Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γαμώτο πρέπει να έφυγε διακοπές.
γιατί το λες δαιμονισμένο το Μαριαννάκι τύπε;
δες γιατι
URL]]

Επισκέπτης
δες γιατι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/42061_1282818595.png[/img[/URL]]
[/quote]

τύπε το αδικείς το κορίτσι, δεν το λες και δαιμονισμένο...
άντε το πολύ λίγο αγριεμένο...

[img]http://1.bp.blogspot.com/-CKGv4Jc3kJ8/T7O6n7yUACI/AAAAAAAAALo/ccFzyB3dt5w/s1600/333_5333.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τύπε το αδικείς το κορίτσι, δεν το λες και δαιμονισμένο...
άντε το πολύ λίγο αγριεμένο...

333_5333.jpg
Πόσο μαλακες πρεπει να ηταν εκει στον Αντεννα που την βαψανε και την χτενισανε ετσι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πόσο μαλακες πρεπει να ηταν εκει στον Αντεννα που την βαψανε και την χτενισανε ετσι?
Έβλεπες την μαλακία εκείνη με την γελάδα κ τον Αρναούτογλου;;;

Πώς την κάνανε ρε έτσι εκείνη την κουκλάρα...επαγγελματίες μακιγιέρ σου λέει μετά ο άλλος. :headbang:

Επισκέπτης
Πολύ χουβαρντάς εισαι ρε τύπε  :2funny: :2funny:

τύπε 150 ευρώ το μήνα πλέον είναι μισός μισθός. Άσε που θα χει και τα τυχερά της, κανάν καφέ, κάνα ποτό, καμιά βόλτα με τη σακαράκα μου, κάνα σινεμά.
Ξέρεις πόσες νηστικές έχει εκεί έξω;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
τύπε 150 ευρώ το μήνα πλέον είναι μισός μισθός. Άσε που θα χει και τα τυχερά της, κανάν καφέ, κάνα ποτό, καμιά βόλτα με τη σακαράκα μου, κάνα σινεμά.
Ξέρεις πόσες νηστικές έχει εκεί έξω;

εδω 150 την ωρα παιρνουν τα κολ γκερλ βρες καμια χοντρη να την ταιζεις κανα βρωμικο μαρουλι λαχανο χωριατικο λουκανικο απο καμια καντινα να σου παιρνει καμια πιπα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τα σεξ μπαντις είναι το καλύτερο επίπεδο σχέσης που μπορεί να έχει ένας άντρας με μια γυναίκα. Παλαιότερα υπήρχε ακόμα καλύτερη σχέση, η δουλική (γιασουφάκια, παλλακίδες, κλπ) τώρα μας τα χουν κόψει κι αυτά...
Μία άλλη λύση είναι αυτή που έχουν οι Ανατολίτες με 4 γυναίκες ο καθένας και βάλε.
Πάντως το χειρότερο καθεστώς το χουμε εδώ και γενικά στη Δύση όπου προκειμένου να βάλουμε τα θηλυκά να δουλέψουν, τα είπαμε ψέματα ότι είμαστε ίσοι, κι αυτό μας γύρισε μπουμεραγκ...

precisely  :thumbsup:

πραγματικά είχα μεγάλη απορία απο μικρός , γιατί πρέπει να δεσμεύεται ένας άντρας συναισθηματικά, με τον θηλυκό κάτοχο , 2 όμορφων μαστικών αδένων και οπισθίων ?

δεν σε αγαπάω κοπέλα μου , δεν με ενδιαφέρεις, δεν θέλω να ξέρω για σένα
απλά μ'αρέσουν κάποιες "καμπυλότητες" στο σώμα σου  ;)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Και στην τελική τι νομίζεις οτι εισαι μαρή; Μια αναδίπλωση του χωροχρονικού συνεχούς....
(πσςςςς  :dancing:)

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8