rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.268
- Πόντοι
- 12.946
Ειδικά αυτηνής, θα της κάνει τρίδυμα και θα γίνει πολύτεκνος.
Ο άνθρωπος είναι πολύ άντρας!
Ειδικά αυτηνής, θα της κάνει τρίδυμα και θα γίνει πολύτεκνος.
Ο άνθρωπος είναι πολύ άντρας!
Το νήμα έχει φιλοσοφικό περιεχόμενο. Ο ΚΕ είναι απλώς η αφορμή.Ρε παιδια
Δεν εχω καν διαβάσει τι γράφεται..78 σελιδες για τον Κωνσταντινο Εμμανουηλ..
Ρε παιδια
Δεν εχω καν διαβάσει τι γράφεται..78 σελιδες για τον Κωνσταντινο Εμμανουηλ..
Επίσης ασχολούμεθα με την ταχύρυθη εκμάθηση της ναυτικής τέχνηςΤο νήμα έχει φιλοσοφικό περιεχόμενο. Ο ΚΕ είναι απλώς η αφορμή.
Απόλα έχουμε ο νηματοθέτης @Ωρίων είναι άπλας και μας φροντίζει,Επίσης ασχολούμεθα με την ταχύρυθη εκμάθηση της ναυτικής τέχνης
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.Απόλα έχουμε ο νηματοθέτης @Ωρίων είναι άπλας και μας φροντίζει,
εσείς μήπως ενδιαφέρεστε για κάποια θέση στην εταιρεία?
Μα τι λέτε γιατί να μας ενοχλείτε ?Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.
Όλα μπορώ να τα πιστέψω εκτός από αυτό για τον @ΩρίωνΑν ο King είναι γαμιάς εγώ είμαι ο Τζον Χολμς, ο Ωρίων σκύλος, εσύ Πτέραρχος και ο Αγράμματος Κινέζος από το Τόκιο.
τυπε κατι μου λεει οτι του αρεσει να κανει πιπες.Κάπου το έχω βάλει εδώ μέσα ξανά,αλλά δεν βαριέσαι...
Πράγματι, καλό παιδί και φοβερός οικονομολόγος αυτός ο Ωρίων.Όλα μπορώ να τα πιστέψω εκτός από αυτό για τον @Ωρίων
τόσο σπουδασμένος σε οικονομικά, ναυτιλιακά, διοίκηση επιχειρήσεων κλπ
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ
Πολύ σολάριουμ έκανε και φαίνεται σαν ηλιοκαμμένοςΝέο γκομενάκι ο ΚΕ! Καταμελαχρινή!
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Power of love; Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε - NEWS - Youweekly
Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Power of love ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε με την μελαχρινή καλλονή.www.youweekly.gr
Να τα αφήσεις αυτά, Κωνσταντίνε! Δεν πιστεύουμε τίποτα πια!
Αφού τώρα σκέφτεται να αγοράσει ένα σολάριουμ. Πιο φτηνά θα του έρχεται. Δίνει όλα του τα λεφτά στα ινστιτούτα αισθητικής.Πολύ σολάριουμ έκανε και φαίνεται σαν ηλιοκαμμένος
Αυτά είναι κακοήθη κουτσομπολιά πρέπει να είναι το φυσικό χρώμα της ράτσας τουΑφού τώρα σκέφτεται να αγοράσει ένα σολάριουμ. Πιο φτηνά θα του έρχεται. Δίνει όλα του τα λεφτά στα ινστιτούτα αισθητικής.
Γνήσιος Έλληνας μόλις ακούσει για δουλειάΕυχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.
Ροντ μια άσχετη ερώτηση αν θέλεις απαντάς -στη ψηφοφορία του κ.μπλιζ τι ψήφισες? Τα δύο ερωτηματικά η τα threeΑυτά είναι κακοήθη κουτσομπολιά πρέπει να είναι το φυσικό χρώμα της ράτσας του