vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
δικος μας εισαι;βασιλοφρων αγαπητε μου;
Θεα στα νιατα της...
δικος μας εισαι;βασιλοφρων αγαπητε μου;
Ειμαστε πολλοί τελικα!!!!δικος μας εισαι;βασιλοφρων αγαπητε μου;
μου εβγαλες γουστα τωρα
ααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααχχααααααααααααααααααααααααρε τυπε λαγε βλεπεις κατι απαιτησεις που εχει? σε λιγο θα μου ζηταει και χτυπηματακια στην πλατη για να ρευτει το γαλα.
συ που εχεις υπομονη γιατι δε του κανεις αναγνωση? το λινκ εκει ειναι διαβασε του εσυ.
άσε μαλάκα.... βλέπω τον απόλυτο να παίρνει το πρώτο τσάρτερ για Λονδίνο με 10 προφυλακτικά κατευθείαν για το παλάτι...vaglis μου εβγαλες γουστα τωρα
άσε μαλάκα.... βλέπω τον απόλυτο να παίρνει το πρώτο τσάρτερ για Λονδίνο με 10 προφυλακτικά κατευθείαν για το παλάτι...
Εμενα προσωπικα οχι γιατι δεν εχω ταμπελες. Δεν με ενδιαφερει ουτε ο Κουμμουνισμος ουτε ο Φασισμος.
Με ενδιαφερει η λογικη και δεν παθιαζομαι. Οτι λεω βασιζεται σε λογικα επιχειρηματα.
Οποιος μπορει να αντιπαρατεθει και αυτος με λογικα επιχειρηματα τον παραδεχομαι.
Οποιος απλα αναπαραγει δογματα δεν με ενδιαφερει να τον ακουσω.
Αλλωστε αυτα τα δυο ειναι ξεπερασμενα απο την ιστορια.
Δοκιμαστηκαν και χαθηκαν απο το προσκηνιο.
Τωρα υπαρχουν μονο στο παρασκηνιο.
για αναγνωση ελληνικης γλωσσας τραβα στο δημοτικο. βλαξ. εχεις καταντησει το πιο ευκολο γλεντι εδω μεσα ολο μαλακιες λες σα νασαι καθυστερημενος.
όταν έχω α κάνω με καθυστερημένα, που το παίζουν και ξερόλες, όντως ρίχνω το επίπεδό μου....
αλλά διασκεδάζω...
Και ποιο ειναι το επιπεδο που εχεις??
ωστε να μην σε αδικησουμε.
νικολάκη, βάλε την πυραμίδα στον κώλο σου και σκάσε!!!
ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ εσυ βαζεις οτι βρεις στον κωλο σου μεχρι να σε
βρουν και να εχεις αυτο που πρεπει.
αρχίσαμε τις απειλές???
παλιοαρχιδο οταν ξεκινας κατι να εχεις υπ'οψιν σου και που τελειωνει.
Θελεις μαθηματα συμπειφορας για να ζεις σε μια κοινωνια.
καλα τους ειπες,τους εβαλες στην θεση τουςόταν έχω α κάνω με καθυστερημένα, που το παίζουν και ξερόλες, όντως ρίχνω το επίπεδό μου....
αλλά διασκεδάζω...
ξύνεσαι στις πυραμίδες???
κάνει και μαθήματα η μαφία?
Μαζεψε τις απειλες ρε παπαρα.παλιοαρχιδο οταν ξεκινας κατι να εχεις υπ'οψιν σου και που τελειωνει.
Θελεις μαθηματα συμπειφορας για να ζεις σε μια κοινωνια.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥΜαζεψε τις απειλες ρε παπαρα.