Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 17.050
- Πόντοι
- 3.556
Να έρθω κι εγώ στην βάρκα? Ομοιοπαθής άλλωστε!Welcome to the club! Έλα και εσύ, να μπαρκάρουμε!
Άλλος με τη βάρκα μας!
Να έρθω κι εγώ στην βάρκα? Ομοιοπαθής άλλωστε!Welcome to the club! Έλα και εσύ, να μπαρκάρουμε!
Άλλος με τη βάρκα μας!
Πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι ποιό απλές οι σχέσεις των ανθρώπων, ίσως εμείς να τις κάνουμε πολύπλοκες...ποιός ξέρειΟι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχή
Επειδή στην πραγματικότητα, η "βάρκα" είναι κρουαζιερόπλοιο 350 μέτρων, δε θα χρειαστεί να κάνεις κουπί. Θα έρθετε ως τιμώμενα πρόσωπα.Να έρθω κι εγώ στην βάρκα? Ομοιοπαθής άλλωστε!Μια γωνία θα πιάσω και αντέχω να κάνω κουπί!
![]()
Ενταξει τότε θα έρθω !!Επειδή στην πραγματικότητα, η "βάρκα" είναι κρουαζιερόπλοιο 350 μέτρων, δε θα χρειαστεί να κάνεις κουπί. Θα έρθετε ως τιμώμενα πρόσωπα.
Εγώ θα κάνω τον bartender
![]()
Ενταξει τότε θα έρθω !!
Εγώ θα κάνω τον κοντό καραφλό παππού παρά τα ελαφρά χτυπηματάκια στην καράφλα από τον Μπένι τις καλύτερες γκόμενες τραβάειμια κρουαζιέρα είναι ό,τι πρέπει τώρα που ανοίγει ο καιρός. Εγώ θα κάνω το φωτογράφο ,και προτείνω το φίλο Αγράμματο για DJ.
Σωστά - αλλά εδώ η λογική λίγο υστερεί και δεν βοηθάει καί τόσο- θέλει πάρα πολλά κοτσια να είσαι απλός καί αληθινός - και αν τύχει και το καταφέρεις και ξεχωρίσεις από το πλήθοςΠιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι ποιό απλές οι σχέσεις των ανθρώπων, ίσως εμείς να τις κάνουμε πολύπλοκες...ποιός ξέρει
Λες να έρθει και ο κ.μπλιζ?κάπως έτσι βλέπω την κατάσταση στο κρουαζιερόπλοιο μετά την επιβίβαση μελών των παπούλιδων
Ωρίων να ρωτήσω κάτιΕγω πιστεύω ότι τα αρνητικά ιδίως, φαίνονται, απλώς στην αρχή, συνήθως δεν βλέπουμε τα πράγματα με λογική. Η λογική έρχεται αργότερα όπου και την πατάμε.
Από την άλλη, αν δεν την πατήσουμε, πώς θα ωριμάσουμε;!
Τέλος πάντων, συμφωνώ στο ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ίσως ό,τι πολυπλοκότερο αλλά δε συμφωνώ με το ότι πρέπει να δίνεις ευκαιρίες και να δουλεύεις πάνω σε κάτι που το βλέπεις ότι είναι σαθρό. Όταν λέω "σαθρό" δεν εννοώ τον άλλον απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα να δημιουργείται στη σύνδεση του μαζί σου.
Να δώσεις ευκαιρίες π.χ. σε φίλους ετών, δοκιμασμένους ή στη γυναίκα σου, που για κάποιους λόγους την έχεις παντρευτεί κλπ και το καταλαβαίνω και το επιδοκιμάζω.
Και πάλι, μέχρι ένα όριο.
Να δίνεις ευκαιρίες σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε, το βρίσκω τελείως χάσιμο χρόνου.
Βέβαια όλα είναι σχετικά και ποτέ μη λες ποτέ κλπ.
Είχαμε ένα άντρακλα τον ΚΕ, τώρα βάλαμε και τον Ρουβά