Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.088
Πόντοι
3.506
Ποιο κεφάλι πού σκυμμένο φίλε μου;
Wacky Races Lol GIF by Boomerang Official
Ο Τζίμης είναι τίμια εργαζόμενος σαν και εμάς, δεν έχει μπαμπά πλούσιο σαν κάτι άλλους.
Γελάτε γελάτε αλλά το γκομενοκαματο βγαίνει δύσκολα - εχθές μέχρι μπάνιο έκανα στη θάλασσα. για χάρη της Μαρίας- 24 Οκτωβρίου αν έχεις το θεό σού και πάγωσα - από του χρόνου όχι γκόμενες θα πάρω ένα σκύλο για παρέα και τέλος -δεν γίνεται να παίζουμε την σωματική ακεραιότητα κορόνα γράμματα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
Γελάτε γελάτε αλλά το γκομενοκαματο βγαίνει δύσκολα - εχθές μέχρι μπάνιο έκανα στη θάλασσα. για χάρη της Μαρίας- 24 Οκτωβρίου αν έχεις το θεό σού και πάγωσα - από του χρόνου όχι γκόμενες θα πάρω ένα σκύλο για παρέα και τέλος -δεν γίνεται να παίζουμε την σωματική ακεραιότητα κορόνα γράμματα
Σκύλο εκπαιδευμένο να σου φέρνει τα κιλοτάκια και τα σουτιέν των παρακείμενων κολυμβητριών ώστε να έρχονται μετά να στα ζητάνε, να χαϊδέψουν το σκυλάκι και να τις βγάλεις γκόμενες;

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.088
Πόντοι
3.506
Σκύλο εκπαιδευμένο να σου φέρνει τα κιλοτάκια και τα σουτιέν των παρακείμενων κολυμβητριών ώστε να έρχονται μετά να στα ζητάνε, να χαϊδέψουν το σκυλάκι και να τις βγάλεις γκόμενες;
Ωραία ιδέα αυτή με τα κιλοτακια :glasses: δεν το είχα σκεφτεί - θα τον έδινα στον Ωρίων για εκπαίδευση αλλά αυτός θα μου τον μαγαρίσει :cheesy: θα τον κάνει σκύλο Κ.Ε -όλη μέρα σολαριουμ και κοιλιακούς

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
Ωραία ιδέα αυτή με τα κιλοτακια :glasses: δεν το είχα σκεφτεί - θα τον έδινα στον Ωρίων για εκπαίδευση αλλά αυτός θα μου τον μαγαρίσει :cheesy: θα τον κάνει σκύλο Κ.Ε -όλη μέρα σολαριουμ και κοιλιακούς
Είναι παλαιά μέθοδος που μου είχε περιγράψει ένας γέρο-λοστρόμος στην αρχή της καριέρας μου. Βέβαια εκείνος υποστήριζε ότι το έκανε με μαϊμού, αλλά συνιστώ να το αποφύγεις γιατί οι παλιοί έλεγαν ότι είναι πολύ ζηλιάρες και θα σου κάνουν χαλάστρα.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.088
Πόντοι
3.506
Είναι παλαιά μέθοδος που μου είχε περιγράψει ένας γέρο-λοστρόμος στην αρχή της καριέρας μου. Βέβαια εκείνος υποστήριζε ότι το έκανε με μαϊμού, αλλά συνιστώ να το αποφύγεις γιατί οι παλιοί έλεγαν ότι είναι πολύ ζηλιάρες και θα σου κάνουν χαλάστρα.
σκύλο τότε καπτεν σίγουρα πράγματα :smiling-face-with-heart-eyes:την μαϊμού τι να την κάνω ο Έβερτ είμαι :tooth: στα δύσκολα σου φέρνει και τίς παντόφλες :buck2:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.709
Πόντοι
26.096
Μα ποιος είστε επιτέλους; Ο Μάρκος Αντώνιος, ο άλλοτε εραστής της Κλεοπάτρας;
1. Ο Μάρκος Αντώνιος είχε μελαχρινή γκόμενα. Εγώ δεν έχω.
2. Ο Μάρκος Αντώνιος αυτοκτόνησε. Εγώ δεν προτίθεμαι να απαλλάξω τον κόσμο σας από το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας.
3. Η μελαχρινή γκόμενά του επίσης αυτοκτόνησε. Ας βρω και εγώ μία μελαχρινή γκόμενα και βλέπουμε ...

Ο κ. @Ωρίων είναι ανεπαίσχυντος!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
1. Ο Μάρκος Αντώνιος είχε μελαχρινή γκόμενα. Εγώ δεν έχω.
2. Ο Μάρκος Αντώνιος αυτοκτόνησε. Εγώ δεν προτίθεμαι να απαλλάξω τον κόσμο σας από το Αγλάισμα της Αριστοκρατίας.
3. Η μελαχρινή γκόμενά του επίσης αυτοκτόνησε. Ας βρω και εγώ μία μελαχρινή γκόμενα και βλέπουμε ...

Ο κ. @Ωρίων είναι ανεπαίσχυντος!
Pulvis et umbra sumus...

Ναι, αλλά ξέρει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.709
Πόντοι
26.096
Pulvis et umbra sumus...

Ναι, αλλά ξέρει τα πάντα γύρω από τα οικονομικά!
Εις αντίθεσιν των όσων εις την Λατινικήν αναφέρετε, σας γνωστοποιώ ότι:

Ο νηματοθέτης [των παππούληδων και όχι ο αχρείος του παρόντος νήματος] είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
Εις αντίθεσιν των όσων εις την Λατινικήν αναφέρετε, σας γνωστοποιώ ότι:

Ο νηματοθέτης [των παππούληδων και όχι ο αχρείος του παρόντος νήματος] είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Αυτό θα λέω κι εγώ στους ναύτες όταν θα με ρωτούν γιατί γελώ σαρδόνια κάθε φορά που έχει τρικυμία.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.709
Πόντοι
26.096

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.292
Πόντοι
12.946
Καλύτερα να πάρει παπαγάλο, μόνο μην το μάθει τίποτα βρισιές
i2xb5i.jpg

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
Καλύτερα να πάρει παπαγάλο, μόνο μην το μάθει τίποτα βρισιές
i2xb5i.jpg
Δεν μπορείς να κάνεις έναν παπαγάλο κλέφτη γυναικείων εσωρούχων. Θα πάρει σκύλο που δεν μιλάει κιόλας.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.292
Πόντοι
12.946
Δεν μπορείς να κάνεις έναν παπαγάλο κλέφτη γυναικείων εσωρούχων. Θα πάρει σκύλο που δεν μιλάει κιόλας.
Πιστεύω με κατάλληλη εκπαίδευση θα τα καταφέρει και ο παπαγάλος :grin:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.738
Πόντοι
2.536
Πιστεύω με κατάλληλη εκπαίδευση θα τα καταφέρει και ο παπαγάλος :grin:
Σιγά μην πάρει και αρκούδα ρε Ρόντρι. Να ήταν κοσμήματα να πούμε να έπαιρνε κίσσα. Βρακιά ο παπαγάλος; Θα γελοιοποιήσουμε το νήμα αν λέμε τέτοια

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.292
Πόντοι
12.946
Σιγά μην πάρει και αρκούδα ρε Ρόντρι. Να ήταν κοσμήματα να πούμε να έπαιρνε κίσσα. Βρακιά ο παπαγάλος; Θα γελοιοποιήσουμε το νήμα αν λέμε τέτοια
Δεν το σκέφτηκα ότι θα μπαχαλέψουμε το νήμα :think:
Ας αποφασίσει ο Ωρίων

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.363
Πόντοι
6.236
Δεν το σκέφτηκα ότι θα μπαχαλέψουμε το νήμα :think:
Ας αποφασίσει ο Ωρίων
Ο Ωρίων αποφασίζει ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα, δεν υπάρχει αυστηρότητα, δεν υπάρχει όριο σε αυτό το νήμα.
Υπάρχει μόνο χαβαλές, μπαχάλεμα, τραγούδια, χαρές, κοιλιακοί, σκυλιά, γατιά, θάλασσες και λατινικά γιατί η ζωή, φίλοι μου, είναι μια τεράστια πλάκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom