whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Μηνύματα
- 4.415
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
αρα κατ εσε παρα τον διαφορετικο χρονο παρασκευης που απαιτειται κατ εδεσμα,το σερβιρισμα του κυριως πιατου πρεπει να γινεται κατ ατομο κ οχι ταυτοχρονα σε ολους τους συνδαιτημονες..Με την λογική πως αν κάποιος απευθύνεται σε καλά πορτοφόλια δεν διαφοροποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που κάθονται στο τραπέζι. Εν πάσει περιπτώσει για εμένα αποτελεί και αυτό κριτήριο για ένα ακριβό εστιατόριο.
Εγω που τρωω το στεκι ωμο σερβιρομαι στο 5 λεπτο κ η νιτσα που το τρωει μετζασολα στο 20λεπτο κ ουτω καθ εξης?