iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Φίλε Λορεντζο καλησπέρα! Νομίζω ενα βίντεάκι με εσενα και το γκομενάκι με μάσκες φυσικα και εσυ να φωνάζεις τι σου κανει ο Λορεντζο καυλα μου και άλλες τέτοιες ομορφιές, πρέπει να το σκάσεις. Ετσι θα κλείσεις πολλά στόματα και θα αποκτήσεις νέους φάν και εγω μέσα σε αυτούς. Τωρα με τις φώτο θα βρεθούν πολλοι να τις αμφισβητήσουν. Κάνε το βίντεάκι και κάντους όλους πουτανάκια σου!!!
Τυπε δηλαδη αν ανεβασει αυριο ενα βιντεακι που δειχνει οτι γαμαει αυτοματως αυτο σημαινει οτι οποια photo εχει ανεβασει εδω ειναι και αληθινη :S :S :S
Δηλαδη αν εσυ ανεβασεις αληθινη photo απο ενα call girl που οντως γαμησες και μετα ανεβασεις αλλη photo που δειχνει οτι γαμας την Sarlize Theron πρεπει να το καταπιουμε αμασητο επειδη ανεβασες αληθινη photo πριν :S :S :S
Δεν υποστηριζει κανενας εδω μεσα οτι ο Lorentzo ειναι παρθενος και οτι δεν εχει γαμησει ποτε στην ζωη του, απλα αμφισβητειται οτι γαμαει τις κοπελες που ανεβαζει σε συγκεκριμενες photos.Καταλαβαινεις την διαφορα
Η photo που ειναι στο γραφειο πιστευω οτι ειναι μουφα , του ζητησα 2-3 πραγματακια πολυ απλα για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο και αυτος εβαλε photo απο καποια αλλη γκομενα που γαμησε καααααααααποια αλλη στιγμη πριν 5-10-15 χρονια .Χαιρω πολυ Iakovos :S :S :S