Νέα

O Lorentzo και η .... ( Γραμματέας ) του !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panta4fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 729
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
φιλε μερικες σελιδες  πριν ενας βρηκε φωτο  με την ιδια γκομενα απο αλλου..
το  αφησες ασχολιαστο αυτο .. .  :S

Ρε φιλε για ονομα....ιδιο φοντο (εξοχη ) ναι..μοιαζουν στο σωμα και στο μαλλι αλλα δεν ειναι ιδιες !!θα εβαζα ποτε φωτο με πρόσωπο  :rolleyes:

Συνημμένα

• x.jpg
    x.jpg
    298,1 KB · Εμφανίσεις: 53

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Ενταξει, αυτο ακομα και να το πιστευεις δεν επρεπε να το πεις. Εγω δεν πιστευω παντως οτι ειναι η γραμματεας του...........για την καθαριστρια την κοβω.
αν ηταν καθαριστρια θα του μαζευε τα καποτια

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Τοταλ ή αγελαδιτσα ??ειναι καλυτερο αποδεικτικο απο την εσπρεσσο της Τριτης ??

κοιταξε.... εμενα με επεισες με την εσπρεσσο!!

επειδη ομως δεν γνωριζω απο φωτοσοπ θα θελα περισσοτερες φωτο απο την μουναρα για να ξαναδω και να ξανακρινω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

επειδη ομως δεν γνωριζω απο φωτοσοπ θα θελα περισσοτερες φωτο απο την μουναρα για να ξαναδω και να ξανακρινω
εγω πιστευω οτι πρεπει η γκομενα να ειναι αληθινη...
και οτι η εσπρεσσο ειναι φωτοσοπια...
:headbaning1:

OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6

Αυτη σου κανει ??

Συνημμένα

• IMG_20170409_095312.jpg
    IMG_20170409_095312.jpg
    123,6 KB · Εμφανίσεις: 41

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τυπε ,στο χωριό που είναι τώρα,ποιος την έβγαλε φώτο?Ιακώβος ρουλς

Γιατι εσύ πίστεψες ότι το λορετζο έχει γκόμενα. :2funny: :2funny: :2funny:
Ενα απλο τεστ αμα κάνεις το βρήσκεις... Ετσι για να μη λετε οτι είναι εξπερ στο φωτοσοπ.
Δειτε σε μεγενθυση την ανάλυση  απο το κορμί της γραμματέως, και την αναλυση της εφημεριδος που έκανε κοπυ-παστε διπλα (σωστα το έγραψα, ζωντόβολο... αυτην την εκφραση χρησιμοποιει και ολόκληρος υπουργος)... :2funny: :2funny:
Για να μη νομιζετε ότι εκανα κανα τρικ, απλα καντε μεγενθυση οσο μπορειτε την "πρωτοτυπη" και θα καταλαβετε τι εννοω.
Αρα και στο φωτοσοπ ειναι ανικανος.....
Απο την άλλη πλευρά....  Σ' ενα οποιοδηποτε ζακι (γιατι μονο για αυτο τον έχω ικανο)  δωσεις επιπλέον 5 ευρω , θα χώσει όχι ταπα, αλλα κουτσουρο στον κώλο της. Αυτα για την τάπα...
Οσο για το γραφείο......  :2funny: :2funny: :2funny: (για τα χαιβάνια που πίστεψαν ότι αυτο το ναυάγιο μπορει να έχει γραφείο και γραμματέα), αυριο που θα πάει να βάλει την αυριανή εσπρεσο, να μη ξεχάσει να αφαιρέσει το μανταλάκι που την είχε κρεμασμενη ο περιπτεράς.....
Και τέλος....
αμαρτία έιναι....
εγω δεν το ξαναενοχλώ το λορετζο....
Αφήστε το το ζωντόβολο να ονειρεύεται  γραμματείς και γραφεία....
Μη του χαλατε το όνειρο.....

Συνημμένα

• fidemporas.jpg
    fidemporas.jpg
    278,2 KB · Εμφανίσεις: 51

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Τυπε,είναι πολύ δύσκολο να βγάλει μια φώτο τώρα και να κρατάει στα χέρια της μια γαμωεφημεριδα?Είτε με κανον ,είτε με νικον,είτε με γαμωκινητο.Αν δεν είσαι μαζί της,ας την βγάλει άλλος.Ειτε με την τάπα,είτε χωρίς.  :takethis: Δεν πρόλαβα να σε ψηφίσω και στον πινοκιο  :think: :think:

OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Ενα απλο τεστ αμα κάνεις το βρήσκεις... Ετσι για να μη λετε οτι είναι εξπερ στο φωτοσοπ.
Δειτε σε μεγενθυση την ανάλυση  απο το κορμί της γραμματέως, και την αναλυση της εφημεριδος που έκανε κοπυ-παστε διπλα (σωστα το έγραψα, ζωντόβολο... αυτην την εκφραση χρησιμοποιει και ολόκληρος υπουργος)... :2funny: :2funny:
Για να μη νομιζετε ότι εκανα κανα τρικ, απλα καντε μεγενθυση οσο μπορειτε την "πρωτοτυπη" και θα καταλαβετε τι εννοω.
Απο την άλλη πλευρά....  Σ' ενα οποιοδηποτε ζακι (γιατι μονο για αυτο τον έχω ικανο)  δωσεις επιπλέον 5 ευρω , θα χώσει όχι ταπα, αλλα κουτσουρο στον κώλο της. Αυτα για την τάπα...
Οσο για το γραφείο......  :2funny: :2funny: :2funny: (για τα χαιβάνια που πίστεψαν ότι αυτο το ναυάγιο μπορει να έχει γραφείο και γραμματέα), αυριο που θα πάει να βάλει την αυριανή εσπρεσο, να μη ξεχάσει να αφαιρέσει το μανταλάκι που την είχε κρεμασμενη ο περιπτεράς.....
Και τέλος....
αμαρτία έιναι....

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλως τον...αργησες ...Βρε Μαλακα  :2funny:  :s&m_1: αυτο το Εκανε Ο ιακωβος

Το δικο ειναι αυτο !!! :2funny:  :2funny:

Συνημμένα

• lklk.jpg
    lklk.jpg
    251,5 KB · Εμφανίσεις: 34

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.809
Πόντοι
3.057
Φίλε Λορεντζο καλησπέρα! Νομίζω ενα βίντεάκι με εσενα και το γκομενάκι με μάσκες φυσικα και εσυ να φωνάζεις τι σου κανει ο Λορεντζο καυλα μου και άλλες τέτοιες ομορφιές, πρέπει να το σκάσεις. Ετσι θα κλείσεις πολλά στόματα και θα αποκτήσεις νέους φάν και εγω μέσα σε αυτούς. Τωρα με τις φώτο θα βρεθούν πολλοι να τις αμφισβητήσουν. Κάνε το βίντεάκι και κάντους όλους πουτανάκια σου!!! :fuck2: :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Και τέλος....
αμαρτία έιναι....

Τυπε η εφημεριδα εχει υποστεί blur effect απο εμενα. :S :S :S :grin:

OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Ενα φωτομονταζ  :2funny: απο αλλο κονσεπτ  :heavymetalbig: !!

την εχω ξαναποσταρει και αλλου !! :happy:

Συνημμένα

• IMG_20170122_145031 - Αντίγραφο.jpg
    IMG_20170122_145031 - Αντίγραφο.jpg
    124 KB · Εμφανίσεις: 63
OP
OP
panta4fan

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Φίλε Λορεντζο καλησπέρα! Νομίζω ενα βίντεάκι με εσενα και το γκομενάκι με μάσκες φυσικα και εσυ να φωνάζεις τι σου κανει ο Λορεντζο καυλα μου και άλλες τέτοιες ομορφιές, πρέπει να το σκάσεις. Ετσι θα κλείσεις πολλά στόματα και θα αποκτήσεις νέους φάν και εγω μέσα σε αυτούς. Τωρα με τις φώτο θα βρεθούν πολλοι να τις αμφισβητήσουν. Κάνε το βίντεάκι και κάντους όλους πουτανάκια σου!!! :fuck2: :hi:

:woldman: Φιλε οσο με αμφισβητουν χωρις αποδειξης του τσιμπουκωνο συνεχεια  :pipa2: γιατι εχω εναν υπολογιστη υλικο ,Επισεις ασχολουνται μαζι μου και με κανουν φιρμα !! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom