Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.905
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχει αγάπη, μόνος σου γεννιέσαι, μόνος σου βαδίζεις, μόνος σου πεθαίνεις.
Και αφού δεν υπάρχει αγάπη πώς την συνέλαβε ο ανθρώπινος νους την έννοια και τη λέξη:think: μπορείς να μιλήσεις για κάτι που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ και είναι εντελώς ανύπαρκτο και αδηλο :think: μάλλον ψήγματα αγάπης υπάρχουν καί κάποιες μικρές εξαιρέσεις κάπου εκεί έξω - καπνός δίχως φωτιά δεν υπάρχει -αλλά φαίνεται είναι πολύ σπάνιες περιπτώσεις

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.881
Πόντοι
15.446
Να πάτε στο μπατσελορ να βρείτε τον ερωτά σας :inlove:
θα είναι και ο ΚΕ.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Να πάτε στο μπατσελορ να βρείτε τον ερωτά σας :inlove:
θα είναι και ο ΚΕ.
Χαχαχαχχαχα τι άλλο θα σκεφτεί ο άτιμος για να απασχολήσει!

Πάντως, όταν μπαρκάρω, θα έχω μεγάλη περηφάνια για την παρακαταθήκη που άφησα πίσω μου στο bou. Το ότι μέσα από το νήμα μου, γνωρίσατε μια προσωπικότητα, πόσο μάλλον μια τέτοια προσωπικότητα, με συγκινεί.:cry:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Δεν υπάρχει αγάπη, μόνος σου γεννιέσαι, μόνος σου βαδίζεις, μόνος σου πεθαίνεις.
Πες ποια σε πλήγωσε, να την πιάσω από το μαλλί και να τη φέρνω σβούρες μέχρι να πει "Nubic και ξερό ψωμί"

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.578
Πόντοι
3.846
Aγαπητέ Ωρίωνα όπως εκπαιδεύεσαι να νικάς, έτσι μαθαίνεις και να χάνεις με αξιοπρέπεια. Έτσι είναι η ζωή, θα έχει και τις απογοητεύσεις της. Τουλάχιστον αυτές οι δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες μας θυμίζουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Aγαπητέ Ωρίωνα όπως εκπαιδεύεσαι να νικάς, έτσι μαθαίνεις και να χάνεις με αξιοπρέπεια. Έτσι είναι η ζωή, θα έχει και τις απογοητεύσεις της. Τουλάχιστον αυτές οι δυνατές συναισθηματικές εμπειρίες μας θυμίζουν ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Δεν πιστεύω να την πάτησες και εσύ αλά Μπόκολος, ε;

Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, η προσέγγιση σε περιπτώσεις απογοήτευσης είναι μόνο μία :
Next!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.036
Πόντοι
3.556

Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, η προσέγγιση σε περιπτώσεις απογοήτευσης είναι μόνο μία :
Next!
Τι εννοείς αλά Μπόκολος :think:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
17.036
Πόντοι
3.556
Όπως περιγράφει ότι την "πάτησε" ο Μπόκολος στο νέο του νήμα :
"Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια".
Ενδιαφέρον νήμα, βγαλμένο από τη ζωή.
Θα μελετήσω πάραυτα :coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.578
Πόντοι
3.846
όχι δεν ήταν τέτοια περίπτωση, μια κλασική απόρριψη ήταν. Από αυτές που δε διαβάζεις στο μπου.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
όχι δεν ήταν τέτοια περίπτωση, μια κλασική απόρριψη ήταν. Από αυτές που δε διαβάζεις στο μπου.
Welcome to the club! Έλα και εσύ, να μπαρκάρουμε!
Άλλος με τη βάρκα μας!

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.905
Πόντοι
3.506

Next!
Αμέσως στην εύκολη λύση τον στέλνεις τον άνθρωπο κατευθείαν next- κανένας δεν έχει όρεξη να δουλέψει με τίς σχέσεις :glasses: νομίζω καθόλου καλή προσέγγιση

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
23.881
Πόντοι
15.446
Όπως περιγράφει ότι την "πάτησε" ο Μπόκολος στο νέο του νήμα :
"Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια".
Ενδιαφέρον νήμα, βγαλμένο από τη ζωή.
Ε ναι, μόνο αληθινές ιστορίες, βγαλμένες από την ζωή διαβάζουμε στο σαη :confused:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Αμέσως στην εύκολη λύση τον στέλνεις τον άνθρωπο κατευθείαν next- κανένας δεν έχει όρεξη να δουλέψει με τίς σχέσεις :glasses: νομίζω καθόλου καλή προσέγγιση
Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή και δε χρειάζονται δουλειά.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.905
Πόντοι
3.506
Κάποια πράγματα φαίνονται από την αρχή και δε χρειάζονται δουλειά.
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχή

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.578
Πόντοι
3.846
Φίλοι μου οι γυναίκες δεν είναι σαν τα τρόλεϊ που έλεγαν παλιά "αν δεν κάτσει αυτό, παίρνεις το επόμενο" ή καλύτερα δεν είναι όλες οι γυναίκες αυτή η περίπτωση.

Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν τα ταξίδια στο εξωτερικό. Προετοιμάζεσαι καιρό, κάνεις θυσίες και ίσως κάποιες φορές σου αλλάζουν τη ζωή.

Μόνο βαριά φιλοσοφία στο νήμα του ΚΕ.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
28.086
Πόντοι
6.236
Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάρα πολύ συνθέτες και από τα ποιο περίπλοκα πράγματα στη ζωή - είσαι έξυπνος Ωρίων και σοφός αλλά εδώ λίγο θα διαφωνήσω - νομίζω δεν φαίνονται πολλά πράγματα από την αρχή
Εγω πιστεύω ότι τα αρνητικά ιδίως, φαίνονται, απλώς στην αρχή, συνήθως δεν βλέπουμε τα πράγματα με λογική. Η λογική έρχεται αργότερα όπου και την πατάμε.
Από την άλλη, αν δεν την πατήσουμε, πώς θα ωριμάσουμε;!
Τέλος πάντων, συμφωνώ στο ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ίσως ό,τι πολυπλοκότερο αλλά δε συμφωνώ με το ότι πρέπει να δίνεις ευκαιρίες και να δουλεύεις πάνω σε κάτι που το βλέπεις ότι είναι σαθρό. Όταν λέω "σαθρό" δεν εννοώ τον άλλον απαραίτητα. Μπορεί ο άλλος να είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα να δημιουργείται στη σύνδεση του μαζί σου.
Να δώσεις ευκαιρίες π.χ. σε φίλους ετών, δοκιμασμένους ή στη γυναίκα σου, που για κάποιους λόγους την έχεις παντρευτεί κλπ και το καταλαβαίνω και το επιδοκιμάζω.
Και πάλι, μέχρι ένα όριο.
Να δίνεις ευκαιρίες σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε, το βρίσκω τελείως χάσιμο χρόνου.
Βέβαια όλα είναι σχετικά και ποτέ μη λες ποτέ κλπ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.578
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ φίλε Ωρίωνα αλλά όπως λες και εσύ εκεί που γεννιέται ο έρωτας ,πεθαίνει η λογική. Όταν βλέπεις τα πράγματα από απόσταση λες "μα καλά στενοχωριόμουν εγώ για αυτή τη μαλάκω;" όταν όμως τα ζεις τα πράγματα σε κυβερνάνε τα ένστικτα.

Μεγαλώνοντας μαθαίνεις να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, παρόλα αυτά οι δυνατές εμπειρίες είναι που σε κρατάνε ζωντανό. Για αυτό το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι ό,τι καλύτερα να κλαις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που ήθελες αλλά δεν τόλμησες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom