rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.223
- Πόντοι
- 12.946
ΣΚ δε δουλεύουνεΑκόμα να σου φέρει την στολή το καθαριστήριο;
ΣΚ δε δουλεύουνεΑκόμα να σου φέρει την στολή το καθαριστήριο;
Όλο δικαιολογίες ξέρουν να λένε.ΣΚ δε δουλεύουνε
Αυτά είναι λεπτομέρειες, θα κατεβάσω άλλη φώτο από γουγλέ.Όλο δικαιολογίες ξέρουν να λένε.
Τέλος πάντων, αύριο θα σου στείλω με τη γραμματέα μου, δύο στολές, να έχεις να συναλλάζεις.
Πάντως μην βάλεις πάλι κανένα τρίκοχο. Το πολύ πολύ τα μετάλλια να φαίνονται. Ξέρεις , μην είσαι σαν τον Elvis, πολύ πλουμιστόςΣΚ δε δουλεύουνε
Κάτι σαν τον Στρατηγό Δεκαβάλα;Πάντως μην βάλεις πάλι κανένα τρίκοχο. Το πολύ πολύ τα μετάλλια να φαίνονται. Ξέρεις , μην είσαι σαν τον Elvis, πολύ πλουμιστός
Θέλω και καπέλο το μεγάλο το τρίγωνο σαν του ΝαπολέωνΚάτι σαν τον Στρατηγό Δεκαβάλα;
Το σοβαρό θέμα είναι αν θα βρει μελαχρινή γκόμενα ο μπλιζαράης (πριν κόψουμε φλέβες)
Ναι ρε παιδί μου , με την περασμένη στολή ήθελα να πω Ρόντρι και σκεφτόμουν Κόδριγκτον. Έλεγα να γίνει λίγο πιο απλός για να μην μας βγει το όνομα , ο ένας πράσινα κοστούμια, ο άλλος τρίκοχο και κορδέλα και τώρα θέλει να γίνει ο Ναπολέων της θαλάσσης. Τι να πεις;Κάτι σαν τον Στρατηγό Δεκαβάλα;
Εδώ κολλήσαμε? οι άλλοι που λένε ότι είναι 4.500 χρονών δηλαδή δε σε πείραξεΝαι ρε παιδί μου , με την περασμένη στολή ήθελα να πω Ρόντρι και σκεφτόμουν Κόδριγκτον. Έλεγα να γίνει λίγο πιο απλός για να μην μας βγει το όνομα , ο ένας πράσινα κοστούμια, ο άλλος τρίκοχο και κορδέλα και τώρα θέλει να γίνει ο Ναπολέων της θαλάσσης. Τι να πεις;
Εγώ, Καπετάνιε, φοράω πράσινα γιατί το δολάριο λέγεται και πράσινο νόμισμα.Ναι ρε παιδί μου , με την περασμένη στολή ήθελα να πω Ρόντρι και σκεφτόμουν Κόδριγκτον. Έλεγα να γίνει λίγο πιο απλός για να μην μας βγει το όνομα , ο ένας πράσινα κοστούμια, ο άλλος τρίκοχο και κορδέλα και τώρα θέλει να γίνει ο Ναπολέων της θαλάσσης. Τι να πεις;
Εδώ κολλήσαμε? οι άλλοι που λένε ότι είναι 4.500 χρονών δηλαδή δε σε πείραξε
Εντάξει ρε παιδιά, δεν είπαμε και τίποτα. Φορέστε ό,τι θέλετε, σιγά. Θα νομίζουν ότι είναι κουστούμια που σχεδίασε ο King οπότε κανένα πρόβλημα.Εγώ, Καπετάνιε, φοράω πράσινα γιατί το δολάριο λέγεται και πράσινο νόμισμα.
Πού είναι το κακό;