Επίτιμο να σε κάνω ή εν αποστρατεία;Πάλι την πάτησες και μπήκες σε λάθος νήμα
πρέπει να ακολουθείς τον @Ωρίων όπου πηγαίνει να πηγαίνεις και εσύ.
Έτσι είναι η ζωή εμείς που είμαστε εργατιά ακολουθούμε τα αφεντικά
Και για το κέρασμα δε πειράζει, φτάνει που είσαι ειλικρινής.
ΥΓ. και εγώ είπα χρόνια πολλά αλλά σε άλλο νήμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.269
- Πόντοι
- 12.946
Πλάκα κάνω για να πειράζω τον @CaptainKΕπίτιμο να σε κάνω ή εν αποστρατεία;
τέλος πάντων νομίζω σύνταξη παίρνουν και οι δύο
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.088
- Πόντοι
- 3.506
Αν και ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα Ροντ θα απαντήσω - δεν έχω καμία ανάγκη ειλικρινά να ακολουθήσω κανέναν εγώ απλώς συμπόρευομαι ούτε αφεντικά αναγνωρίζω αφού δεν κοιτώ από χαμηλά αλλά ούτε και εργάτες αφού ούτε από ψηλά κοιτώ τούς ανθρώπους - στα ίσια δηλαδή και όποιος θέλει - έτσι και αλλιώς η ζωή είναι είναι ένα μοναχικό ταξίδι στο περισσότερο τής μέρος κάτι σαν την μαλάκια δηλαδή βεβαίως βεβαίωςΠάλι την πάτησες και μπήκες σε λάθος νήμα
πρέπει να ακολουθείς τον @Ωρίων όπου πηγαίνει να πηγαίνεις και εσύ.
Έτσι είναι η ζωή εμείς που είμαστε εργατιά ακολουθούμε τα αφεντικά
Και για το κέρασμα δε πειράζει, φτάνει που είσαι ειλικρινής.
ΥΓ. και εγώ είπα χρόνια πολλά αλλά σε άλλο νήμα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.269
- Πόντοι
- 12.946
Θα σου απαντήσω με ένα απόφθεγμα ΖΕΝ:Αν και ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα Ροντ θα απαντήσω - δεν έχω καμία ανάγκη ειλικρινά να ακολουθήσω κανέναν εγώ απλώς συμπόρευομαι ούτε αφεντικά αναγνωρίζω αφού δεν κοιτώ από χαμηλά αλλά ούτε και εργάτες αφού ούτε από ψηλά κοιτώ τούς ανθρώπους - στα ίσια δηλαδή και όποιος θέλει - έτσι και αλλιώς η ζωή είναι είναι ένα μοναχικό ταξίδι στο περισσότερο τής μέρος κάτι σαν την μαλάκια δηλαδή βεβαίως βεβαίως
Το σπίτι σου είναι εκεί όπου οι σκέψεις σου βρίσκουν τη γαλήνη.
Εδώ είμαστε για να κάνουμε πλάκα με φίλους.
Αξιότιμοι @CaptainK, @Αγράμματος , @jim2323 , @Aristarxos dj , @blizardeye , @κωλο-γερος , @Eraser.. , @amjik , @Johnny Red2 , @troubakhs , @Μπιρλας @Νίπλης , @athinaios44 , @argyrotoxos , @Mpratan , @savvass , @Loukoum4s, @celebre ,
αγαπητοί φίλοι και φίλοι,
συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ για να γιορτάσουμε μια σημαντική στιγμή της Orion Shipping Co S.A. και να τιμήσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, τον κο @rodriguez96 .
Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση και την αριστεία που έχει επιδείξει ο κος Rodriguez96 κατά τη διάρκεια της διακεκριμένης του πορείας στον τομέα της ναυτιλίας.
Με την ανακήρυξή του ως Επίτιμου Ναυάρχου, του απονέμουμε όχι μόνο έναν τίτλο, αλλά και την ειλικρινή μας εκτίμηση και αναγνώριση για την πολύτιμη συμβολή του στην εταιρεία και τη ναυτιλία εν γένει. Η καθοδήγηση και η σοφία του θα συνεχίσουν να φωτίζουν το δρόμο μας.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.
Μετά την ομιλία του τιμώμενου προσώπου, θα ακολουθήσει πλούσιος μπουφές.
συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ για να γιορτάσουμε μια σημαντική στιγμή της Orion Shipping Co S.A. και να τιμήσουμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, τον κο @rodriguez96 .
Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση και την αριστεία που έχει επιδείξει ο κος Rodriguez96 κατά τη διάρκεια της διακεκριμένης του πορείας στον τομέα της ναυτιλίας.
Με την ανακήρυξή του ως Επίτιμου Ναυάρχου, του απονέμουμε όχι μόνο έναν τίτλο, αλλά και την ειλικρινή μας εκτίμηση και αναγνώριση για την πολύτιμη συμβολή του στην εταιρεία και τη ναυτιλία εν γένει. Η καθοδήγηση και η σοφία του θα συνεχίσουν να φωτίζουν το δρόμο μας.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.269
- Πόντοι
- 12.946
Ευχαριστώ για την τιμή έχω βρει και άβαταρΑξιότιμοι @CaptainK, @Αγράμματος , @jim2323 , @Aristarxos dj , @blizardeye , @κωλο-γερος , @Eraser.. , @amjik , @Johnny Red2 , @troubakhs , @Μπιρλας @Νίπλης , @athinaios44 , @argyrotoxos , @Mpratan , @savvass , @Loukoum4s, @celebre ,
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Τι ειναι εδω τυπε?Δεν πιστευω να μας φορτωσετε σε κανενα καϊκι να γιορτασετε το χαρμοσυνο γεγονος και να μπαταρει σαν τον Τιτανικο?Αξιότιμοι @CaptainK, @Αγράμματος , @jim2323 , @Aristarxos dj , @blizardeye , @κωλο-γερος , @Eraser.. , @amjik , @Johnny Red2 , @troubakhs , @Μπιρλας @Νίπλης , @athinaios44 , @argyrotoxos , @Mpratan , @savvass , @Loukoum4s, @celebre ,
Τι καΐκι, φίλε μου;;;; Το Orion Shipping Co S.A. δεν το είδες;Τι ειναι εδω τυπε?Δεν πιστευω να μας φορτωσετε σε κανενα καϊκι να γιορτασετε το χαρμοσυνο γεγονος και να μπαταρει σαν τον Τιτανικο?
(35 ποντοπόρα πλοία εκ των οποίων τα 21, τάνκερ)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.718
- Πόντοι
- 2.536
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο αγαπητό φίλο και συνάδελφο Ρόντρι. Αλίμονο σε εμάς που ακόμα είμαστε στην βιοπάλη και μας περιμένουν τρικυμίες, τυφώνες και βαρεμάρα.
Φανταστικό κοστούμι. Μ' αυτό δεν χρειάζεσαι τζακ ράσελ και μαϊμούΕυχαριστώ για την τιμή έχω βρει και άβαταρ
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Καταλαβα,κατι τετοιο μυριζομαιΤι καΐκι, φίλε μου;;;; Το Orion Shipping Co S.A. δεν το είδες;
(35 ποντοπόρα πλοία εκ των οποίων τα 21, τάνκερ)
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.832
- Πόντοι
- 2.606
δε πρόλαβα να φάω τίποταΑξιότιμοι @CaptainK, @Αγράμματος , @jim2323 , @Aristarxos dj , @blizardeye , @κωλο-γερος , @Eraser.. , @amjik , @Johnny Red2 , @troubakhs , @Μπιρλας @Νίπλης , @athinaios44 , @argyrotoxos , @Mpratan , @savvass , @Loukoum4s, @celebre ,
Κάπως έτσι ξεκίνησε ο μπαμπάς (σαν τον Παπαμιχαήλ εννοώ φυσικά), πριν 43 χρόνια.Καταλαβα,κατι τετοιο μυριζομαι
Κάποιοι πρέπει να παραμείνουν στο πεδίο.Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο αγαπητό φίλο και συνάδελφο Ρόντρι. Αλίμονο σε εμάς που ακόμα είμαστε στην βιοπάλη και μας περιμένουν τρικυμίες, τυφώνες και βαρεμάρα.
Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σας, ωστόσο θα σας αποφέρει σύντομα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.269
- Πόντοι
- 12.946
Λοιπόν επειδή είμαι βαθύτατα συγκινημένος αντί για λόγο θα γράψω κριτικήΆντε πότε θα αρχίσει η ομιλία πεινάμε - τα φαγητά κρυώνουν
λόγω ότι είμαστε σε μπουρδελοσαη.
Εντάξει μπορείτε να τρώτε ελεύθερα
Περιμένετε λίγο να τελειώσει το show με τα βεγγαλικάΆντε πότε θα αρχίσει η ομιλία πεινάμε - τα φαγητά κρυώνουν
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.832
- Πόντοι
- 2.606
πάλι καλά, γιατί από μάσα μόνο το μάτι χόρτασεΠεριμένετε λίγο να τελειώσει το show με τα βεγγαλικά
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.832
- Πόντοι
- 2.606
θα δώσετε και μια καλή αύξηση ή μόνο εκδηλώσεις...?Αξιότιμοι @CaptainK, @Αγράμματος , @jim2323 , @Aristarxos dj , @blizardeye , @κωλο-γερος , @Eraser.. , @amjik , @Johnny Red2 , @troubakhs , @Μπιρλας @Νίπλης , @athinaios44 , @argyrotoxos , @Mpratan , @savvass , @Loukoum4s, @celebre ,
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.417
- Πόντοι
- 9.297
Α) το μπαλέτο ποτε βγαίνει;
Βου)τελικά δεν είσαι ένας ταπεινός μούτσος αλλά ζεις το ναυτιλιακό σου όνειρο αγαπητε@Ωριωνα;
Βου)τελικά δεν είσαι ένας ταπεινός μούτσος αλλά ζεις το ναυτιλιακό σου όνειρο αγαπητε@Ωριωνα;
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά