Ο νηματοθέτης έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.Ωρίων παιδί μου, λίγο σεβασμό στον Πρόεδρο που μας φιλοξένησε στο νήμα του τόσο καιρό. Σε εμένα απευθύνθηκε, ως Πρόεδρος σε Κυβερνήτη.
Αλλά στηρίζω ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.
Ο νηματοθέτης έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.Ωρίων παιδί μου, λίγο σεβασμό στον Πρόεδρο που μας φιλοξένησε στο νήμα του τόσο καιρό. Σε εμένα απευθύνθηκε, ως Πρόεδρος σε Κυβερνήτη.
Θα στον στείλω φωτογραφία κρεμασμένο ανάποδα απο το πιο ψηλό μπρατσόλι αυτόν τον αγεωγράφητο, κατά φαντασία στασιαστή που το μόνο που θέλει είναι να πάει στην Κίνα για γκέισες....Ο νηματοθέτης έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Αλλά στηρίζω ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.
Ευχαριστώ και εγώ αγάπησα όλη την πάρεα σας και σας εύχομαι safe travels τώρα που αλλάξατε πορεία.Ο νηματοθέτης έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Αλλά στηρίζω ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.
Ποιος νηματοθέτης ? εσύ δεν είσαι εδώ???Ο νηματοθέτης έχει και θα έχει τον απεριόριστο σεβασμό μου.
Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα προς ένα ελεύθερο σάιτ και στο δικό σας νήμα είτε θέλετε είτε όχι. Καπετάνιος είμαι και πλέω ελεύθερα.Ευχαριστώ και εγώ αγάπησα όλη την πάρεα σας και σας εύχομαι safe travels τώρα που αλλάξατε πορεία.
Over and out.
Η ελεύθερη πλεύση ευνοείται στο Νήμα των παππούληδων.Εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα προς ένα ελεύθερο σάιτ και στο δικό σας νήμα είτε θέλετε είτε όχι. Καπετάνιος είμαι και πλέω ελεύθερα.
Ο κος Bliz είναι ο νηματοθέτης της καρδιάς μας.Ποιος νηματοθέτης ? εσύ δεν είσαι εδώ???
Δεν κλείνουμε κανένα ραντεβού στον κ. Σούρα μήπως το χρειαστούμε
Δεν αντελήφθην τι συνέβηΕυχαριστώ και εγώ αγάπησα όλη την πάρεα σας και σας εύχομαι safe travels τώρα που αλλάξατε πορεία.
Over and out.
Έψαχνα να βρώ gif αλλά τίποτα, βίντεο σου κάνει ?Δεν αντελήφθην τι συνέβη