Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.050
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.050
Πόντοι
3.556
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχή
Πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι ποιό απλές οι σχέσεις των ανθρώπων, ίσως εμείς να τις κάνουμε πολύπλοκες...ποιός ξέρει :dunno:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.099
Πόντοι
6.236
Να έρθω κι εγώ στην βάρκα? Ομοιοπαθής άλλωστε! :cheesy: Μια γωνία θα πιάσω και αντέχω να κάνω κουπί! :glasses:
Επειδή στην πραγματικότητα, η "βάρκα" είναι κρουαζιερόπλοιο 350 μέτρων, δε θα χρειαστεί να κάνεις κουπί. Θα έρθετε ως τιμώμενα πρόσωπα.
Εγώ θα κάνω τον bartender
images.jpeg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.050
Πόντοι
3.556
Επειδή στην πραγματικότητα, η "βάρκα" είναι κρουαζιερόπλοιο 350 μέτρων, δε θα χρειαστεί να κάνεις κουπί. Θα έρθετε ως τιμώμενα πρόσωπα.
Εγώ θα κάνω τον bartender
images.jpeg
Ενταξει τότε θα έρθω !! :smiling-face-with-heart-eyes:

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.680
Πόντοι
201
Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.594
Πόντοι
3.846
μια κρουαζιέρα είναι ό,τι πρέπει τώρα που ανοίγει ο καιρός. Εγώ θα κάνω το φωτογράφο ,και προτείνω το φίλο Αγράμματο για DJ.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.680
Πόντοι
201
μια κρουαζιέρα είναι ό,τι πρέπει τώρα που ανοίγει ο καιρός. Εγώ θα κάνω το φωτογράφο ,και προτείνω το φίλο Αγράμματο για DJ.
Εγώ θα κάνω τον κοντό καραφλό παππού παρά τα ελαφρά χτυπηματάκια στην καράφλα από τον Μπένι τις καλύτερες γκόμενες τραβάει:confused:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.909
Πόντοι
3.506
Πιστεύω πως θα μπορούσαν να είναι ποιό απλές οι σχέσεις των ανθρώπων, ίσως εμείς να τις κάνουμε πολύπλοκες...ποιός ξέρει :dunno:
Σωστά - αλλά εδώ η λογική λίγο υστερεί και δεν βοηθάει καί τόσο- θέλει πάρα πολλά κοτσια να είσαι απλός καί αληθινός - και αν τύχει και το καταφέρεις και ξεχωρίσεις από το πλήθος :priest: σαν την εποχή του Αριστείδη - που όταν ρώτησαν κάποιον γιατί τον ψήφισε για εξοστρακισμό η απάντηση ήταν - βαρέθηκα να ακούω ότι είναι δίκαιος :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.909
Πόντοι
3.506
Εγω πιστεύω ότι τα αρνητικά ιδίως, φαίνονται, απλώς στην αρχή, συνήθως δεν βλέπουμε τα πράγματα με λογική. Η λογική έρχεται αργότερα όπου και την πατάμε.
Από την άλλη, αν δεν την πατήσουμε, πώς θα ωριμάσουμε;!
Τέλος πάντων, συμφωνώ στο ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ίσως ό,τι πολυπλοκότερο αλλά δε συμφωνώ με το ότι πρέπει να δίνεις ευκαιρίες και να δουλεύεις πάνω σε κάτι που το βλέπεις ότι είναι σαθρό. Όταν λέω "σαθρό" δεν εννοώ τον άλλον απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα να δημιουργείται στη σύνδεση του μαζί σου.
Να δώσεις ευκαιρίες π.χ. σε φίλους ετών, δοκιμασμένους ή στη γυναίκα σου, που για κάποιους λόγους την έχεις παντρευτεί κλπ και το καταλαβαίνω και το επιδοκιμάζω.
Και πάλι, μέχρι ένα όριο.
Να δίνεις ευκαιρίες σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε, το βρίσκω τελείως χάσιμο χρόνου.
Βέβαια όλα είναι σχετικά και ποτέ μη λες ποτέ κλπ.
Ωρίων να ρωτήσω κάτι :cheesy: εμείς τώρα κάνουμε αυτό που λένε :tooth: φιλοσοφουμε άνευ μαλακίας :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom