Από χαμηλά και εσωτερικά μέχρι ψηλά προς το λαιμό. Λέτε να κόλλησα ψύλλους;Χαμηλά και "εσωτερικά" ή ψηλά, προς το λαιμό;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Δεν θέλω πανικό. Πες μου, μήπως ακούς και περίεργους, επίμονους, ήχους;Από χαμηλά και εσωτερικά μέχρι ψηλά προς το λαιμό. Λέτε να κόλλησα ψύλλους;
Κάτι ββββζζζζζζζβζζζζζζζζζζγγγγγααααααβββββζζζζββββζζζζζζζζβζζζβζζζζζζζΔεν θέλω πανικό. Πες μου, μήπως ακούς και περίεργους, επίμονους, ήχους;
Είναι σοβαρό;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Πιθανότατα όχι, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν παίζουμε μ' αυτά Ρίο.. Η νέα μέθοδος καραμοσαλοσκόπησης για καλά σκυλιά είναι αποτελεσματικήΚάτι ββββζζζζζζζβζζζζζζζζζζγγγγγααααααβββββζζζζββββζζζζζζζζβζζζβζζζζζζζ
Είναι σοβαρό;
Τι μέθοδος είναι αυτή, Κέι; Πονάει;Πιθανότατα όχι, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν παίζουμε μ' αυτά Ρίο.. Η νέα μέθοδος καραμοσαλοσκόπησης για καλά σκυλιά είναι αποτελεσματική
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Είναι μια μέθοδος που ερευνά σε βάθος. Δεν πονάει και λένε ότι είναι παραπάνω από ευχάριστη. Εγώ όποτε την εφάρμοσα σε ζωάκια συντροφιάς είχε απόλυτη επιτυχία.Τι μέθοδος είναι αυτή, Κέι; Πονάει;
Ρίο, δεν πιστεύω να τρως τίποτα φυτά με 5 μακριά φύλλα εκεί που αλητεύεις στα χωράφια, ε;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Φρρρρρρ πουτς-πουτς-πουτς-πουτς! Ρίο, βγαίνω γιατί έχω σοβαρές υποχρεώσεις σήμερα που δεν παίρνουν αναβολή και θα τα πούμε αύριο το πρωί.
Έχω ένα σαλάμι ένα κιλό έξω από το σπίτι σου και μπόλικο νερό. Αν θες βγες και κάνε τα έξω και όχι στον κήπο. Τα λέμε αύριο.
Έχω ένα σαλάμι ένα κιλό έξω από το σπίτι σου και μπόλικο νερό. Αν θες βγες και κάνε τα έξω και όχι στον κήπο. Τα λέμε αύριο.
Ολόκληρο σαλάμι για μένα!!! Ευχαριστώ!!Φρρρρρρ πουτς-πουτς-πουτς-πουτς! Ρίο, βγαίνω γιατί έχω σοβαρές υποχρεώσεις σήμερα που δεν παίρνουν αναβολή και θα τα πούμε αύριο το πρωί.
Μην ανησυχείς, θα βγω να κατουρήσω την καινούργια γειτονιά!
Και θα φυλάω το σπίτι!
Με το καλό η ΑΕΚΑΡΑ!
Γαβ γαβ!
Τελευταία τροποποίηση:
Έι Κέι, κοίτα με, κοίτα με!Φρρρρρρ πουτς-πουτς-πουτς-πουτς!
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Είσαι το σκυλί θαύμα Ρίο, μπράβο. Πανέξυπνο, ευλύγιστο, γεμάτο ενέργεια. Αύριο που θα πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, θα σε πάρω και εσένα και θα απαιτήσω να ψηφίσειςΈι Κέι, κοίτα με, κοίτα με!
ΟΥΑΟΥ! Τι αφεντικό είσαι εσύ!Είσαι το σκυλί θαύμα Ρίο, μπράβο. Πανέξυπνο, ευλύγιστο, γεμάτο ενέργεια. Αύριο που θα πάω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα στην μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, θα σε πάρω και εσένα και θα απαιτήσω να ψηφίσεις
Θα μου δώσεις έτοιμο ψηφοδέλτιο γιατί δεν ξέρω να διαβάζω ακόμα;
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Όχι. Θέλω να είσαι αυτόνομο σκυλάκι. Θα διαλέξεις με βάσει το ένστικτο. Ξέρω άλλωστε ότι θα ψηφίσεις Καπετάνιο κι ας βγει άκυρο.ΟΥΑΟΥ! Τι αφεντικό είσαι εσύ!
Θα μου δώσεις έτοιμο ψηφοδέλτιο γιατί δεν ξέρω να διαβάζω ακόμα;
Μα πώς το ήξερες;;;Όχι. Θέλω να είσαι αυτόνομο σκυλάκι. Θα διαλέξεις με βάσει το ένστικτο. Ξέρω άλλωστε ότι θα ψηφίσεις Καπετάνιο κι ας βγει άκυρο.
Ναι λοιπόν, θα ψηφίσω Καπετάνιο δαγκωτό γιατί μου δίνει το καλύτερο λουκάνικο και μου βράζει ρύζι με κιμά! Για αυτό έχω τόση ενέργεια και μαθαίνω τόσο γρήγορα!
Και αν μυρίσω την κάλπη και καταλάβω ότι δεν σε έχουν ψηφίσει και όλοι οι υπόλοιποι, θα την κατουρήσω...
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Ρίο είσαι το σκυλάκι μου και χαίρομαι να σου δίνω χαρά. Υπάρχουν βέβαια και κάποια μεγάλα, χοντρά και σκληρά λουκάνικα που τρώγονται αλλιώς αλλά θα φτάσουμε κι εκείΜα πώς το ήξερες;;;
Ναι λοιπόν, θα ψηφίσω Καπετάνιο δαγκωτό γιατί μου δίνει το καλύτερο λουκάνικο και μου βράζει ρύζι με κιμά! Για αυτό έχω τόση ενέργεια και μαθαίνω τόσο γρήγορα!
Και αν μυρίσω την κάλπη και καταλάβω ότι δεν σε έχουν ψηφίσει και όλοι οι υπόλοιποι, θα την κατουρήσω...
Ρίο είσαι το σκυλάκι μου και χαίρομαι να σου δίνω χαρά. Υπάρχουν βέβαια και κάποια μεγάλα, χοντρά και σκληρά λουκάνικα που τρώγονται αλλιώς αλλά θα φτάσουμε κι εκεί
Πιο μεγάλα και από τα χωριάτικα;;;;
Μήπως τα νησιώτικα;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.680
- Πόντοι
- 4.546
*
Παράχθηκε Εμμανουηλάκι;; Μη χειρότερα!
*** Τίνος (Μύκονος) είναι, βρε γυναίκα το παιδί;;;;;
Να είναι γερό το παιδάκι τους!
Τελικά, η ζωή έχει περισσότερη φαντασία και από τον @Aristarxos unplugged ....
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Παράχθηκε Εμμανουηλάκι;; Μη χειρότερα!
Να είναι γερό το παιδάκι τους!
Τελικά, η ζωή έχει περισσότερη φαντασία και από τον @Aristarxos unplugged ....
Να σας ζήσει Ρίο.
Και το μωρό κ το νήμα.
Ευχαριστούμε!Να σας ζήσει Ρίο.
Και το μωρό κ το νήμα.
(Αν και το νήμα δεν είναι καινούργιο! Μετράει ήδη 40 σελίδες αδιάλειπτου προβληματισμού πάνω στο αρχικά, καυτά ερωτήματα.)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936