You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.587
- Πόντοι
- 201
Ρε παιδια
Δεν εχω καν διαβάσει τι γράφεται..78 σελιδες για τον Κωνσταντινο Εμμανουηλ..
Επίσης ασχολούμεθα με την ταχύρυθη εκμάθηση της ναυτικής τέχνηςΤο νήμα έχει φιλοσοφικό περιεχόμενο. Ο ΚΕ είναι απλώς η αφορμή.
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.487
- Πόντοι
- 12.946
Απόλα έχουμε ο νηματοθέτης @Ωρίων είναι άπλας και μας φροντίζει,Επίσης ασχολούμεθα με την ταχύρυθη εκμάθηση της ναυτικής τέχνης![]()
εσείς μήπως ενδιαφέρεστε για κάποια θέση στην εταιρεία?
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.587
- Πόντοι
- 201
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.Απόλα έχουμε ο νηματοθέτης @Ωρίων είναι άπλας και μας φροντίζει,
εσείς μήπως ενδιαφέρεστε για κάποια θέση στην εταιρεία?![]()
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.487
- Πόντοι
- 12.946
Μα τι λέτε γιατί να μας ενοχλείτε ?Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.
όλοι οι καλοί χωράνε
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.487
- Πόντοι
- 12.946
Όλα μπορώ να τα πιστέψω εκτός από αυτό για τον @ΩρίωνΑν ο King είναι γαμιάς εγώ είμαι ο Τζον Χολμς, ο Ωρίων σκύλος, εσύ Πτέραρχος και ο Αγράμματος Κινέζος από το Τόκιο.
τόσο σπουδασμένος σε οικονομικά, ναυτιλιακά, διοίκηση επιχειρήσεων κλπ
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.746
- Πόντοι
- 2.606
τυπε κατι μου λεει οτι του αρεσει να κανει πιπες.Κάπου το έχω βάλει εδώ μέσα ξανά,αλλά δεν βαριέσαι...
![]()
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.996
- Πόντοι
- 3.786
Πράγματι, καλό παιδί και φοβερός οικονομολόγος αυτός ο Ωρίων.Όλα μπορώ να τα πιστέψω εκτός από αυτό για τον @Ωρίων
τόσο σπουδασμένος σε οικονομικά, ναυτιλιακά, διοίκηση επιχειρήσεων κλπ
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ
Συνεπώς, ο Κ.Ε. είναι πισωγλέντης ή αλλιώς " δεν υπάρχει Ρένια, φευ".
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.432
- Πόντοι
- 3.556
Πολύ σολάριουμ έκανε και φαίνεται σαν ηλιοκαμμένοςΝέο γκομενάκι ο ΚΕ! Καταμελαχρινή!
![]()
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Σε σχέση με πρώην παίκτρια του Power of love; Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε - NEWS - Youweekly.gr
Αυτό και αν είναι είδηση...www.youweekly.gr
Να τα αφήσεις αυτά, Κωνσταντίνε! Δεν πιστεύουμε τίποτα πια!
Αφού τώρα σκέφτεται να αγοράσει ένα σολάριουμ. Πιο φτηνά θα του έρχεται. Δίνει όλα του τα λεφτά στα ινστιτούτα αισθητικής.Πολύ σολάριουμ έκανε και φαίνεται σαν ηλιοκαμμένος![]()
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.487
- Πόντοι
- 12.946
Αυτά είναι κακοήθη κουτσομπολιάΑφού τώρα σκέφτεται να αγοράσει ένα σολάριουμ. Πιο φτηνά θα του έρχεται. Δίνει όλα του τα λεφτά στα ινστιτούτα αισθητικής.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
Γνήσιος Έλληνας μόλις ακούσει για δουλειάΕυχαριστώ για την πρόταση αλλά εργάζομαι είδη 40 χρόνια και σκέφτομαι τον μάρτη που μας έρχεται να συνταξιοδοτηθώ , μπορώ όμως αν δεν αποτελεί ενόχληση να έρχομαι στην προβλήτα έμπροσθεν της εταιρείας να ψαρεύω με το καλάμι μου.
![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
Ροντ μια άσχετη ερώτηση αν θέλεις απαντάς -στη ψηφοφορία του κ.μπλιζ τι ψήφισες? Τα δύο ερωτηματικά η τα threeΑυτά είναι κακοήθη κουτσομπολιάπρέπει να είναι το φυσικό χρώμα της ράτσας του
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.166
- Πόντοι
- 3.506
Εντάξει θα πάρω την άσπρη στολή σαν τίς ζώνες τού ταεκβοντό - μαθητής λευκή κόλλα έτοιμος να λάβει γνώσηΠράσινη σαν του @Ωρίων είναι για τα ανώτατα αξιώματα της εταιρείας,
για τους κοινούς θνητούς έχουμε μαύρη, μπλε, άντε και άσπρη για θερινή ενδυμασία.
Τέλος πάντων στείλε μέτρα να δούμε τι κουστούμι θα σου ράψουμε![]()
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 1.587
- Πόντοι
- 201
Εμένα μου έχουν αλλά δεν θέλω να την επιβαρύνω και με τα λάϊκ του μπου μου φτάνει το γούτσου γούτσου στην καραφλίτσα μου όταν βλέπει στην οθόνη το λαπ τοπ μου την σελίδα του μπουΟύτε μια γραμματέα δεν μας έχουν -μόνοι και όλο μόνοι μας πατάμε τα λαικ - έχουνε πονέσει τα χέρια μας