trelozitianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια συγγνωμη που ρωταω, εχω φαει τον κοσμο για το υποτιθεμενο βιντεο με την λιολιου και δεν μπορω να το βρω... αν καποιος μυστης να το πασαρει παρακαλω
Έχε γίνει χαμός με αυτό το βίντεο.ρε παιδια συγγνωμη που ρωταω, εχω φαει τον κοσμο για το υποτιθεμενο βιντεο με την λιολιου και δεν μπορω να το βρω... αν καποιος μυστης να το πασαρει παρακαλω
Στείλτε πμ στον @Aristarxos dj και σεις.Έως τότε όμως μήπως έχετε μία αδύνατη μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Κι εγώ που έχω γάτα, όλο να τρώει θέλει.. Θα δοκιμάσω να τις βάλω να ακούσει τραγούδια να δω πως θα αντιδράσειΚάποιος εδώ μέσα έλεγε παλιά, για κάτι ωραία ελληνικά τραγούδια που βάζαμε στο ράδιοbou, ότι βάζει πρώτα τη γάτα του να τα ακούει και αν δε φύγει, τα ακούει κι εκείνος...
Σίγουρα θα της αρέσουν αυτά τα τσιλάουτ που βάζεις αλλά θα αγριέψει με σκυλαδικα και χέβι μέταλ.Κι εγώ που έχω γάτα, όλο να τρώει θέλει.. Θα δοκιμάσω να τις βάλω να ακούσει τραγούδια να δω πως θα αντιδράσει
Μήπως υπάρχει και το βίδεο με την Βίρνα?Έχε γίνει χαμός με αυτό το βίντεο.
Στείλε πμ στον @Aristarxos dj . Είχε πει ότι του το είχε στείλει κάποιος (δε θυμάμαι ποιος) αλλά εμένα δε με ενδιέφερε τότε και δεν του το ζήτησα.
Με την πολλή δουλειά χάνω την σημαντική επικαιρότητα. Ποιες είναι αυτές ; Η Λιόλιου και η Βίρνα; Τηλεφωνάκι έχουμε;Μήπως υπάρχει και το βίδεο με την Βίρνα?
Στείλε το μου.
Ευχαριστώ.
Καλά δεν ξέρεις την Βίρνα? αυτή που ρωτούσε ο Γιάγκος τι εννοείς Βίρνα, μίλα ξεκάθαρα...Με την πολλή δουλειά χάνω την σημαντική επικαιρότητα. Ποιες είναι αυτές ; Η Λιόλιου και η Βίρνα; Τηλεφωνάκι έχουμε;
Την έχω δει στο θέατρο τη Βίρνα άλλα χωρίς το καλό σενάριο και τη σκηνοθεσία της Λάμψης, δεν έλαμπε...Καλά δεν ξέρεις την Βίρνα? αυτή που ρωτούσε ο Γιάγκος τι εννοείς Βίρνα, μίλα ξεκάθαρα
Εντάξει ο Φώσκολος έκανε υπερπαραγωγές, από την εποχή του Συνταγματάρχη Βαρτάνη.Την έχω δει στο θέατρο τη Βίρνα άλλα χωρίς το καλό σενάριο και τη σκηνοθεσία της Λάμψης, δεν έλαμπε...
Στα γραφεία του μπαμπά δεν έχει μελαχρινές?Στείλτε πμ στον @Aristarxos dj και σεις.
Είχε πει ότι έβλεπε κάτι μελαχρινά γκομενάκια στη Μαύρης Πέτρας.