xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Μηνύματα
- 1.659
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.641
- Πόντοι
- 17.436
Nα γράψω και εγώ την γνώμη μου όντας σχετικός με το όλο θέμα αφού έχω εργαστεί σε εστιατόριο του Έκτορα και γενικότερα σε καταστήματα υψηλής εστίασης (αστέρι Μισλέν)
Εγώ δίνω δίκαιο (κατά 80%) στον υπεύθυνο καθότι η κουζίνα τέτοιου επιπέδου δεν σηκώνει μαγκιές-εξυπνάδες και τσαμπουδάκες.Τέτοιες κουζίνες είναι δικτατορίες και σηκώνουνε συζητήσεις και πολλά λόγια.Σου λένε τι θα κάνεις,το εκτελείς και εάν δεν σου αρέσει,ίσως έχεις την ευκαιρία να το συζητήσεις πριν την έναρξη της βάρδιας (αναφέρομαι στο μεσημέρι πριν ξεκινήσουνε οι παρασκευές) πάντα με επιχειρήματα μπας και πείσεις τον σου-σεφ για το δίκαιο των λόγων σου...
Με απλά λόγια,δεν μπορεί ένα μυξιάρικο που μόλις βγήκε από την σχολή να αλλάξει την διαδικασία λειτουργείας μια τέτοιας κουζίνας.
Η μαγειρική είναι δύσκολο πράμα και δεν κάνει για όλους.Μόνο για όσους έχουνε "καύλα" με την υπόθεση ή για όσους έχουνε στοχοπροσύλωση για άνοδο/καταξίωση/κοινωνική αναγνώριση...
Κατσε μισο...
Οκ ενα μικρο παιδι δε θα αλλαξει το τροπο της λειτουργιας.
Αλλα καψιματα με λαδια προσβολες κλπ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ το δικαιωμα κανενας...
Και να ξερεις κατι επειδη παρατραβηξε το θεμα με τις κουζινες...Η μαγειρικη ειναι τεχνη δεν ειναι επιστημη...