Νέα

Ο ΛΑ.Ο.Σ πρωτοπόρος στα Εθνικά Θέματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Βεβαια, καποιος πρεπει να πουλα τα παρανομα cd, τα οπλα την πρεζα, να διακινει γυναικες κ.λ.π. Οι ευρωπαιοι θα τα κανουν αυτα?

Δηλαδη αν δεν ερχοταν οι μεταναστες δεν θα υπηρχαν ναρκωτικα, οπλα κλπ. θα ζουσαμε σε ενα κοσμο πιο αθωο και απο αυτο των teletubbies. Μιας που ανεφερες και την διακινηση γυναικων, γιατι το γραφεις σε αυτο forum? Οι ρωσιδες εχουν αρχαιοελληνικα γονιδια φανταζομαι.

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
παντως ο ελληνικος λαος ΔΕΝ θα αφησειτα "πακια" να τολμησουν να πλησιασουν σε εκλογικο κεντρο για να ψηφισουν... θα γινουν φασαριες

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
θα πεσουν ντοματες με ξυραφια αν κανει κανενα "πακι" να παει να ψηφισει!

Επισκέπτης
Aυτό το ΛΑΟΣ πάντως πολύ σας γκαυλώνει μερικούς!!!  :dancing:
Xυνετέ :cum: κιόλας;! :cheesy: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Bγήκε στο δελτίο Ειδήσεων του Σπύρου Χατζάρα στο Κανάλι BLUE SKYστις 7-11-09 o Αδωνίς Γεωργιάδης με την ιδιότητα του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και ανέφερε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ βλέποντας τις θέσεις της Κυβέρνησης Παπανδρέου στα Εθνικά θέματα αλλά και την πρόθεση της Κυβέρνησης για ψήφο στους Μετανάστες δεν θα στηρίξει Κάρολο Παπούλια με σκοπό να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και να αποφασίσει τι θέλει τελικά ο ίδιος ο λαός για τα μεγάλα αυτά θέματα....

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ήταν ότι την στιγμή που ο Αδωνίς έλεγε τις θέσεις του Κόμματος στο στούντιο του ΚΑΝΑΛΙΟΥ ήταν και ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ( ξέρετε ο Παπαθεμελής).....και ρωτάει ο Χατζάρας τον ΣΤΕΛΙΟ

"Κύριε Πρόεδρε, τι λέτε για το θέμα;"

Στέλιος......"οι εκλογές πρέπει να γίνονται ανά 4 χρόνια"

Χατζάρας....."Πρόεδρε, μην είστε τόσο συνταγματικός. Πάει να γίνει η Ελλάδα Πακιστάν"

....και ο Στέλιος δεν απάντησε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την ιδία θέση επανέλαβε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ζήτησε τους δυο υποψήφιους της ΝΔ να τοποθετηθουν και μαζί με αυτόν να φρενάρουν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος.

Ανακοίνωση τύπου έβγαλε και το κόμμα που μπορεί να την δει οποιοσδήποτε στο
Μέχρι τώρα ο Αντωνακης ο Σαμαράς ( ξέρετε αυτόν που υποστηρίζει το Hellas Orthodoxy  kai εχει βάλει banner που καλεί τους Εθνικιστές να πάνε να τον ψηφίσουν  διότι αυτοί κυρίως διαβάζουν το blog) απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου.....στηρίζοντας την νομιμοποίηση των Ξένων!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σου ρε υπερπατριώτη! Εθνικόφρονα! Γνήσιε Έλληνα! Ακόμα κάνα-δυο σαν κι εσένα νάχαμε, θάχαμε ξανασυστήσει και τη βυζαντινή αυτοκρατορία και τις κτήσεις του Μεγαλέξαντρου!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αλοιμονο μας αν ατομα οπωσ ο καρατζαφερης και κομματα οπως το λαος καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στην ελλαδα.....οχι οτι και οι αλλοι ειναι καλλιτεροι....

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αλοιμονο μας αν ατομα οπωσ ο καρατζαφερης και κομματα οπως το λαος καθοριζουν τις πολιτικες εξελιξεις στην ελλαδα.....οχι οτι και οι αλλοι ειναι καλλιτεροι....

το κομα ΛΑΟΣ το ψηφισαν ελληνες πολιτες μεσω δημοκρατικων διαδικασιων....οσοι δεν μπορειται να το αντεξετε αυτο το γεγονος...κυνδινευετε να χαρακτηριστητε φασιστες

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δηλαδη αν δεν ερχοταν οι μεταναστες δεν θα υπηρχαν ναρκωτικα, οπλα κλπ. θα ζουσαμε σε ενα κοσμο πιο αθωο και απο αυτο των teletubbies. Μιας που ανεφερες και την διακινηση γυναικων, γιατι το γραφεις σε αυτο forum? Οι ρωσιδες εχουν αρχαιοελληνικα γονιδια φανταζομαι.
Ας παρουμε λοιπον το παραδειγμα της Ελλαδας.....
Πριν απο 10 -15 χρονια, ποσο ευκολο ητανε να βρεις να αγορασεις οπλα, πρεζα κ.λ.π.?
Το τελευταιο διαστημα μονο μαγαζια που δεν εχουνε φιαξει για να τα πουλανε! Μια βολτα στην ομονοια θα σε πεισει!
Με τις ρωσσιδες λιγα! χαχαχα

Επισκέπτης
μπιχλα πακιστανος σου εχει κανει την σουφρα ταληρα & σκουζεις???

Επισκέπτης
μεμο συνεχιζεις να ρεταρεις θετοντας μαλακισμενα ερωτηματα..
η πρεζα αρχισε να πουλιεται σε ΟΛΗ την Αθηνα απο το 78-79..
τοτε μαλιστα ηταν & καθαροτερη αφου επρεπε να δημιουργηθει πελατεια & ως εκ τουτου οι νεοι να σταματησουν να ασχολουνται με την πολιτικη..
οπλα δεν εχω δει να πουλιουνται καπου συγκεκριμμενα..
μηπως μπορεις να μου κανεις κανα κονε(με το αζημιωτο)γιατι χρειαζομαι μερικα φρεσκα???
ερωτηση κρισεως..
ας υποθεσουμε οτι οντως οι μεταναστες διακινουν οπλα-ναρκωτικα & οτι αλλο σου καυλωνει..
τι εθνικοτητας ειναι τα αφεντικα τους???
ποιος τελικα τα διακινει???
ποιος κανει τα στραβα ματια με το αναλογο παντα μεροκαματο???
παλι εισαι αδιαβαστος..
παλι γραφεις αλλα αντι αλλων σε σχεση με το θρεντ..
παλι προσπαθειτε να καλλιεργησετε την ξενοφοβια στους νοικοκυραιους μηπως & τσιμπησει καποιος αγραμματος κακομοιρης..
με λιγα λογια εισαστε ΓΤΠ..
συνεχισε να μιλας με τον ΠΠ που εχει πανω κατω τις ιδιες αγγυλωσεις με εσας..
Υ.Γ πολλες αγνωστες λεξεις για τις αμοιβαδες τυπου μπιχλα-υρετ-αναλυστ..τραβα τους μια μεταφραση με pm,καντους κανα σεμιναριο & μετα παρτε φορα ολοι μαζι να μου γραψετε τις παπαριες σας..

Επισκέπτης
Τερυ γερα αγορι μου,ο προεδρος θα σε αποκαταστησει και σενα οπως και τους υπολοιπους κολαουζους του.

ΥΓ μεμο θελω και εγω το κονε σου για γκανια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άρε και να βγει ο Αντωνάκης ο Σαμαράς.
Θα τους το κλείσει το μαγαζί.

Επισκέπτης
Τερυ γερα αγορι μου,ο προεδρος θα σε αποκαταστησει και σενα οπως και τους υπολοιπους κολαουζους του.

ΥΓ μεμο θελω και εγω το κονε σου για γκανια.
χιλια χρονια να ζησει ο συντροφος..
http://[URL unfurl="true"]www.tvxs.gr/images/stories_photos/025000_025999/025682_0911101310.jpg[/img[/URL]]
Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ γιορτάζει τα 90ά του γενέθλια

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, ο πατέρας του γνωστού ρωσικού αυτόματου όπλου που γιορτάζει σήμερα τα 90ά του γενέθλια, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, που εργάζεται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, πηγαίνει για κυνήγι και για ψάρεμα, δηλώνει σε συνέντευξή του στην Rossiisskaia Gazeta.

«Για μένα, η εργασία ήταν πάντοτε το καλύτερο φάρμακο. Εργάζομαι τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Το γραφείο μου βρίσκεται στο κέντρο σχεδιασμού και μελέτης των όπλων που εργάσθηκα σε όλη μου τη ζωή» στο εργοστάσιο Ijmach, στο Ιζέσκ στα Ουράλια. Στον ελεύθερο χρόνο «μου αρέσει να πηγαίνω στο δάσος και για ψάρεμα. Αυτό μου δίνει δύναμη», δηλώνει ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, ο οποίος συνεχίζει να συμμετέχει σε εκθέσεις όπλων στο εξωτερικό.

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ θεωρείται ήρωας στη Ρωσία για τη δημιουργία του AK 47, που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σε ερώτηση εάν έχει μετανιώσει για κάτι και για το τι θα έκανε εάν άρχιζε από την αρχή τη ζωή του, απαντά: «Φυσικά και υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει, όπως όλοι. Αλλά μπορώ να σας πω αυτό: εάν ξανάρχιζα, δεν θα ζούσα διαφορετικά απ΄ό,τι σήμερα».

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ ζει εδώ και χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Ιζέσκ. Τα εκατομμύρια καλάσνικοφ που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο δεν του έχουν αποφέρει σχεδόν τίποτε, αφού στον στρατιωτικό τομέα στη Ρωσία δεν κατοχυρώνονται δικαιώματα ευρεσιτεχνίας και οι δημιουργοί δεν λαμβάνουν ποσοστά αντίστοιχα με τον όγκο της παραγωγής.

«Είμαι 90 ετών και αισθάνομαι ευτυχής. Αλλά έχω πάντα ένα όνειρο. Όχι για μένα, αλλά για τη χώρα μου. Θα ήθελα μια ηθική αναγέννηση για να βελτιωθεί το επίπεδο του πολιτισμού και για να γίνουν καλύτεροι οι άνθρωποι», λέει.
[URL unfurl="true"]http://www.tvxs.gr/v25682[/URL]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μεμο συνεχιζεις να ρεταρεις θετοντας μαλακισμενα ερωτηματα..
η πρεζα αρχισε να πουλιεται σε ΟΛΗ την Αθηνα απο το 78-79..
τοτε μαλιστα ηταν & καθαροτερη αφου επρεπε να δημιουργηθει πελατεια & ως εκ τουτου οι νεοι να σταματησουν να ασχολουνται με την πολιτικη..
οπλα δεν εχω δει να πουλιουνται καπου συγκεκριμμενα..
μηπως μπορεις να μου κανεις κανα κονε(με το αζημιωτο)γιατι χρειαζομαι μερικα φρεσκα???
ερωτηση κρισεως..
ας υποθεσουμε οτι οντως οι μεταναστες διακινουν οπλα-ναρκωτικα & οτι αλλο σου καυλωνει..
τι εθνικοτητας ειναι τα αφεντικα τους???
ποιος τελικα τα διακινει???
ποιος κανει τα στραβα ματια με το αναλογο παντα μεροκαματο???
παλι εισαι αδιαβαστος..
παλι γραφεις αλλα αντι αλλων σε σχεση με το θρεντ..
παλι προσπαθειτε να καλλιεργησετε την ξενοφοβια στους νοικοκυραιους μηπως & τσιμπησει καποιος αγραμματος κακομοιρης..
με λιγα λογια εισαστε ΓΤΠ..
συνεχισε να μιλας με τον ΠΠ που εχει πανω κατω τις ιδιες αγγυλωσεις με εσας..
Υ.Γ πολλες αγνωστες λεξεις για τις αμοιβαδες τυπου μπιχλα-υρετ-αναλυστ..τραβα τους μια μεταφραση με pm,καντους κανα σεμιναριο & μετα παρτε φορα ολοι μαζι να μου γραψετε τις παπαριες σας..
Aγαπητε Τζων ΜακΛαιην της Ελλαδας, εσυ εισαι αυτος που κανεις τις ασχετες ερωτησεις!
Τι σχεση εχει η παραβαση, με την εθνικοτητα οσων λαδωνονται?Γιατι δε ρωτας τι εθνικοτητας ειναι τα εργοστασια που κατασκευαζουν τα οπλα, ή τι μαρκα ειναι τα αυτοκονητα που τα μεταφερουν? Προφανως δεν εχεις ακουσει τιποτα, εσυ που γυρνας στην πιατσα για συμμοριες, ή για μαφιες διαφόρων εθνικοτητων! Μηπως η ταδε ανατολικη μαφια εχει αφεντικο Ελληνα?
Δεν ειπα ποτε οτι τα οπλα και τα ναρκωτικα εμφανιστηκαν ξαφνικα μαζι με τους αλλοδαπους! Αυτο που ειπα και δε νομιζω να το αμφισβητει κανενας ειναι πως το φαινομενο παρουσιασε τρομερη εξαρση με την εισοδο εκατομμυριων ανελεγχτων αλλοδαπων!

Οσο για τα κονε που λες, εγω δεν χρειαζομαι οπλα για να στηριξω τις θεσεις μου!

Εσυ και ο υπερποντικας, εσυ ιδιως που μου εκανες και κυρρηγμα περι ανθρωπιας, μαλλον στα πλαισια της αγαπης σας για τον συνανθρωπο πρεπει να ξαπλωσετε μερικους αντιφρονουντες ή μερικους δημοσιους υπαλληλους ( συμβολα της κακης εξουσιας) αλλα εξισου μεροκαματιαρηδες οικογενειαρχες, για να ακουστουν οι ουτοπικες θεσεις σας!

Δυστυχως, καποιοι πιστευετε οτι ενας ραμπο η ενας τζων μακ λαιην θα λυσει τα προβληματα!
Σε προκαλω λοιπον να μου πεις εστω μια περιπτωση παγκοσμια, που η "λαϊκη επανασταση" ή το αντάρτικο πόλεων, ΕΛΥΣΕ ποτε καποιο μεγαλο κοινωνικο προβλημα ή ανέτρεψε μια εξουσια!

Δυστυχως, ιστορικα, τα καθεστωτα πεφτουν μονο αν συγκλινουν 2 τουλαχιστο απο τους παρακατω παραγοντες!
1. Μισαλλοδοξια
2. Παρακμη
3. Εξωτερικα συμφεροντα!

Ολα τα αλλα περι επαναστασεων, ανταρτικων, αναρχιας, επαναστασεων κ.λ.π. ειναι κολοκυθια τουμπανα! Ουτε σεναρια για ταινιες του Χολυγουντ δεν κανουνε!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Άρε και να βγει ο Αντωνάκης ο Σαμαράς.
Θα τους το κλείσει το μαγαζί.

μΕΤΑ την χθεσινη συνεντευξη του Αντωνακη ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ που σαφως ειναι υπερ συνθετης ονομασιας στο θεμα στο Σκοπιων αυτο το ενδεχομενο αποκλειεται να γινει....θα συζυτουσα ενα τετοιο σεναριο εαν ο σαμαρας κραταγε την θεση που ειχε το 93 και ελεγε καμια ονομασια με το ονομα μακεδονια...οποτε οπως καταλαβαινεις...και αλλες ψηφους θα παρει ο ΛΑ.Ο.Σ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom