You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δεν πέτυχε η προσπάθειά μου να γίνω ένας από σας.Γιατί ουαου @Ωρίων ? ο Κάπτεν είναι φίλος και συνάδελφος,
εσύ ανήκεις στο κεφάλαιο
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.088
- Πόντοι
- 3.506
Ο καπετάν δουλεύει με το μυαλό και έχει χρόνο - εμείς οι μπούφοι με τα χέρια και τα πόδια πού χρόνος μας έχουν ξεπατωσει γαμω το σπιτάκι τούςΉθελα να σου στείλω κουτσομπολιά αλλά προηγείται η δουλειά,
τελικά έστειλα στον Κάπτεν
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Μα είσαι ένας από εμάς. Ποιος άλλος σας κι εσένα ξέρει τι είναι το ματσακόνι; κι ας μην ξέρει πώς ακριβώς λειτουργεί. Είσαι άνθρωπος της θάλασσας κι εσύ. Με την ευρεία έννοια.Δεν πέτυχε η προσπάθειά μου να γίνω ένας από σας.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 12.946
Εμ πρέπει να βαράς ματσακόνι όλη μέρα στον Περσικό με 50 βαθμούςΔεν πέτυχε η προσπάθειά μου να γίνω ένας από σας.
και όχι μοχίτο και γιαμι γιαμι
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.088
- Πόντοι
- 3.506
Το απόφθεγμα έτσι λέει Ωρίων τώρα τι κάνουμε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε θα μπερδέψουμε το κοινά- θα στείλω ένα email σε αυτόν που το είπε να βάλει μια υποσημείωση από κάτω - ο μπαμπάς εξαιρείται!!!Ο μπαμπάς μου δεν είναι εγκληματίας.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 12.946
Να στείλεις αμέσως για να το διορθώσουν, ο Ωρίων είναι καλό παιδί,Το απόφθεγμα έτσι λέει Ωρίων τώρα τι κάνουμε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε θα μπερδέψουμε το κοινά- θα στείλω ένα email σε αυτόν που το είπε να βάλει μια υποσημείωση από κάτω - ο μπαμπάς εξαιρείται!!!
εντάξει τον πειράζουμε λίγο
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.088
- Πόντοι
- 3.506
Και στο κεφάλαιο και νηματοθετης - όπου να ναι θα αρχίζει και αυτός τίς " εργασίες" σε κάποιο ακριβό σαλέ τής Ελβετίας με γκόμενες και ακριβά ουίσκι - είναι θέμα χρόνου το βλέπω να έρχεται
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Όπως και να' χει, ξέρει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά και αυτό είναι αξιοθαύμαστο και για πολλά συγχαρητήρια. Επίσης έχει μια κοινωνική ευαισθησία, απόδειξη ότι θέλει να μοιάσει στον Βασίλειο Γουλανδρή και όχι σε κανέναν άλλο που μας βάζει να δουλέψουμε σε σκυλοπνίχτες...!Και στο κεφάλαιο και νηματοθετης - όπου να ναι θα αρχίζει και αυτός τίς " εργασίες" σε κάποιο ακριβό σαλέ τής Ελβετίας με γκόμενες και ακριβά ουίσκι - είναι θέμα χρόνου το βλέπω να έρχεται
Εγώ τετραπλάσιο μισθό πρόσφερα στον κο Eraser. Τι άλλο να έκανα;Επίσης έχει μια κοινωνική ευαισθησία, απόδειξη ότι θέλει να μοιάσει στον Βασίλειο Γουλανδρή και όχι σε κανέναν άλλο που μας βάζει να δουλέψουμε σε σκυλοπνίχτες...!
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.088
- Πόντοι
- 3.506
Τι κοινωνική ευαισθησία καπτεν - που είναι το μπουρδελακι που μας έταξε σε εμάς τούς γκομενικα άπορους μια χαρά είναι ο Ωρίων και εσύ καπτεν που στην αρχή σε είχα παρεξηγήσει- αν θύμωσε να μου το πει να ζητήσω συγγνώμη - δεν έχω τέτοια κολλήματαΌπως και να' χει, ξέρει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά και αυτό είναι αξιοθαύμαστο και για πολλά συγχαρητήρια. Επίσης έχει μια κοινωνική ευαισθησία, απόδειξη ότι θέλει να μοιάσει στον Βασίλειο Γουλανδρή και όχι σε κανέναν άλλο που μας βάζει να δουλέψουμε σε σκυλοπνίχτες...!
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 12.946
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Έλα, φτάνει, χόρτασες. Καλύτερα να κάνεις 3 κοιλιακούς την ημέρα γιατί θα γίνεις Γαργαντούας. Πιες κι ένα jagermeister να χωνέψεις τώρα
Ποιος είναι ο Γαργαντούας, Καπετάνιε;Έλα, φτάνει, χόρτασες. Καλύτερα να κάνεις 3 κοιλιακούς την ημέρα γιατί θα γίνεις Γαργαντούας. Πιες κι ένα jagermeister να χωνέψεις τώρα
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 12.946
Θα βγάλω τον σκύλο βόλτα να κυνηγήσει καμιά γάτα,Έλα, φτάνει, χόρτασες. Καλύτερα να κάνεις 3 κοιλιακούς την ημέρα γιατί θα γίνεις Γαργαντούας. Πιες κι ένα jagermeister να χωνέψεις τώρα
πιστεύω θα χάσω θερμίδες
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Να ρωτήσεις τον φίλο σου τον chatgtpΠοιος είναι ο Γαργαντούας, Καπετάνιε;
Σιγά μην κυνηγήσει και κανένα κρις κραφτ ο σκύλος σουΘα βγάλω τον σκύλο βόλτα να κυνηγήσει καμιά γάτα,
πιστεύω θα χάσω θερμίδες
Μα με ενδιαφέρει η δική σας προσέγγιση, η ανθρώπινη.Να ρωτήσεις τον φίλο σου τον chatgtp
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Ένας που έκανε 1.500 μασητικούς την ημέραΜα με ενδιαφέρει η δική σας προσέγγιση, η ανθρώπινη.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.273
- Πόντοι
- 12.946
Δεν ξέρω τι σκύλους έχει ο Ωρίων, ο δικός μου είναι πολύ άγριοςΣιγά μην κυνηγήσει και κανένα κρις κραφτ ο σκύλος σου
και δεν τον αφήνω χωρίς λουρί να κυνηγάει κρις κραφτ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.723
- Πόντοι
- 2.536
Εγώ πάλι, ταίζω τον γάτο σπανάκι για να γίνει δυνατός σαν τον ΠοπάιΔεν ξέρω τι σκύλους έχει ο Ωρίων, ο δικός μου είναι πολύ άγριος
και δεν τον αφήνω χωρίς λουρί να κυνηγάει κρις κραφτ
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά