Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.792
- Πόντοι
- 3.556
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το παρών νήμα, πρέπει να το μελετήσω ενδελεχώς
Για αυτό και πρωί πρωί Σαββάτου, το παρακολουθούν 4 ολόκληρα μέλη και 10 επισκέπτες!Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το παρών νήμα
Πάλι τα ίδια; Πότε θα σταματήσεις να ασχολείσαι με κάθε σαχλαμάρα; Τι σύζυγος μας λες; Αυτός μόνο τον Γουίλι τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί θα παντρευότανΓια αυτό και πρωί πρωί Σαββάτου, το παρακολουθούν 4 ολόκληρα μέλη και 10 επισκέπτες!
Πού να είχα αναρτήσει και γυμνές φωτογραφίες της παρ' ολίγον συζύγου του Κ.Ε. δηλαδή.
Ώρα είναι να μας πείτε και κραγμένη αδερφάρα, τον Κ.Ε.Πάλι τα ίδια; Πότε θα σταματήσεις να ασχολείσαι με κάθε σαχλαμάρα; Τι σύζυγος μας λες; Αυτός μόνο τον Γουίλι τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί θα παντρευόταν
Μαύρο είναι;Ώρα είναι να μας πείτε και κραγμένη αδερφάρα, τον Κ.Ε.
Ο άνθρωπος έχει κάνει παιδί μαζί της.
Fronti nulla fides!Λίγο. Έχει πάρει από τον πατέρα.
Pecunia nervus rerum.Fronti nulla fides!
Αuri sacra fames....Pecunia nervus rerum.
Στις 100 σελίδες, θα σας βγάλω έξω να σας κεράσω.
Malum sub arbore malo cadet (με γοογλε τρανσλειτ)Εγώ, πάντως, μόλις το νήμα μου φτάσει τις 10.000 σελίδες, θα σας βγάλω έξω να σας κεράσω.
Όχι σαν τον άλλον, τον τσιγκούνη νηματοθέτη.
μήπως είναι ο χαμένος μπαμπάς?Λίγο. Έχει πάρει από τον πατέρα.
Εγώ, πάντως, μόλις το νήμα μου φτάσει τις 10.000 σελίδες, θα σας βγάλω έξω να σας κεράσω.
Όχι σαν τον άλλον, τον τσιγκούνη νηματοθέτη.
Όπως και να 'χει, είμαστε στη 42!
μήπως ξέφυγαν 2 μηδενικά?
Πάω να ακονίσω την μασέλα μουΌπως και να 'χει, είμαστε στη 42!
Είμαστε κοντά.
Να ξεκινήσεις και δίαιτα. Να έχεις χώρο για να γεμίσεις.Πάω να ακονίσω την μασέλα μου
Σωστό, πολύ σωστό!Να ξεκινήσεις και δίαιτα. Να έχεις χώρο για να γεμίσεις.
Δύσκολο θέμα διάλεξες κι εσύ, το μόνο σαιρβάιβορ που έχω παρακολουθήσειΌπως και να 'χει, είμαστε στη 42!
Είμαστε κοντά.
Πες μας τα συμπεράσματα που έβγαλες από τον Σπαλιάρα!Δύσκολο θέμα διάλεξες κι εσύ, το μόνο σαιρβάιβορ που έχω παρακολουθήσει
ήταν αυτό με τον Σπαλιάρα για να μελετήσω πως έβγαλε 4000 γκόμενες.