masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.399
- Πόντοι
- 496
Το λες και κατάντια....Φτάσαμε και στην 100στή σελίδα, για να δούμε τι θα κεράσει![]()
Το λες και κατάντια....Φτάσαμε και στην 100στή σελίδα, για να δούμε τι θα κεράσει![]()
Θα κεράσω στιγμιότυπο από το πραγματικό κέρασμα όταν φτάσουμε στις 1000 σελίδεςΦτάσαμε και στην 100στή σελίδα, για να δούμε τι θα κεράσει![]()
Άρχοντας ο ΩρίωνΘα κεράσω στιγμιότυπο από το πραγματικό κέρασμα όταν φτάσουμε στις 1000 σελίδες
![]()
Με τους φίλους, είμαι άπλας.Άρχοντας ο Ωρίων![]()
Και δεν ήθελε και ματσακόνι! O tempora o moresΚανονικά έπρεπε να ανοίξουμε και ένα νήμα που πήγε ο @Aristarxos dj ,
και με σοβαρή ψηφοφορία, όχι σαν κι αυτή που έβαλε ο blizardeye.
Τώρα δεν γνωρίζω άμα μας το σβήσουν αλλά εδώ άνοιξε άλλος για εργαλιοθήκη
σε μπουρδελοσαη![]()
Δε θα ήξερε τι είναι. Λίγοι τα ξέρουν αυτά.Και δεν ήθελε και ματσακόνι! O tempora o mores
Ο @Aristarxos dj δε συγκινήθηκε ούτε που είπα ότι δεν μπορώ να κάνω εγκαίνια του studio χωρίς εκείνον.Κανονικά έπρεπε να ανοίξουμε και ένα νήμα που πήγε ο @Aristarxos dj ,
και με σοβαρή ψηφοφορία, όχι σαν κι αυτή που έβαλε ο blizardeye.
Τώρα δεν γνωρίζω άμα μας το σβήσουν αλλά εδώ άνοιξε άλλος για εργαλιοθήκη
σε μπουρδελοσαη![]()
εσύ ξέρεις, άμα σου κάνω ερωτήσεις ?Δε θα ήξερε τι είναι. Λίγοι τα ξέρουν αυτά.
Τι άλλα νέα; Τι καλό έφαγες σήμερα;εσύ ξέρεις, άμα σου κάνω ερωτήσεις ?
Κοίταξε τώρα επειδή έχω διαβάσει πολύ για διατροφές και πήγαινα παλιά σε γυμναστήριο που είχε επαγγελματίας, δεν παραγγέλνω απέξω προτιμώ να φτιάχνω μόνος.Τι άλλα νέα; Τι καλό έφαγες σήμερα;
Ο Ροντ κάνει διατροφή δεν τρώει γλυκάΘα κεράσω στιγμιότυπο από το πραγματικό κέρασμα όταν φτάσουμε στις 1000 σελίδες
![]()
Καπνίζεις όμως πολύ βρε Ροντ - πρέπει να κόψεις και το κάπνισμα για να γίνει σωστή δουλειά και ολοκληρωμένη - κάποιος πρέπει να μείνει πίσω να μας ανάβει το καντιλακιΚοίταξε τώρα επειδή έχω διαβάσει πολύ για διατροφές και πήγαινα παλιά σε γυμναστήριο που είχε επαγγελματίας, δεν παραγγέλνω απέξω προτιμώ να φτιάχνω μόνος.
Ναι κάνω δίαιτα Κ.Ε. είμαι βετζετεριαν αλλά τρώω και μπριζόλες,Ο Ροντ κάνει διατροφή δεν τρώει γλυκά- θα την φάω εγώ όλη την τούρτα μαζί με το "κερασάκι "από πάνω- ευχαριστώ
![]()
Ωραία πάλι μα έκατσε μια χαράΝαι κάνω δίαιτα Κ.Ε. είμαι βετζετεριαν αλλά τρώω και μπριζόλες,
![]()
Survivor - Εμμανουήλ: "Είμαι vegeterian, αλλά εδώ πρέπει να επιβιώσω σαν τα άγρια ζώα"
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εξομολογήθηκε πως είναι χορτοφάγος, ωστόσο στο Survivor δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτή την επιλογή, καθώς είναι θέμα επιβίωσης. Τι είπε για τους κοιλιακούς του.www.news247.gr
Εγώ θα τσιμπήσω κάτι ελαφρύΩραία πάλι μα έκατσε μια χαράθα κεραστουμε εδώ για τίς 100 σελίδες του νήματος και καπάκι πάμε καί στου κ.μπλιζ για τίς 24.000 κέρασμα
![]()
Ο δεύτερος τι βραβείο έχειΤι τσίμπησες μαν δε θα γίνετε ποτέ και τον Τσελεμεντέ να κατεβάσετε, πάλι θα είστε δεύτεροι.