Νέα

O Lorentzo και η .... ( Γραμματέας ) του !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panta4fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 729
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φίλε Λορεντζο καλησπέρα! Νομίζω ενα βίντεάκι με εσενα και το γκομενάκι με μάσκες φυσικα και εσυ να φωνάζεις τι σου κανει ο Λορεντζο καυλα μου και άλλες τέτοιες ομορφιές, πρέπει να το σκάσεις. Ετσι θα κλείσεις πολλά στόματα και θα αποκτήσεις νέους φάν και εγω μέσα σε αυτούς. Τωρα με τις φώτο θα βρεθούν πολλοι να τις αμφισβητήσουν. Κάνε το βίντεάκι και κάντους όλους πουτανάκια σου!!! :fuck2: :hi:

Τυπε δηλαδη αν ανεβασει αυριο ενα βιντεακι που δειχνει οτι γαμαει αυτοματως αυτο σημαινει οτι οποια photo εχει ανεβασει εδω ειναι και αληθινη  :think: :S :S :S

Δηλαδη αν εσυ ανεβασεις αληθινη photo απο ενα call girl που οντως γαμησες και μετα ανεβασεις αλλη photo που δειχνει οτι γαμας την Sarlize Theron πρεπει να το καταπιουμε αμασητο  επειδη ανεβασες αληθινη photo πριν  :think: :S :S :S

Δεν υποστηριζει κανενας εδω μεσα οτι ο Lorentzo ειναι παρθενος και οτι δεν εχει γαμησει ποτε στην ζωη του, απλα αμφισβητειται οτι γαμαει τις κοπελες που ανεβαζει σε συγκεκριμενες photos.Καταλαβαινεις την διαφορα  :think:
Η photo που ειναι στο γραφειο πιστευω οτι ειναι μουφα , του ζητησα 2-3 πραγματακια πολυ απλα για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο και αυτος εβαλε photo απο καποια αλλη γκομενα που γαμησε καααααααααποια αλλη στιγμη πριν 5-10-15 χρονια .Χαιρω πολυ Iakovos  :S :S :S

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
αδελφε εν χριστω ιακωβε νομιζω εισαι προκατηλειμμενος με λορεντζο

OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6

Συνημμένα

• pic_1_big.jpg
    pic_1_big.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 37

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Παντως Ιακοβε αν κρινω και απο  παραθεσεις που μου εχεις κανει κατα καιρους.. εχεις μια εμμονη οτι ο αλλος λεει ψεμματα και σιγουρα γουσταρεις να ποσταρεις φιδακια με τη καθε ευκαιρια γιατι κανεις το χαβαλε σου ετσι...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Παντως Ιακοβε αν κρινω και απο  παραθεσεις που μου εχεις κανει κατα καιρους.. εχεις μια εμμονη οτι ο αλλος λεει ψεμματα και σιγουρα γουσταρεις να ποσταρεις φιδακια με τη καθε ευκαιρια γιατι κανεις το χαβαλε σου ετσι...

Χτυπημα κατω απο τη μεση ηταν αυτο τωρα τυπε. :S :S :S

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Χτυπημα κατω απο τη μεση ηταν αυτο τωρα τυπε. :S :S :S  :grin:

Οχι ρε τυπε αλλα οκ γουσταρεις τη φαση να κανεις παραθεσεις σιχαμερα ερπετα.. αυτο λεω..
Επειδη γουσταρεις ψαχνεις ευκαιρια οτι σου ακουγεται καπως να το βγαζεις φιδιά..

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.809
Πόντοι
3.057
Τυπε δηλαδη αν ανεβασει αυριο ενα βιντεακι που δειχνει οτι γαμαει αυτοματως αυτο σημαινει οτι οποια photo εχει ανεβασει εδω ειναι και αληθινη  :think: :S :S :S

Δηλαδη αν εσυ ανεβασεις αληθινη photo απο ενα call girl που οντως γαμησες και μετα ανεβασεις αλλη photo που δειχνει οτι γαμας την Sarlize Theron πρεπει να το καταπιουμε αμασητο  επειδη ανεβασες αληθινη photo πριν  :think: :S :S :S

Δεν υποστηριζει κανενας εδω μεσα οτι ο Lorentzo ειναι παρθενος και οτι δεν εχει γαμησει ποτε στην ζωη του, απλα αμφισβητειται οτι γαμαει τις κοπελες που ανεβαζει σε συγκεκριμενες photos.Καταλαβαινεις την διαφορα  :think:
Η photo που ειναι στο γραφειο πιστευω οτι ειναι μουφα , του ζητησα 2-3 πραγματακια πολυ απλα για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο και αυτος εβαλε photo απο καποια αλλη γκομενα που γαμησε καααααααααποια αλλη στιγμη πριν 5-10-15 χρονια .Χαιρω πολυ Iakovos  :S :S :S
Βίντεο με την τελευταία στο γραφείο λοιπόν και δεν μιλάει κανείς.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οχι ρε τυπε αλλα οκ γουσταρεις τη φαση να κανεις παραθεσεις σιχαμερα ερπετα.. αυτο λεω..
Επειδη γουσταρεις ψαχνεις ευκαιρια οτι σου ακουγεται καπως να το βγαζεις φιδιά..

Tυπε με ξεσκεπασες σε ολο το site. :S :S :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλως τον...αργησες ...Βρε Μαλακα  :2funny:  :s&m_1: αυτο το Εκανε Ο ιακωβος

Το δικο ειναι αυτο !!! :2funny:  :2funny:
Ναι το εκανε ο Ιακωβος. Δεν το ειχα προσεξει.... πασο....
Οποτε εσυ γαμας......  :uglystupid:
Ειπα ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσω, και θα σε αφησω να ζεις το όνειρο.....
Κανε ομως το χατηρι αυτων που στο ζητησαν, και βαλε την γκομενα να κρατα την εσπρεσο στα χερια της και στο ....γραφειο σου....  :2funny:
Α ρε γκαζοντενεκέ ξεγάνωτε :jerking: :jerking: :jerking: που θέλεις και γραφειο....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Απο την άλλη πλευρά....  Σ' ενα οποιοδηποτε ζακι (γιατι μονο για αυτο τον έχω ικανο)  δωσεις επιπλέον 5 ευρω , θα χώσει όχι ταπα, αλλα κουτσουρο στον κώλο της. Αυτα για την τάπα...

τυπε μονο ο λιλας ειναι ικανος να βαλει ολοκληρο κουτσουρο στη σουφρα του.να σεβομαστε τους στυλοβατες του σαϊτ  :grin: :grin: :grin: :knuppel:

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Τυπε δηλαδη αν ανεβασει αυριο ενα βιντεακι που δειχνει οτι γαμαει αυτοματως αυτο σημαινει οτι οποια photo εχει ανεβασει εδω ειναι και αληθινη  :think: :S :S :S

Δηλαδη αν εσυ ανεβασεις αληθινη photo απο ενα call girl που οντως γαμησες και μετα ανεβασεις αλλη photo που δειχνει οτι γαμας την Sarlize Theron πρεπει να το καταπιουμε αμασητο  επειδη ανεβασες αληθινη photo πριν  :think: :S :S :S

Δεν υποστηριζει κανενας εδω μεσα οτι ο Lorentzo ειναι παρθενος και οτι δεν εχει γαμησει ποτε στην ζωη του, απλα αμφισβητειται οτι γαμαει τις κοπελες που ανεβαζει σε συγκεκριμενες photos.Καταλαβαινεις την διαφορα  :think:
Η photo που ειναι στο γραφειο πιστευω οτι ειναι μουφα , του ζητησα 2-3 πραγματακια πολυ απλα για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο και αυτος εβαλε photo απο καποια αλλη γκομενα που γαμησε καααααααααποια αλλη στιγμη πριν 5-10-15 χρονια .Χαιρω πολυ Iakovos  :S :S :S

Ρε Τυπε......Το γραφω ολοκαθαρα στο 1ο Ποστ....Παλιες και Νεες φωτογραφιες !!!Αυτες απο το γραφειο ειναι ΠΑΛΙΕΣ ,και το γραμματεας ειναι σε (),,τρόπος του λέγειν δηλαδη !!Επισεις δεν ειναι <διαφορα γκομενακια> ειναι 1 γκομενακι ,το ιδιο...μα καλα  :uglystupid: με αμφισβητείς χωρις να εχεις διαβασει καν το 1ο ποστ  :jerking:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ντάξει ρε Λορέτζο εισαι γαμίκουλας σε πιστευουμε, θα φτιάξω ενα σαιτ gamikoules.com και θα σε κάνω πρώτη μούρη εκει πέρα..

Εντωμεταξύ εισαι σε σαιτ που ολοι ψάχνουν πουτανες και εσυ κάνεις σχολια του τυπου δε πληρωνω να γαμίσω και μας κάνεις το κοκκορα... νταξει σε πιστεύουμε τι ψαχνεις τώρα χειροκροτητές;

:animatedballs:

Συνημμένα

• λορετζος.jpg
    λορετζος.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom