ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 456
Ξεκινάει από μα και τελειώνει σε νι (βοήθεια κοινού).
Ηλεκτρικό ματσακόνι. Βγάζει την σκουριά για να ξαναβάψεις.Καλά πες μας τι δουλειά κάνει αυτό το εργαλείο να δούμε τι ναυτάρα είσαι
και αναλόγως θα σε βραβεύσουμε
![]()
Κρουαζιέρα στον Περσικό Ιούλιο μήνα.Ηλεκτρικό ματσακόνι. Βγάζει την σκουριά για να ξαναβάψεις.
Την αμοιβή μου, παρακαλώ!
Πλησίασες αλλά δεν είναι ηλεκτρικό, με αέρα δουλεύειΗλεκτρικό ματσακόνι. Βγάζει την σκουριά για να ξαναβάψεις.
Ηλεκτρικό ματσακόνι. Βγάζει την σκουριά για να ξαναβάψεις.
Πλησίασες αλλά δεν είναι ηλεκτρικό, με αέρα δουλεύει
και φωνάζουν μηχανή δώσε αέεεεραααα
Επίτηδες το έγραψα για να δω αν το ξέρετε εσείς ή μου κάνετε τους μάγκες από το internet.Όχι ρε συ ηλεκτρικό, αφού βλέπεις έχει παξιμάδι πίσω.
Ωραία, θα κάνω και τα μπανάκια μου!Κρουαζιέρα στον Περσικό Ιούλιο μήνα.
Αν δεν είχες παραιτηθεί θα σε έβαζα να βγάλεις την σκουριά από όλο το στόλο του μπαμπά σου...Επίτηδες το έγραψα για να δω αν το ξέρετε εσείς ή μου κάνετε τους μάγκες από το internet.
Μπράβο, γνωρίζετε!
Αν δεν είχες παραιτηθεί θα σε έβαζα να βγάλεις την σκουριά από όλο το στόλο του μπαμπά σου...
Δεν πιστεύω να είσαι λελές που λέει ο Καπετάνιος
Πάλι τη γλίτωσα
![]()
Εντάξει, εγώ είμαι ακόμα πιο νέος από τον ΚΕ και δε χρειάζεται να κάνω τόσους πολλούς.Δεν πιστεύω να είσαι λελές που λέει ο Καπετάνιος
και να βάζεις μόνο εμάς να κάνουμε 1500 κοιλιακούς και εσύ να λουφάρεις![]()
Καλά παραμύθια λέει ο Κ.Ε. δεν γίνονται 1500 κοιλιακοίΕντάξει, εγώ είμαι ακόμα πιο νέος από τον ΚΕ και δε χρειάζεται να κάνω τόσους πολλούς.
Κάνω μόνο 1000 τη μέρα και είμαι κουκλάκι ζωγραφιστό.
Δεν πιστεύω να είσαι λελές που λέει ο Καπετάνιος
και να βάζεις μόνο εμάς να κάνουμε 1500 κοιλιακούς και εσύ να λουφάρεις![]()
1.000 κοιλιακούς την ημέρα από τα γέλια που μοχθούν άλλοι για να πληρώνει αυτός το μοχίτο 100 ευρώ στην Μύκονο, κάνει ο σπόρος.Εντάξει, εγώ είμαι ακόμα πιο νέος από τον ΚΕ και δε χρειάζεται να κάνω τόσους πολλούς.
Κάνω μόνο 1000 τη μέρα και είμαι κουκλάκι ζωγραφιστό.
1.000 κοιλιακούς την ημέρα από τα γέλια που μοχθούν άλλοι για να πληρώνει αυτός το μοχίτο 100 ευρώ στην Μύκονο, κάνει ο σπόρος.
Βλέπω ακόμα έχεις μια υπολειμματική συμπεριφορά από τον καιρό που έλεγες ότι ήσουν σκύλος
Ναι, έχω αλλά ο κος Σούρας μου έχει πει να αποφεύγω να το συζητάω γιατί ενδέχεται έτσι, να μου επανέλθει και αυτή τη φορά, θα είναι πιο έντονο (θα κυνηγάω γάτες, θα μασάω καλώδια, τέτοια)Βλέπω ακόμα έχεις μια υπολειμματική συμπεριφορά από τον καιρό που έλεγες ότι ήσουν σκύλος
Σιγά μην κυνηγήσεις και κανένα μπόινγκ. Ούτε 10 κοιλιακούς δεν μπορείς να κάνεις εσύ.Ναι, έχω αλλά ο κος Σούρας μου έχει πει να αποφεύγω να το συζητάω γιατί ενδέχεται έτσι, να μου επανέλθει και αυτή τη φορά, θα είναι πιο έντονο (θα κυνηγάω γάτες, θα μασάω καλώδια, τέτοια)
Ναι αλλά μας δουλεύεις με τους 1500 κοιλιακούς,Ναι, έχω αλλά ο κος Σούρας μου έχει πει να αποφεύγω να το συζητάω γιατί ενδέχεται έτσι, να μου επανέλθει και αυτή τη φορά, θα είναι πιο έντονο (θα κυνηγάω γάτες, θα μασάω καλώδια, τέτοια)
Κι όμως το συγκερκιμένο παξιμάδι είναι για την τοποθέτηση του σωλήνα αέρα, είναι παλαιού τύπου (βιδωτό), τα καινούργια έχουν την μορφή κλιπ (κουμπώνουν) κι έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη και ασφαλέστερη προσαρμογήΌχι ρε συ ηλεκτρικό, αφού βλέπεις έχει παξιμάδι πίσω.
Θέλεις να γίνεις μούτσος και να γνωρίσεις τις γκέισες της Ναγκόγια;Κι όμως το συγκερκιμένο παξιμάδι είναι για την τοποθέτηση του σωλήνα αέρα, είναι παλαιού τύπου (βιδωτό), τα καινούργια έχουν την μορφή κλιπ (κουμπώνουν) κι έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη και ασφαλέστερη προσαρμογή![]()