Νέα

Ο Μουνης ο αφεντικος παει να μου φαει λεφτα, τι κανω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsizkeik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δουλευω σε μια ναυτιλιακη και ο αφεντικος μας ανακοινωσε οτι βαρια τον Σεπτεμβρη μας θελει ολους εξω και προσπαθει να μας φαει λεφτα. Εχω πατημα να τον παω δικαστηρια αλλα η ναυτιλια ειναι χωριο και θα μου βγει το ονομα. Τι κανω;

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω να οδηγαω μηχανη ρε τσακαλι χαχαχαχαχα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
επικοινωνησε με τον αχαχουχα

ειναι σνάιπερ

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχει μετρητα το γραφειο τυπε

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
ντου απο παντου και μην αφησεις τιποτα ορθιο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φερε ενα κολ γκερλ στο γραφειο να του την πεσει, Μετα απειλησε τον οτι θα το πεις στην γυναικα του (βγαλε φωτος)  :boobies:

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για αυτο και δεν το σχολιασα, προφανως αυτη την γαμανε με κοινο

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το συμπερασματακι σου για μενα; αγαπημενο μου γλυκο; :think:

Να με συμπαθας εβγαλα την χολη μου σε σενα αντι για τον μουνη τον αφεντικο μου (μουνης με ητα διοτι ειναι βρισια για αρσενικο!)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ποιος μιλησε για τσαμπα; Το τσαμπα πεθανε, αν εχεις να προτεινεις κατι σοβαρο πμ

Σοβαρα πραγματα δεν λεγονατσο στο αρπα κολα σε ενα σαιτ. Θα σου πω ομως ενα δυο πραγματα. καταρχας ασχετα τι ειπα για πλακα στον μαριο δεν παιζω το παιχνιδι σου λεω πληρωνομαι. Οποτε αν θες να ρωτησεις κατι ρωτα. Σε δευτερο επιπεδο τον δρομο των δικαστηριων τον διαλεγεις αν συμβει κατι και δεν εχεις αλλη επιλογη. (προσωοικη μου αποψη) Γιατι τα δικαστηρια θελουν χρημα πολυ χρονο και εσυ θες να χεις δουλεια και στον χωρο σου οπως ειπες. Οποτε να ναι η τελευταια σου επιλογη. 

OP
OP
T

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρα πραγματα δεν λεγονατσο στο αρπα κολα σε ενα σαιτ. Θα σου πω ομως ενα δυο πραγματα. καταρχας ασχετα τι ειπα για πλακα στον μαριο δεν παιζω το παιχνιδι σου λεω πληρωνομαι. Οποτε αν θες να ρωτησεις κατι ρωτα. Σε δευτερο επιπεδο τον δρομο των δικαστηριων τον διαλεγεις αν συμβει κατι και δεν εχεις αλλη επιλογη. (προσωοικη μου αποψη) Γιατι τα δικαστηρια θελουν χρημα πολυ χρονο και εσυ θες να χεις δουλεια και στον χωρο σου οπως ειπες. Οποτε να ναι η τελευταια σου επιλογη. 

Αυτα τα γνωριζω απο πρωτο χερι και φυσικα τα δικαστηρια ειναι η τελευταια λυση. Εδω πρεπει να πω πως πριν 2 χρονια ενας πρωην συναδελφος τον πηγε για ακριβως τους ιδιους λογους και δεν προχωρησε το θεμα γιατι ο μουνης του εδωσε 25κ μετρητα. Αν εχει προχωρησει να εχω και προηγουμενο θα το σκεφτομουν πολυ πιο σοβαρα. Κατι λεει ομως οτι αμεσως ο μουνης εκανε πισω σωστα; Εδω ρωταω την επαγγελματικη σου αποψη/γνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom