Νέα

Ο κολητός μου έγινε μουνόδουλος.Πώς να τον βοηθήσω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μια ειναι η λυση
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/images/cache/c185c111b3cee847df77791e8022f8cf.w600.h340.z1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/09/electric-shock.png[/img[/URL]]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
θα του περάσει... υπομονή!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε δεν προλαβαινει για καφεδες τωρα ο φιλος σου......γαμαει.....μετα απο καναν μηνα παρτον

secretsupper

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
οπως καταλαβενεται και απο τον τιτλο του θεματος,ο κολητος μου φιλος εγινε μουνοδουλος και δεν ξερω πως να τον βοηθησω.επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι που του εκατσε και δεν ξερω πως μπορω να τον βοηθησω.μολις τα εφτιαξε μαζι της,ολους τους φιλους του,τους εγραψε στα @ρχιδι@ του ! τον παιρνω τηλ να βγουμε.να παμε να πιουμε κανενα ποτο εξω αλλα συνεχως μου λεει δεν μπρρει.τι να του πω?φοβαμαι να του πω ρε μαλακα νικολακη τι επαθες,εγινες μουνοδουλος ??? δεν του εχω πει τιποτα γιατι φοβαμαι μηπως παρεξεγηθει και το παρει αλλιως και νομιζει οτι ζηλευω την γκομενα που βρηκε.ασχετο αλλα η γκομενα δεν βλεπεται μαγκες.ειναι μια κλασικη ελλεηνιδα 20 χρωνων με λιγα κιλα παραπανο.σημειωνω οτι ο φιλος μου ειναι 20 χρονων.να ηταν καμοια γκομεναρα θα ελεγα αι στο διαλο δεν πειραζει χαλαλι του αλλα τωρα να γινει μουνοδουλος σε μια που δεν την φτηνεις και να γραψει ολους τους φιλους του.τοσα χρονια μαζι απο το δημοτικο και μας φτηνεις ολους για ενα μπαζο ??????
πως λετε να κινηθω ??? θελω να τον ξυπνησω αλλα δεν ξερω πως.σας ετυχε φιλος σας να γινει μουνοδουλος ??? πως αντιδρασετε ??? ολοι ειχαμε ή εχουμε γκομενα αλλα δεν πεταξαμε τους φιλους στα σκουπιδια για ενα μουνι.
πειτε μου γνωμες να προσπαθησω να τον φερω στην πραγματικοτητα με τον φοβο μηπως παρεξηγηθει οτι γουσταρω την γκομενα-μπαζο του ή να δειξω αδιαφορια και να μην ξανα ασχοληθω μαζι του ???
τελικα αξιζει να εχουμε τετοιους φιλους ??? φιλους που μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια αλλα μας κουνισαν μαντιλι με την πρωτη γκομενα που βρηκαν ???  :think:

ομολογω οτι αν ειναι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα,τοτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα. ο φιλος σου ειναι στις αρχες της καβλας του,και εαν του εχει παρει καμμια καλη πιπα-αν ειναι απειρος απο γυναικες αυτο μετραει πολυ ξερεις- και του εβγαλε λιγες φωνουλες και του ειπε οτι ειχς τρομερο οργασμο-μουφα αλλα του το ειπε-  τοτε ειναι δυσκολο πλεον να κανεις κατι για να τον σωσεις. το πιο πιθανο να τραβηξει ακομα ενα τριμηνο,και οταν συνειδητοποιησει οτι η ππιπα και τπο γαμησι δεν ειναι τοσο τρομερα οσο νομιζε στην αρχη,τοτε πολυ πιθανον και μαλλον σιγουρο να αρχισει να κανει την επανασταση του και να σε ψαξει μονος του. και εγω και πολλοι αλλοι τα καναμε αυτα οταν ειμασταν 18-22 το πολυ.μετα μαθαινεις και βλεπεις τα πραγματα αλλιως. παρολα αυτα,αν ειχα να διαλεξω μεταξυ ενος παντοτινου ερωτα -που καποιος θα μου εγγυοταν να κρατουσε δυνατος μεχρι το τελος της ζωης μου- και των φιλων μου, εγω θα διαλεγα το πρωτο. αλλα δεν μπορω να μιλαω για υποθετικα πραγματα,αν και ζω τον μεγαλο ερωτα με την γυναικα μου η οποια με αφηνει να παω οπου θελω.και ειναι και ξενη. Η συμβουλη μου φιλε ειναι να τον εχεις απο κοντα,αλλα μην τον πιεζεις να βγειτε.μονος του θα στο ζητησει οταν αρχιζει να σβηνει η καψουρα. θα το δεις. εσυ ομως μεινε διπλα υου,υπομονετικος και απλα παιρνε τον που και που τηλεφωνο να ρωτας τι κανει και τιποτα αλλο.ολα τα αλλα θα ερθουνε μονα τουσ με τον καιρο...συντομα...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τυπε μου τα πραγματα ειναι δυσκολα,η μουνοδουλητιδα ειναι σοβαρη,και ενιοτε θανατηφορα ασθενεια :priest: :priest: :priest:

ομως υπαρχουν μερικοι τροποι αντιμετωπισης της νοσου.αν ο φιλος σου ειναι εγγυημενος και πραγματικα εχει σταθει σαν φιλος στα δυσκολα,τοτε αξιζει να κανεις υπομονη.υπαρχουν ελπιδες με τον καιρο να επανελθει.ωριμαζοντας και οταν χορτασει το μουνι θα καταλαβει οτι χρειαζονται και οι φιλοι.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ομολογω οτι αν ειναι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα,τοτε μαλλον δεν μπορεις να κανεις και πολλα. ο φιλος σου ειναι στις αρχες της καβλας του,και εαν του εχει παρει καμμια καλη πιπα-αν ειναι απειρος απο γυναικες αυτο μετραει πολυ ξερεις- και του εβγαλε λιγες φωνουλες και του ειπε οτι ειχς τρομερο οργασμο-μουφα αλλα του το ειπε-  τοτε ειναι δυσκολο πλεον να κανεις κατι για να τον σωσεις. το πιο πιθανο να τραβηξει ακομα ενα τριμηνο,και οταν συνειδητοποιησει οτι η ππιπα και τπο γαμησι δεν ειναι τοσο τρομερα οσο νομιζε στην αρχη,τοτε πολυ πιθανον και μαλλον σιγουρο να αρχισει να κανει την επανασταση του και να σε ψαξει μονος του. και εγω και πολλοι αλλοι τα καναμε αυτα οταν ειμασταν 18-22 το πολυ.μετα μαθαινεις και βλεπεις τα πραγματα αλλιως. παρολα αυτα,αν ειχα να διαλεξω μεταξυ ενος παντοτινου ερωτα -που καποιος θα μου εγγυοταν να κρατουσε δυνατος μεχρι το τελος της ζωης μου- και των φιλων μου, εγω θα διαλεγα το πρωτο. αλλα δεν μπορω να μιλαω για υποθετικα πραγματα,αν και ζω τον μεγαλο ερωτα με την γυναικα μου η οποια με αφηνει να παω οπου θελω.και ειναι και ξενη. Η συμβουλη μου φιλε ειναι να τον εχεις απο κοντα,αλλα μην τον πιεζεις να βγειτε.μονος του θα στο ζητησει οταν αρχιζει να σβηνει η καψουρα. θα το δεις. εσυ ομως μεινε διπλα υου,υπομονετικος και απλα παιρνε τον που και που τηλεφωνο να ρωτας τι κανει και τιποτα αλλο.ολα τα αλλα θα ερθουνε μονα τουσ με τον καιρο...συντομα...
ναι ειναι απειρος για αυτο επεσε με την μουρη στο πρωτο μουνι.το προβληαμα ειναι τοσο σοβαρο και επιδινωνεται με το περασμα του χρονου που τωρα σκεφτεται να την αραβωνιαστει ΑΜΕΣΣΑ !!!  :uglystupid:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
κ που σαι ακομα φιλο...οσο περνανε τα χρονια ενας ενας οι φιλοι σου θα γινονται μουνοδουλοι κ θα τους χασεις ολους...δεν υπερβαλλω...τα λεει η ιδια η ζωη...γιατι η μουνοδουλιαση ειναι επιδημια στην ελλαδα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κλασικη περιπτωση μουνοδουλιασης.
Ο χρονος που θα χρειαστει να επανελθει δεν ειναι στανταρ.
Μπορει να παρει +5-6 μηνες...ισως +χρονο.
Σ'αυτες τις καταστασεις καψουρας δυσκολα θα αλλαξεις τον φιλο σου.
Το  :boobies: σερνει καραβι δυστυχως ! !
Απλα συνεχισε να τον παιρνεις τηλ...να δειχνεις το ενδιαφερον σου σαν φιλος.
Αν δεν εχεις γκομενα,μπορεις να πεις στο φιλο σου να σου γνωρισει καμια φιλη της ελλεινιδας γκομενας του,
για να βγαινετε τετραδα ! ! :grin:
Οποτε και τον κολητο θα βλεπεις+γκομενακι θα βγαλεις  :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936

Όταν την βαρεθεί στο κοκό και χορτάσει,όταν του περάσουν τα μέλια,όταν συνηδιτοποιήσει ότι δεν γαμάει και κανά αξιοπρόσεκτο μουνί όπως λές ή ακόμα χειρότερα όταν τον σουτάρει η άλλη, τότε αγαπητέ μου θα θυμηθεί τις αντροπαρέες του και τα φιλαράκια του.Και εμείς αγαπήσαμε αλλά τις αλητοπαρέες μας δεν τις χαλάσαμε γιατί στη ζωή μας ώς αρσενικοί αυτά είναι που θα θυμόμαστε.
με τον καιρό θα σας θυμηθεί.Αν είχε αποδειχθεί και καλός και αξιόπιστος φίλος τότε αξίζει να τον περιμένετε!

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εγω σου λεω να μην τον παιρνεις τηλ. δειξε αδιαφορια μηπως κ καταλαβει ποσο μαλακας ειναι...εγω σιχαινομαι τα τυπακια που κλανουν τις παρεες τους για μια γκομενα κ μολις τους χωρισει ερχονται πισω κ ζητανε επανασυνδεσεις κ τσαρκες...οταν εισαι αντρας ξερεις να κρατας τις ισορροπιες μεταξυ φιλων κ γκομενας...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τύπε μην περιμένεις άμεση επιστροφή του φίλου σου από την ώρα που έμπλεξε......το φιλαράκι σου πρώτη φορά είδε μουνί στην ζωή του(τσάμπα εννοώ δεν ξέρω αν πήγαινε στις πουτάνες πριν????)οπότε έπεσε με τα μούτρα στο μέλι σαν να μην υπάρχει αύριο!!!!!

κάποια στιγμή ίσως βαρεθεί αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μιας και το μουνί σέρνει καράβι :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Κλασικη περιπτωση μουνοδουλιασης.
Ο χρονος που θα χρειαστει να επανελθει δεν ειναι στανταρ.
Μπορει να παρει +5-6 μηνες...ισως +χρονο.
Σ'αυτες τις καταστασεις καψουρας δυσκολα θα αλλαξεις τον φιλο σου.
Το  :boobies: σερνει καραβι δυστυχως ! !
Απλα συνεχισε να τον παιρνεις τηλ...να δειχνεις το ενδιαφερον σου σαν φιλος.
Αν δεν εχεις γκομενα,μπορεις να πεις στο φιλο σου να σου γνωρισει καμια φιλη της ελλεινιδας γκομενας του,
για να βγαινετε τετραδα ! ! :grin:
Οποτε και τον κολητο θα βλεπεις+γκομενακι θα βγαλεις  :rockon:
εχω γκομενα,του λεω να βγουμαι τετραδα αλλα παλυ μου λεει οχι.
μου λεει θα σε παρω εγω τηλ να βγουμε οταν μπορω.περναει μια εμβδομαδα ο νικολακης αφαντος,κρυμενος μεσα στο μουνακι !
συν οτι εχει γινει και ψευτης ! προχθες του λεω να βγουμε μου λεει οχι και θα σε παρω εγω τηλ να βγουμαι αυριο.περναει το χθες και δεν με πηρε.μακαρι να γινει καλα γιατι ειναι καλο μαλικαρι.απλα αμαθος στο μουνι και τωρα δεν βλεπει την πραγματικοτητα.

Επισκέπτης
καλησπερα συναγωνιστες-μπουρδελιαρηδες !  :rockon:
............................

................
  :think:

Μια ειναι η λυση.

Να βρεις κι εσυ γυναικα.........

Επισκέπτης
εγω σου λεω να μην τον παιρνεις τηλ. δειξε αδιαφορια μηπως κ καταλαβει ποσο μαλακας ειναι...εγω σιχαινομαι τα τυπακια που κλανουν τις παρεες τους για μια γκομενα κ μολις τους χωρισει ερχονται πισω κ ζητανε επανασυνδεσεις κ τσαρκες...οταν εισαι αντρας ξερεις να κρατας τις ισορροπιες μεταξυ φιλων κ γκομενας...

Εσυ πρεπει να εχεις φαει χοντρο κλασιμο στη ζωη σου κι απο αντρες κι απο γυναικες :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
τύπε μην περιμένεις άμεση επιστροφή του φίλου σου από την ώρα που έμπλεξε......το φιλαράκι σου πρώτη φορά είδε μουνί στην ζωή του(τσάμπα εννοώ δεν ξέρω αν πήγαινε στις πουτάνες πριν????)οπότε έπεσε με τα μούτρα στο μέλι σαν να μην υπάρχει αύριο!!!!!

κάποια στιγμή ίσως βαρεθεί αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μιας και το μουνί σέρνει καράβι :grin:
πηγενε με πουτανες,καναμε μαζι τσαρκες στα μπουρδελα,πηγεναμε σε στριπτιτζαδικα,περναμε βιζιτες στο σπιτι.αυτα οπως τελειωσαν τους τελευταιους μηνες απο την στιγμη που γνωρισε την κοπελα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πηγενε με πουτανες,καναμε μαζι τσαρκες στα μπουρδελα,πηγεναμε σε στριπτιτζαδικα,περναμε βιζιτες στο σπιτι.αυτα οπως τελειωσαν τους τελευταιους μηνες απο την στιγμη που γνωρισε την κοπελα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γαματα τυπε το τσαμπα μουνι εχει αλλη χαρη οπως και να το κανουμε.....!!!

υπομονη ο θεος ειναι μεγαλος οποτε μπορει να μην την αρραβωνιαστει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom