υπόψη μου!
PS: Που βολεύει για parking εκεί τριγύρω?
ε οχι και χαλι οι πρωην σοσιαλιστικοι παραδεισοι!Δεν ειναι πλουσιοι οπως και να εχει. Δεν εχω παει, αλλα αν ειναι σαν τις υπολοιπες βαλκανικες χωρες που πηγα, ειναι ψιλοχαλι το πραγμα.
καλά ρε φλάφυ μη φορτώνεις τα πελέ σου!
στο φιλαράκι σου πήγαινε το ποστ μου...
δεν είπα ότι είναι πλούσιοι αλλά να συγκρίνουμε τους μισθούς 2 χωρών με διαφορετικό κόστος ζωής και χωρίς άλλες παραμέτρους είναι λάθος.Δεν ειναι πλουσιοι οπως και να εχει. Δεν εχω παει, αλλα αν ειναι σαν τις υπολοιπες βαλκανικες χωρες που πηγα, ειναι ψιλοχαλι το πραγμα.
Απο την πολη του πρωτοκαπετανιου.Μηπως ηταν απο το Νιοχωρι μαγκα ?