ενώ πλησίασα προς το δοκιμαστήριο μήπως και δοκίμαζε κανα ρούχο. - Σοφη ; μετά όντως άκουσα τη φωνή της μέσα απ το παραβάν - ναι μωρό μου εδώ είμαι !περίμενε βγαίνω σε λίγο.
- δοκιμάζεις ;
- ναι ναι ! δοκιμάζω. ... Εε ..μωρό μου ; μου κάνεις μια χάρη; μου είπε ναζιάρικα.
- φυσικά
- μωρε νομίζω ξέχασα κάτω την τσάντα μου...πας να ρίξεις μια μάτια να δεις αν είναι εκεί..κοίτα και στο ταμείο;
- εντάξει πάω . Κατέβηκα ξανά κάτω να ψάξω αλλά δε την βρήκα. Έψαξα παντου. Ξανανεβαίνοντας την είδα να μιλάει με τον βλάκα τον Σάκη. Εγώ είπα στη γυναίκα μου για να τους διακόψω και να τη βοηθήσω να ξεφύγει.
- αγάπη μου δε τη βρήκα
- εντάξει μωρό μου την βρήκα εδώ ήταν τελικά . Και κοίτα και ποιόν πέτυχα εδώ τον μαθητή μου τον Σάκη. Δεν είναι απίστευτο;
Εγώ έμεινα - μαθητής σου; μα αυτός ήταν στο δικό μου σχολείο πριν λίγο καιρό.
- αλήθεια; γνωρίζεστε ;
περυσι είχε μηνει στην ίδια τάξη και αφου φέτος έφυγε σκέφτηκα ότι τα είχε παρατησει είχα υποθέσει
- δεν ήξερα ότι ξεκίνησες παλι σε άλλο σχολείο.Και πως κι απο δω ;του είπα
- να ήρθα να διαλέξω ένα δώρο για την κοπέλα μου. Και ζήτησα τη βοήθεια της κυρίας Σοφίας.
- τι βοήθεια;
- ε να μου πει τη γνώμη της και να μου πεί και τι νούμερο να πάρω γιατί δεν ξέρω απο γυναικεία νούμερα.
- μην ανησυχείς θα σε βοηθήσω
- μα βρε αγάπη μου δεν είναι καλύτερα να τον βοηθήσει μια πωλητήρια.
- ναι της είπα αλλά όπως φαίνεται είναι καινούργια και δεν έχει ιδέα.Ενω η κύρια Σοφη φαίνεται πως είναι άνθρωπος που ξέρει απο ωραίο ντύσιμο είναι πάντα τόσο καλοντυμένη στην πένα.
- σ ευχαριστώ.μην αγχώνεσαι θα σε βοηθήσω. Κοίτα δεν πειράζει που δεν έχεις νουμερο.Μπορεις να μου περιγράψεις λίγο το ύψος και τα κιλά της και θα τη βρούμε την άκρη.
- ε να είναι περιπου 1,65 .
- α δε το πιστευω στο υψος μου.
- ναι είναι περίπου στο ίδιο υψος.και είναι αδύνατη αλλά όχι κοκαλιάρα γύρω στα 55 κιλά. Έχει ωραίο καλιγραμο σώμα με πολυ ωραίες καμπύλες. Έχει μακριά καστανα μαλλιά.
- εντάξει ξέρουμε αρκετά νομίζω ότι αυτό θα είναι το σωστό νούμερο απ αυτά που κρατάς.Αυτός κρατούσε τρεις μπλούζες και η γυναίκα μου του έδειξε τη μια
- δεν είμαι σίγουρος φοβάμαι ότι θα τη στενεύει.
- 55 κιλά δεν είπες είναι;ε αυτή θα της κάνει.
- δεν ξέρω.ξερετε είναι αδύνατη αλλά ...έχει μεγάλα βυζιά.
Η γυναίκα μου ψηλό ντράπηκε και κρατήθηκε να μην γελάσει με τους άξεστος τρόπους του.
Ενώ εγώ ξεροβηξα αυστηρά για να τον κάνω να σημαζευτει.
- Σάκη σε παρακαλώ πως εκφράζεσαι έτσι; του είπε η Σοφη
- ε αφού έχει τι να πω; και του είπα εγώ για να βγάλω τη γυναίκα μου απ τη δύσκολη θέση
- θα μπορούσες να το πεις πιο ευγενικά ότι έχει πλούσιο στήθος.
- αχ μπράβο μωρό μου είσαι πραγματικός κυριος. Μου είπε η γυναίκα μου και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Εγώ ντράπηκα λίγο γιατί ξαφνιάστηκα που με φίλησε αλλά είδα ότι και το τσογλάνι ξαφνιάστηκε και μάλλον ζήλεψε που με φίλησε . Γιατί όσο μιλούσαν την έτρωγε με τα μάτια την γυναίκα μου και όλο τα βυζιά της κοιτούσε. Ενώ μετά η γυναίκα μου του είπε.
- εντάξει Σάκη μήπως ξέρεις τι νούμερο σουτιέν φοράει;
- ναι φοράει τέσσερα νομίζω.
- α τέλεια ίδιο νούμερο με εμένα. Εντάξει τότε θα πάρεις αυτήν εδώ και θα της είναι μια χαρά.
-Και λίγο μεγαλύτερη να είναι δεν πειράζει .Είπε αυτός.
και η γυναίκα μου του είπε
- εννοείται καλύτερα μεγαλύτερη παρα μικρότερη.
- εντάξει ευχαριστώ, γειά σας. Μας χαιρέτησε και αφού έφυγε η γυναίκα μου δοκίμασε και μερικά ρούχα ακόμα και πήρε και κανα δυο εσώρουχα.Μολις τα είδα καυλωσα. κάτι σουτιέν που έκρυβαν μόνο ρόγα και κάτι στρινγκ κορδόνια.Μετά φύγαμε.