Επισκέπτης
Εσύ που παρακολουθείς,το τρίτο το είπε(νομίζω όχι);;;τετοια αγωνία για το τι σκατά ήταν αυτό το ελληνικό όχι δεν είχα ούτε στον τελικό του αμέρικας νεξτ τοπ μόντελ με την ίβα
Υ.Γ.Άσε κ γω όπου να'ναι θα γεννήσω...
Εσύ που παρακολουθείς,το τρίτο το είπε(νομίζω όχι);;;τετοια αγωνία για το τι σκατά ήταν αυτό το ελληνικό όχι δεν είχα ούτε στον τελικό του αμέρικας νεξτ τοπ μόντελ με την ίβα
ονοματα βλαχοτο όνειρό σου, σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα....
αν όχι το 2011, το 2012 σίγουρα...
θύμισε στην τρελλή παρέα ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 4ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ...
Εσύ που παρακολουθείς,το τρίτο το είπε;;;
Νομίζω όχι...
τετοια αγωνία για το τι σκατά ήταν αυτό το ελληνικό όχι δεν είχα ούτε στον τελικό του αμέρικας νεξτ τοπ μόντελ με την ίβα
Υ.Γ.Άσε κ γω όπου να'ναι θα γεννήσω κι άλλον κλώνο...
Ναι κάτι ταίσανε,όπως κ ο Α.Παπανδρέου...Πάντως η αλήθεια είναι και δε διαφωνεί κανείς με αυτό ότι επί χούντας ο κόσμος ψωμί έφαγε. Δε πείνασε.
τετοια αγωνία για το τι σκατά ήταν αυτό το ελληνικό όχι δεν είχα ούτε στον τελικό του αμέρικας νεξτ τοπ μόντελ με την ίβα
επειδη εγω δεν εχω καλη μνημη, ας μας τα πει καποιοςαμέρικας
για τους νεκρούς του πολυτεχνείου, στις σχολικές γιορτές (ή στα αφιερώματα στην τηλεόραση όταν πήγαινα σχολείο, δε θυμάμαι) δε διαβάζανε κάτι κατεβατά με ονόματα?
τι, μούφα?
απαντα νουμεροθα μας το πει ο λαλάκις με το γνήσιο χουντοπανηγυρτζίδικο τρόπο....
αλλά τουμπεκιάζεται τώρα!
Ναι κάτι ταίσανε,όπως κ ο Α.Παπανδρέου...
Βέβαια το να δίνεις ψιχουλάκια κ να τρως με χρυσά κουτάλια δεν είναι δίκαιο...
Αλλά κακός είναι μόνο ο Τσαουσέσκου(ως κομμουνιστής έτσι,αν ήτανε μαύρος θα ήτανε καλός κ άγειος)...
Ναι κάτι ταίσανε,όπως κ ο Α.Παπανδρέου...
Δεν το πιασα...αμέρικας
για τους νεκρούς του πολυτεχνείου, στις σχολικές γιορτές (ή στα αφιερώματα στην τηλεόραση όταν πήγαινα σχολείο, δε θυμάμαι) δε διαβάζανε κάτι κατεβατά με ονόματα?
τι, μούφα?
Εσύ που παρακολουθείς,το τρίτο το είπε(νομίζω όχι);;;
Βέβαια το να δίνεις ψιχουλάκια κ να τρως με χρυσά κουτάλια δεν είναι κ ότι καλύτερα αλλά δεν πειράζει μωρέ,πατριωτάκια...
Αλλά κακός είναι μόνο ο Τσαουσέσκου(ως κομμουνιστής έτσι,αν ήτανε μαύρος θα ήτανε καλός άγειος)...
ονόματα υπάρχουν, νεκροί μέσα στο πολ, δεν υπάρχουν, είναι όλοι έξω από αυτό από ελεύθερους σκοπευτές, και μην μου σκοτίζεις τ' αρχίδια βραδιάτικα γιατί θα ψάξω να βρω τη συνεντευξη του Σκευοφύλακα, ξέρεις ποιος είναι αυτός;εγω ρωταω κατι το πολυ συγκεκριμενο σ΄αυτους που υποστηριζουν οτι υπηρχε εκατομβη νεκρων στον χωρο του πολυτεχνειου, και μαλιστα λενε οτι τους πατησε το τανκ.... ΟΝΟΜΑΤΑ
Δεν βλέπεις τις αναλογίες...Οι χουντικοί δεν έφαγαν με χρυσά κουτάλια. Ο λαός και είναι διαχρονική αλήθεια αυτό, πάει πάντα με αυτόν που δίνει ψωμί. Άμα φάει ψωμί και με το διάολο θα πάει.
Το δεύτερο όχι σίγουρα,καλά το πρώτο,μεγαλύτερο κ λαμπρότερο είναι του πατριώταρου Μεταξά...πάπα τα δυό πρώτα τα θυμάσαι;
νεκροί μέσα στο πολ, δεν υπάρχουν, είναι όλοι έξω από αυτό από ελεύθερους σκοπευτές
Δεν βλέπεις τις αναλογίες...
Ο λαός ζούσε σε καλύβια κ οι χουντικοί με τα τσιράκια σε σπίτια.
Το δεύτερο όχι σίγουρα,καλά το πρώτο,μεγαλύτερο κ λαμπρότερο είναι του πατριώταρου Μεταξά...
Για πες το 2 κ 3,άσε το 4 για τα ''πατριωτάκια''(να σκάσουνε λίγο ακόμα).
Στα τελευταία 2-3 χρόνια επειδή τα έκανε σκατά στα οικονομικά.Το θέμα είναι ότι ο Τσαουσέσκου και την ελευθερία στέρησε και πεινάγαν. Ε το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτό που έγινε.