jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.905
- Πόντοι
- 3.506
Και αφού δεν υπάρχει αγάπη πώς την συνέλαβε ο ανθρώπινος νους την έννοια και τη λέξηΔεν υπάρχει αγάπη, μόνος σου γεννιέσαι, μόνος σου βαδίζεις, μόνος σου πεθαίνεις.
Και αφού δεν υπάρχει αγάπη πώς την συνέλαβε ο ανθρώπινος νους την έννοια και τη λέξηΔεν υπάρχει αγάπη, μόνος σου γεννιέσαι, μόνος σου βαδίζεις, μόνος σου πεθαίνεις.
Χαχαχαχχαχα τι άλλο θα σκεφτεί ο άτιμος για να απασχολήσει!Να πάτε στο μπατσελορ να βρείτε τον ερωτά σας
θα είναι και ο ΚΕ.
![]()
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Θέλω να είμαι ο επόμενος Έλληνας Μπάτσελορ»
Ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor προχώρησε σε ένα Q&A προκειμένου να λύσει όλες τις απορίες των φίλων του. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και μια που αφορούσα ένα ενδεχόμενο επαγγελματικό του βήμα. Θα γινόταν ο επόμενος Bachelor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; «Μου το έwww.diaforetiko.gr
Πες ποια σε πλήγωσε, να την πιάσω από το μαλλί και να τη φέρνω σβούρες μέχρι να πει "Nubic και ξερό ψωμί"Δεν υπάρχει αγάπη, μόνος σου γεννιέσαι, μόνος σου βαδίζεις, μόνος σου πεθαίνεις.
Δεν πιστεύω να την πάτησες και εσύ αλά Μπόκολος, ε;Aγαπητέ Ωρίωνα όπως εκπαιδεύεσαι να νικάς, έτσι μαθαίνεις και να χάνεις με αξιοπρέπεια. Έτσι είναι η ζωή, θα έχει και τις απογοητεύσεις της. Τουλάχιστον αυτές οι δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες μας θυμίζουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Τι εννοείς αλά ΜπόκολοςΔεν πιστεύω να την πάτησες και εσύ αλά Μπόκολος, ε;
Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, η προσέγγιση σε περιπτώσεις απογοήτευσης είναι μόνο μία :
Next!
Όπως περιγράφει ότι την "πάτησε" ο Μπόκολος στο νέο του νήμα :Τι εννοείς αλά Μπόκολος![]()
Θα μελετήσω πάραυταΌπως περιγράφει ότι την "πάτησε" ο Μπόκολος στο νέο του νήμα :
"Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια".
Ενδιαφέρον νήμα, βγαλμένο από τη ζωή.
Welcome to the club! Έλα και εσύ, να μπαρκάρουμε!όχι δεν ήταν τέτοια περίπτωση, μια κλασική απόρριψη ήταν. Από αυτές που δε διαβάζεις στο μπου.
Αμέσως στην εύκολη λύση τον στέλνεις τον άνθρωπο κατευθείαν next- κανένας δεν έχει όρεξη να δουλέψει με τίς σχέσειςΔεν πιστεύω να την πάτησες και εσύ αλά Μπόκολος, ε;
Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, η προσέγγιση σε περιπτώσεις απογοήτευσης είναι μόνο μία :
Next!
Ε ναι, μόνο αληθινές ιστορίες, βγαλμένες από την ζωή διαβάζουμε στο σαηΌπως περιγράφει ότι την "πάτησε" ο Μπόκολος στο νέο του νήμα :
"Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια".
Ενδιαφέρον νήμα, βγαλμένο από τη ζωή.
Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή και δε χρειάζονται δουλειά.Αμέσως στην εύκολη λύση τον στέλνεις τον άνθρωπο κατευθείαν next- κανένας δεν έχει όρεξη να δουλέψει με τίς σχέσειςνομίζω καθόλου καλή προσέγγιση
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχήΚάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή και δε χρειάζονται δουλειά.
Εγω πιστεύω ότι τα αρνητικά ιδίως, φαίνονται, απλώς στην αρχή, συνήθως δεν βλέπουμε τα πράγματα με λογική. Η λογική έρχεται αργότερα όπου και την πατάμε.Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχή