rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 17.315
- Πόντοι
- 12.946
Κάτι ξέρει ο κινγκ Κ.Ε. που κάνεις ακριβώς 1500Μόνο; Ποιος να φανταζόταν ότι ένας κοιλιακός, κάνει τόσο μεγάλη διαφορά!
Κάτι ξέρει ο κινγκ Κ.Ε. που κάνεις ακριβώς 1500Μόνο; Ποιος να φανταζόταν ότι ένας κοιλιακός, κάνει τόσο μεγάλη διαφορά!
Πατατάκια με γεύση μουνίλας έχουμε ;Μαζευτείτε! Βάζω κάρβουνο!
Σήμερα, το μενού έχει και bao buns
Μπα αργεί να απαντήσει σήμερα ο @Ωρίων θα παρακολουθεί τις ναυλαγορέςΠατατάκια με γεύση μουνίλας έχουμε ;
Μάλιστα. Θέλετε ξανθιάς μουνίλας ή μελαχρινής;Πατατάκια με γεύση μουνίλας έχουμε ;
Ξυρισμένης καλύτερα μη φάμε και καμιά μουνότριχαΜάλιστα. Θέλετε ξανθιάς μουνίλας ή μελαχρινής;
Μάλιστα. Θέλετε ξανθιάς μουνίλας ή μελαχρινής;
Σοφόν το σαφές Ροντρι.Ξυρισμένης καλύτερα μη φάμε και καμιά μουνότριχα
Ανεβαίνει ο ClarkSea! Φτου φτου!!! Ανεβαίνουμε!!!Μπα αργεί να απαντήσει σήμερα ο @Ωρίων θα παρακολουθεί τις ναυλαγορές
στο Λονδίνο
Σου φέραμε γούρι θα κεράσειςΑνεβαίνει ο ClarkSea! Φτου φτου!!! Ανεβαίνουμε!!!
Δεν τον ξεχνάμε τον Jimmy! Απλώς, εκείνος δεν πηγαίνει αλλού (σε άλλα νήματα). Και φυσικά, δεν κουτσομπολεύει!Μέσα στην τόση αγωνία για να μάθουμε για τον Κ.Ε.
ξεχάσαμε ένα φίλο τον @jim2323 του είχα στείλει π.μ. για κάτι κουτσομπολιά
αλλά δεν απάντησε
Ξυρισμένης καλύτερα μη φάμε και καμιά μουνότριχα
Eισαι απασχολημενος στο αλλο με τα αθλητικα αλλιως θα σε ρωτουσα που τριγυρνας τετοιες ωρεςΒλέπω ότι είσαι ελεύθερος, για πέρνα κατά τις 3 αύριο το πρωί μια βόλτα...
έχω αυπνίες...Eισαι απασχολημενος στο αλλο με τα αθλητικα αλλιως θα σε ρωτουσα που τριγυρνας τετοιες ωρες
Λογω της ομαδας ή λογω των πολλων αποστολων βιδεοέχω αυπνίες...
nai, άλλη ορεξη δεν είχα να χαλάω την ζαχαρένια μου με τον Κλαψέσκου...Λογω της ομαδας ή λογω των πολλων αποστολων βιδεο
Σε λιγο θα σου ζητησουν σε αλλο νημα γιατι εκλεισες τα πμ ή γεμισε το ινμποξnai, άλλη ορεξη δεν είχα να χαλάω την ζαχαρένια με τον Κλαψέσκου...
βίδεο, περιμένω όπως και πολλοί άλλοι
έχω βάλει τάπα για ενοχλητικούςΣε λιγο θα σου ζητησουν σε αλλο νημα γιατι εκλεισες τα πμ ή γεμισε το ινμποξ
Kαλα,απαντησε τωρα στα παιδια που το ψαχνουν και μην εισαι αγενης.Να κραταμε και ενα επιπεδο στο μπουέχω βάλει τάπα για ενοχλητικούς
απάντησαKαλα,απαντησε τωρα στα παιδια που το ψαχνουν και μην εισαι αγενης.Να κραταμε και ενα επιπεδο στο μπου