You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.305
- Πόντοι
- 12.946
Καλή και αυτή, σε γήινους τόνους του καστανού.Αφού ο ΚΕ κούρασε, ας ανεβάσουμε κανένα ΜΟΥΝΙ
Addison Rae
Και αυτή σε ξανθούς τόνουςΚαλή και αυτή, σε γήινους τόνους του καστανού.
Daisy Keech
Όλες διάσημες tik tokers
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.490
- Πόντοι
- 6.536
Ωρίωνα έχεις ωραίο γούστο....
Αυτές είναι γυναίκες ναούμε....
Αυτές είναι γυναίκες ναούμε....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.490
- Πόντοι
- 6.536
Μιλάμε για πούστη στο τελικό στάδιο φυλομετάβασης....
Αυτή είναι καλύτερη;
Μπροστά του ο χυσεμέσας είναι σκληρός λιμανίσιος αχθοφόρος....
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.097
- Πόντοι
- 3.506
Η στάση θα είναι πιο διπλωματική με την εξουσία φίλε αγράμματε - σαν την φωτιά πού έλεγε και ο Διογένης - ούτε πολύ κοντά για να μας κάψει ούτε πολύ μακριά για να ξεπαγιασουμε - άσε θα τα κανονίσω όλα εγώ είμαι τού γνωστού κόμματοςΜην ανησυχείς Τζίμμη, σε λίγο όλα δικά μας θα είναι , εφάρμοσε την πλάγια όδο όπως κι εγώ κι ας μπαρκάρουμε σαν μόυτσοι, όταν το πλοίο θα είναι στα ανοικτά, όσο θα γευματίζουν στις πολυτελείς καμπίνες τους, εμείς θα έχουμε οργανώθεί για την επερχόμενη πειρατεία και θα πάρουμε το πλοίο υπο τον έλεγχο μας
Κάπως έτσι..!!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.097
- Πόντοι
- 3.506
Και ο Διογένης είχε ζητήσει να το θάψουν ανάποδα - όταν το ρώτησαν γιατί? για να είμαι στη σωστή θέση όταν έρθουν τα πάνω - κάτω απάντησεΘα είστε όμορφοι κρεμασμένοι ανάποδα από κάποιο μπρατσόλι εσείς οι 2.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.097
- Πόντοι
- 3.506
Μπράβο Ωρίων αυτές είναι λύσεις -πολιτισμένες - δεν χρειάζονται ακρότητες ούτε καν με την ναυτοσύνη - φαίνεται ότι το νερό κυριαρχεί στη Γη 70% αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επιφανειακά - η Γη στο σύνολο τής είναι ένας βράχος - το σπίτι μας είναι γη -ΓαίαΓια σας δουλεύω. Σας ετοιμάζω γραμματείς.
Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε γραμματειακή υποστήριξη!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.097
- Πόντοι
- 3.506
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια να μην σας κάτσει ούτε φέτος γκόμεναHang them higher!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.536
Είσαι λογικός Τζίμη. Ο Αγράμματος έχει αγριέψει πολύ. Εγώ θυμόμουν ένα πράο τύπο με φιλοσοφικές ανησυχίες και τώρα κάνει σαν Ταλιμπάν. Να τον προσέχεις και να τον νουθετείς και αν γίνει και πάλι καλό παιδί θα του στείλω μια πραγματική γκέισαΚαι ο Διογένης είχε ζητήσει να το θάψουν ανάποδα - όταν το ρώτησαν γιατί? για να είμαι στη σωστή θέση όταν έρθουν τα πάνω - κάτω απάντησε
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.305
- Πόντοι
- 12.946
Είχα ένα φίλο τον ζωγράφο, είχε ανοίξει ένα threadΠρέπει να σας στείλω Τζακ Ράσελ δηλαδή; Γιατί τις ανεβάζετε ντυμένες;
Ρωσικά ελάφια! - bourdela.com forum
Παρακαλώ οι αναρτήσεις σας στο πλαίσιο των ελαφοειδών. Όχι τύμπανα, ούτε τούμπανα, ουχί κοντοπούτανα και κωλοτράπεζα! Alena Filinkova
www.bourdela.com
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.536
Προφανώς έψαχνε μοντέλα για τους πίνακες του!Είχα ένα φίλο τον ζωγράφο, είχε ανοίξει ένα thread
Ρωσικά ελάφια! - bourdela.com forum
Παρακαλώ οι αναρτήσεις σας στο πλαίσιο των ελαφοειδών. Όχι τύμπανα, ούτε τούμπανα, ουχί κοντοπούτανα και κωλοτράπεζα! Alena Filinkovawww.bourdela.com
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.305
- Πόντοι
- 12.946
Ναι είναι μερακλής όλο τέτοια ζωγράφιζεΠροφανώς έψαχνε μοντέλα για τους πίνακες του!
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.536
Μήπως τον έλεγαν και Πωλ και ήταν και φίλος του Van Gogh?Ναι είναι μερακλής όλο τέτοια ζωγράφιζε
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.097
- Πόντοι
- 3.506
Δεν είμαι λογικός καπτεν από το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια και έχω γίνει πτώμα γαμω τη πουτανα μου γι'αυτό μιλάω έτσι δεν γίνεται να μου την στείλεις πρώτα εμένα την γκέισα να πλύνει να καθαρίσει να μου φτιάξει τα πράγματα και εγώ μετα θα την επιστρέψω άθικτη στον φιλτατο αγράμματοΕίσαι λογικός Τζίμη. Ο Αγράμματος έχει αγριέψει πολύ. Εγώ θυμόμουν ένα πράο τύπο με φιλοσοφικές ανησυχίες και τώρα κάνει σαν Ταλιμπάν. Να τον προσέχεις και να τον νουθετείς και αν γίνει και πάλι καλό παιδί θα του στείλω μια πραγματική γκέισα
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.758
- Πόντοι
- 2.536
Να σε ρωτήσω: όσο το πλυντήριο πλένει τα ρούχα εσύ κάνεις επί τόπου τροχάδην και κουράστηκες ;Δεν είμαι λογικός καπτεν από το πρωί έχω βάλει 3 πλυντήρια και έχω γίνει πτώμα γαμω τη πουτανα μου γι'αυτό μιλάω έτσι δεν γίνεται να μου την στείλεις πρώτα εμένα την γκέισα να πλύνει να καθαρίσει να μου φτιάξει τα πράγματα και εγώ μετα θα την επιστρέψω άθικτη στον φιλτατο αγράμματο