Επισκέπτης
εκ νεου κωλοτουμπα & αποπροσανατολισμος της συζητησης σε αλλα θεματα..Aγαπητε Τζων ΜακΛαιην της Ελλαδας, εσυ εισαι αυτος που κανεις τις ασχετες ερωτησεις!
Τι σχεση εχει η παραβαση, με την εθνικοτητα οσων λαδωνονται?Γιατι δε ρωτας τι εθνικοτητας ειναι τα εργοστασια που κατασκευαζουν τα οπλα, ή τι μαρκα ειναι τα αυτοκονητα που τα μεταφερουν? Προφανως δεν εχεις ακουσει τιποτα, εσυ που γυρνας στην πιατσα για συμμοριες, ή για μαφιες διαφόρων εθνικοτητων! Μηπως η ταδε ανατολικη μαφια εχει αφεντικο Ελληνα?
Δεν ειπα ποτε οτι τα οπλα και τα ναρκωτικα εμφανιστηκαν ξαφνικα μαζι με τους αλλοδαπους! Αυτο που ειπα και δε νομιζω να το αμφισβητει κανενας ειναι πως το φαινομενο παρουσιασε τρομερη εξαρση με την εισοδο εκατομμυριων ανελεγχτων αλλοδαπων!
Οσο για τα κονε που λες, εγω δεν χρειαζομαι οπλα για να στηριξω τις θεσεις μου!
Εσυ και ο υπερποντικας, εσυ ιδιως που μου εκανες και κυρρηγμα περι ανθρωπιας, μαλλον στα πλαισια της αγαπης σας για τον συνανθρωπο πρεπει να ξαπλωσετε μερικους αντιφρονουντες ή μερικους δημοσιους υπαλληλους ( συμβολα της κακης εξουσιας) αλλα εξισου μεροκαματιαρηδες οικογενειαρχες, για να ακουστουν οι ουτοπικες θεσεις σας!
Δυστυχως, καποιοι πιστευετε οτι ενας ραμπο η ενας τζων μακ λαιην θα λυσει τα προβληματα!
Σε προκαλω λοιπον να μου πεις εστω μια περιπτωση παγκοσμια, που η "λαϊκη επανασταση" ή το αντάρτικο πόλεων, ΕΛΥΣΕ ποτε καποιο μεγαλο κοινωνικο προβλημα ή ανέτρεψε μια εξουσια!
Δυστυχως, ιστορικα, τα καθεστωτα πεφτουν μονο αν συγκλινουν 2 τουλαχιστο απο τους παρακατω παραγοντες!
1. Μισαλλοδοξια
2. Παρακμη
3. Εξωτερικα συμφεροντα!
Ολα τα αλλα περι επαναστασεων, ανταρτικων, αναρχιας, επαναστασεων κ.λ.π. ειναι κολοκυθια τουμπανα! Ουτε σεναρια για ταινιες του Χολυγουντ δεν κανουνε!
τραγουδα μονος σου..
εισαι αξιολυπητος..
δεν εχει υπαρξει ποσταρισμα μου,που να εχεις απαντησει επι της ουσιας(σε ολα τα θρεντς)..
γνωστη μεθοδολογια των αμφιθεατρων & των εκκολαπτομενων επαγγελματιων πολιτικων..
τραβα μαλακισου με τον ΠΠ που πασχετε απο το ιδιο συνδρομο..