μια χαρα το χορευουν, και ο μαγγανας το ιδιο χορευε...λιγδα
Αυτοί που βρίσκονται κάτω απο τα ραδίκια της Πηγάδας να δεις τι καλά που το χορεύανε.
μια χαρα το χορευουν, και ο μαγγανας το ιδιο χορευε...λιγδα
λιγδα,,,,ωραιο το προσονυμιο που σου κολλησαν,,,, σου παει γαντι, για ενα γαμιση μετα σας γαμουσαν 40 χρονια οι δεξιοι, το ευχαριστηθηκατε με την ψυχη σας το ξεκολιασμα.........εχω και ενα καλο για τον μαγγανα ,σιγουρα ξερεις ποιος ειναιΑυτοί που βρίσκονται κάτω απο τα ραδίκια να δεις τι καλά που το χορεύανε.
Mάλλον επί Στάλιν,λογικά δεν διαβιούν ακόμα στα ίδια σπίτια επειδή είναι λάτρεις της ιστορίας έτσι...Ε αυτά τα αγροτόσπιτα λες να έγιναν επί Πούτιν? ενώ πριν τη είχε? ουρανοξύστες? ή παλάτια?
Δες το κατακεφαλήν εισόδημα και το ΑΕΠ. Και κάνε συγκρίσεις.
Πάντως η Ρωσία σήμερα έχει αρκετές εξελιγμένες πόλεις. Καζάν, Νοβοσιμπίρσκ, Ομσκ πχ κάθε άλλο παρά φτωχές είναι.
λιγδα,,,,ωραιο το προσονυμιο που σου κολλησαν,,,, σου παει γαντι, για ενα γαμιση μετα σας γαμουσαν 40 χρονια οι δεξιοι, το ευχαριστηθηκατε με την ψυχη σας το ξεκολιασμα.........εχω και ενα καλο για τον μαγγανα ,σιγουρα ξερεις ποιος ειναι
μπλα μλπα μπλα μπλα......οπως παραδεχεσαι κανενας δεν σκοτωθηκε στον χωρο του πολυτεχνειου, αρα ολα οσα ελεγαν οι καθε λογις αριστεροι και μη ολα αυτα τα χρονια ηταν παπαριες.....τα παπια που χαθηκαν, γιατι τοση μουγκα, γκρεμιστηκε ο μυθος τους;;
φίλε βαρέθηκα.μπλα μλπα μπλα μπλα......οπως παραδεχεσαι κανενας δεν σκοτωθηκε στον χωρο του πολυτεχνειου, αρα ολα οσα ελεγαν οι καθε λογις αριστεροι και μη ολα αυτα τα χρονια ηταν παπαριες.....τα παπια που χαθηκαν, γιατι τοση μουγκα, γκρεμιστηκε ο μυθος τους;;
λοιπον λιγδα εδω την πατησες........σαν γνησιος αριστερος πανιβλακας και γκεμπελισκος, ο μαγγανας ουδεποτε ηταν ουτε χιτης ουτε καν δεξιος, παπανδρεικος [ του γερου] ηταν και μαλιστα φανατικος!!!!! μαλιστα η οικογενεια του εχει ακομα καποιου ειδους σχεση με τους λεγαμενους.......και ετσι επιβεβαιωνεις το ρητο, μια φορα μαλακας για παντα μαλακας, καληνυχτα τωρα μικρε ανοητε γκεμπελισκο και υπερασπιστη των λαμογιων και ρουφιανων, παρεπιπτοντως οπου σας πετυχαινε σας κατεβαζε απο αυτοκινητο, λεωφορειο και σας εσφαζε σαν αρνια......Ναι, ένα μουνόπανο ήτανε.
Δοσίλογος.
προσωπικα για την κυπρο χεστηκα..φίλε βαρέθηκα.
Α! για την κύπρο κο κο κο
προσωπικα για την κυπρο χεστηκα..
ωπ αλλαξες μουτσουνα,,,τα ονοματακια γαργαρα βλαχο;;ομοίως και η χούντα...
ωραίος πατριώτης είσαι...προσωπικα για την κυπρο χεστηκα..
Αυτό αναιρεί το δεξιός κ χίτης;;;λοιπον λιγδα εδω την πατησες........σαν γνησιος αριστερος πανιβλακας και γκεμπελισκος, ο μαγγανας ουδεποτε ηταν ουτε χιτης ουτε καν δεξιος, παπανδρεικος [ του γερου] ηταν και μαλιστα φανατικος!!!!! μαλιστα η οικογενεια του εχει ακομα καποιου ειδους σχεση με τους λεγαμενους.......και ετσι επιβεβαιωνεις το ρητο, μια φορα μαλακας για παντα μαλακας, καληνυχτα τωρα μικρε ανοητε γκεμπελισκο και υπερασπιστη των λαμογιων και ρουφιανων, παρεπιπτοντως οπου σας πετυχαινε σας κατεβαζε απο αυτοκινητο, λεωφορειο και σας εσφαζε σαν αρνια......
λοιπον λιγδα εδω την πατησες........σαν γνησιος αριστερος πανιβλακας και γκεμπελισκος, ο μαγγανας ουδεποτε ηταν ουτε χιτης ουτε καν δεξιος, παπανδρεικος [ του γερου] ηταν και μαλιστα φανατικος!!!!! μαλιστα η οικογενεια του εχει ακομα καποιου ειδους σχεση με τους λεγαμενους.......και ετσι επιβεβαιωνεις το ρητο, μια φορα μαλακας για παντα μαλακας, καληνυχτα τωρα μικρε ανοητε γκεμπελισκο και υπερασπιστη των λαμογιων και ρουφιανων, παρεπιπτοντως οπου σας πετυχαινε σας κατεβαζε απο αυτοκινητο, λεωφορειο και σας εσφαζε σαν αρνια......
επειδη ειμαι πατριωτης το λεω,εχεις ακουσει κυπριο να αποκαλει τον εαυτο του ελληνα;;; για ρωτα αληθεια τον παπια οι κυπριοι τι ειναι;;ωραίος πατριώτης είσαι...
ωραίος πατριώτης είσαι...
κανε τον πονο σου κουραγιο...μαλακας πιαστηκες παλι,,,,Έχω να γελάσω τόσο απο την τελευταία ταινία των Μόντυ Πάιθονς.
Νάσαι καλά!
Δεν άνηκε στο ''μετριοπαθές'' στρατόπεδο,μαλακία είπε;;;Έχω να γελάσω τόσο απο την τελευταία ταινία των Μόντυ Πάιθονς.
Νάσαι καλά!
ωπ αλλαξες μουτσουνα,,,τα ονοματακια γαργαρα βλαχο;;
Δεν άνηκε στο ''μετριοπαθές'' στρατόπεδο,μαλακία είπε;;;
Έτσι ξέρω κ γω...
Λαικός δεξίος το λένε!!!δεν ξέρεις ανάγνωση χουνταίε;