Νέα

Ο Μουνης ο αφεντικος παει να μου φαει λεφτα, τι κανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsizkeik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτα τα γνωριζω απο πρωτο χερι και φυσικα τα δικαστηρια ειναι η τελευταια λυση. Εδω πρεπει να πω πως πριν 2 χρονια ενας πρωην συναδελφος ο τον πηγε για ακριβως τους ιδιους λογους και δεν προχωρησε το θεμα γιατι ο μουνης του εδωσε 25κ μετρητα. Αν εχει προχωρησει να εχω και προηγουμενο θα το σκεφτομουν πολυ πιο σοβαρα. Κατι λεει ομως οτι αμεσως ο μουνης εκανε πισω σωστα; Εδω ρωταω την επαγγελματικη σου αποψη/γνωμη

Θα πας σε καποιον που ασχολειται με εργατικα και θα του πεις ακριβως τι συμβαινει με λεπτομερειες, θεση εργασιας, χρονια, κτλ και θα σου πει τι μπορεις να διεκδικησεις και τι οχι. Απο κει και περα το αν θα κανει και αυτη την φορα συμβιβασμο το αφεντικο σου δεν ειναι κατι που ειναι σιγουρο. Μπορει και ναι, μπορει και οχι. Επισης να δωσεις την υποθεση με ποσοστο αν αποφασισεις δικαστηρια. η λογικη σου παλια σε ιδια υποθεση συμβιβαστηκε αρα θα το κανει τωρα, δεν με βρισκει συμφωνη. Τα οικονομικα δεδομενα της αγορας εχουν αλλαξει καθως και πολλοι νομοι εργατικοι.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δουλευω σε μια ναυτιλιακη και ο αφεντικος μας ανακοινωσε οτι βαρια τον Σεπτεμβρη μας θελει ολους εξω.Τι κανω;
να αποχωρησετε οικειοθελως δλδ?
η με καταγγελια συμβασης κ να υπογραψετε χωρις να παρετε τα χρηματα?
η κατι αλλο εννοει??

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Μήπως η εταιρεία είναι Βούλα και αρχίζει από A.... Inc?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω αυτο που δεν εχω καταλαβει, ειναι γιατι η λεξη μουνι, που ειναι ΤΟ μουνι, και το γραφουμε με Ι, αμα το γραψουμε Ο μουνης, το κανουμε αρσενικο και του βαλουμε ενα Η ειναι βρισια. Σαν ουδετερο, δεν ειναι βρισια?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γραψτον στα παπαρια του κ τα κωλολεφτα κ φυγε εξωτερικο σε μια πολιτισμενη χωρα να δουλευεις κ να γουσταρεις π προσπαθεις

εδω ειναι τριτοκοσμικη χωρα

ο χειροτερος κ πιο αληταρας επιβιωνει

ειτε θα σε φανε τα αφεντικα ειτε τα μουνοπανα οι συναδελφοι σου

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Δουλευω σε μια ναυτιλιακη και ο αφεντικος μας ανακοινωσε οτι βαρια τον Σεπτεμβρη μας θελει ολους εξω και προσπαθει να μας φαει λεφτα. Εχω πατημα να τον παω δικαστηρια αλλα η ναυτιλια ειναι χωριο και θα μου βγει το ονομα. Τι κανω;
σε ποια ναυτιλιακη δουλευεις ???

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πανε στον εποπτης εργασιας

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δουλευω σε μια ναυτιλιακη και ο αφεντικος μας ανακοινωσε οτι βαρια τον Σεπτεμβρη μας θελει ολους εξω και προσπαθει να μας φαει λεφτα. Εχω πατημα να τον παω δικαστηρια αλλα η ναυτιλια ειναι χωριο και θα μου βγει το ονομα. Τι κανω;

Επιθεωρηση εργασιας.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
προφανώς το κλείνει το μαγαζί, τραβάει μια πτώχευση και αντίο
φευγώντας πάρε ενα ενθύμιο να θυμάσαι τα ωραία χρόνια που ήσουν εκεί

fpakbs

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι κανε καταγγελια στο 15512 (Σ Ε Π Ε) και φερτους στην επιχειρηση και μετα θα δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακοσ. Η καταγγελια δινατε να γινει και ανωνυμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom