Λαμπραντόρ είσαι τελικά?
Λάθος μπαμπά ψάχναμε...
Ήμουν σκυλάκι παλιά. Αλλά τότε κι αν ήταν δύσκολο να βρω τον μπαμπά μου...
Λαμπραντόρ είσαι τελικά?
Λάθος μπαμπά ψάχναμε...
Σιγά μην ήσουν και Καρδινάλιος.Ήμουν σκυλάκι παλιά. Αλλά τότε κι αν ήταν δύσκολο να βρω τον μπαμπά μου...
Πάλι τα ίδια θα λέμε οικονομολόγος/ διοίκηση επιχειρήσεων από London SchoolΣιγά μην ήσουν και Καρδινάλιος.
Το πουλί ή ο κληρικός;Σιγά μην ήσουν και Καρδινάλιος.
Πένης μόνο μην είσαι, να μας κερνάς hot dogΤο πουλί ή ο κληρικός;
Για ρίξτε καμιά ιδέα!
Πένης εγώ;;;;; Αυτή τη λέξη, ούτε να τη λέω, δε μου επιτρέπει ο μπαμπάς.Πένης μόνο μην είσαι, να μας κερνάς hot dog
και όποιο από τα δύο σε βολεύει![]()
Πένης εγώ;;;;; Αυτή τη λέξη, ούτε να τη λέω, δε μου επιτρέπει ο μπαμπάς.
Σκυλάκι όπως λέει και το τραγούδι I wanna be your dog?Ήμουν σκυλάκι παλιά. Αλλά τότε κι αν ήταν δύσκολο να βρω τον μπαμπά μου...
Ευτυχώς γιατί ετοιμαζόμαστε για το κέρασμα στις 100,000 σελίδες.Πένης εγώ;;;;; Αυτή τη λέξη, ούτε να τη λέω, δε μου επιτρέπει ο μπαμπάς.
Όχι, κανονικό. Με ουρά.Σκυλάκι όπως λέει και το τραγούδι I wanba be your dog?![]()
Σιγα σιγα θα το παει σε doggy(style),μετα την οξυτητα του μισθωτου θα ειναι το 2ο πληγμα που δεχεται το μπουΣκυλάκι όπως λέει και το τραγούδι I wanba be your dog?![]()
Εδώ είσαι?Yπεπεσε στην αντιληψη μου οτι καποιοι αδαης,που στερουνται γουστου,σχολιαζουν αρνητικα την Δαναη![]()
Δεν πειραζει,θα το μεταβιβασω στην ιγκνορ μου αμεσαΕδώ είσαι?
Δεν σε είδα....![]()
Αδερφέ στειλε κ σε μας αν μπορείς!Εστειλα.
Εστειλα.
Αδερφέ στειλε κ σε μας αν μπορείς!
Στειλε αδερφεΕστειλα.
Εστειλα.
Παιξε κ εδω ρε μποςς αυτο με την λιολιουΔεν πειραζει,θα το μεταβιβασω στην ιγκνορ μου αμεσα![]()