Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.650
- Πόντοι
- 10.411
ώρα για γυμναστική
ώρα για γυμναστική
Καλά, πόσα μέτρα ήταν τα κύματα?To kalum to palikarum kserei ki allo monopatum
Βonus Capetaneus in tempestate videturΟ καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται,
δε ξέρω πως το λένε στα λατινικά.
10 cmΚαλά, πόσα μέτρα ήταν τα κύματα?
Καλά, πόσα μέτρα ήταν τα κύματα?
Ο Ναύαρχος δεν σε ρωτά για το μήκος αλλά για το ύψος ...
πάνω από 30 μέτρα
Το προς τα πάνω δηλαδή;Ο Ναύαρχος δεν σε ρωτά για το μήκος αλλά για το ύψος ...
Και τι μας νοιάζει? εδώ ήρθαμε να μας κεράσει ο @Ωρίωντι κάνει ο Κωνσταντίνος Ε?
πόσες κατέκτησε αυτή την εβδομάδα???
Για να μαθαίνεις και λίγα πράγματα, οι χειρότερες θάλασσες είναι Βόρειος Ατλαντικός,Το προς τα πάνω δηλαδή;
Ο Κάπτεν τα ξέρει καλύτερα αλλά έχει καταλάβει ότι είμαι ανεπίδεκτος και δεν μπαίνει στον κόπο να μου τα λέει πια.Για να μαθαίνεις και λίγα πράγματα, οι χειρότερες θάλασσες είναι Βόρειος Ατλαντικός,
Νότια Αφρική (Κειπ τάουν), Ειρηνικός γι αυτό λέγεται έτσι γιατί εκεί που είναι ήσυχα μπορεί να κατέβει
κανένας τυφώνας να δεις 12-13 μέτρα κύμα και Ινδικός την περίοδο μουσώνων.
Ο Κάπτεν τα ξέρει καλύτερα.
Δεν πειράζει θα στα μάθουμε από εδώ διαδικτυακάΟ Κάπτεν τα ξέρει αλλά έχει καταλάβει ότι είμαι ανεπίδεκτος και δεν μπαίνει στον κόπο να μου τα λέει πια.
Ο βόρειος Ατλαντικός πού είπαμε ότι πέφτει;
Ναι η αλήθεια είναι πως μου άρεσε! Τώρα πλέον βέβαια πηγαίνω τον ανηψιό!Αυτά είναι τα ωραία! @Αγράμματος πιστεύω σου άρεσε όταν ήσουν μικρός να πηγαίνεις στο λούνα παρκ, έτσι δεν είναι ; Ε, και η ζωή του ναυτικού γεμάτη από την ίδια χαρούμενη ένταση είναι.
@Ωρίων , έχασες που φόρεσες πράσινη γραβάτα και έγινες χαρτογιακάς
Όταν σταματάς να παίρνεις χαρτζιλίκι και αρχίσεις να δίνεις, συνειδητοποιείς ότι μεγάλωσες (αυτό στα λατινικά).Ναι η αλήθεια είναι πως μου άρεσε! Τώρα πλέον βέβαια πηγαίνω τον ανηψιό!
Να αρχίσουμε τις φιλοσοφίεςΌταν σταματάς να παίρνεις χαρτζιλίκι και αρχίσεις να δίνεις, συνειδητοποιείς ότι μεγάλωσες (αυτό στα λατινικά).
Δεν ξέρω, με έπιασε βαθιά φιλοσοφική διάθεση σήμερα.
Να αρχίσουμε τις φιλοσοφίες
Πολύ ωραία, να γράφουμε φιλοσοφίες να προχωράνε και οι σελίδες
Τι είναι η ζωή; Μια στραβοτιμονιά.
Τι είναι η ζωή; Μια στραβοτιμονιά.
Να αρχίσουμε με φιλοσοφίες και να τελειώσουμε με φαγοπότι και αρχαιοελληνικά όργια όπως τον παλιό καλό καιρόΝα αρχίσουμε τις φιλοσοφίες
Και τα αρχίδια και τα αρχίδια και το πέος τυχαία το λένε κάτω κεφάλι εεεεε ?Ασ βάλω και εγώ μια φιλοσοφία - τα πάντα δεν λύνονται με το μυαλό αλλιώς δεν θα χρειάζονταν να έχουμε ούτε χέρια ούτε πόδια